Durf jij te kiezen voor high-end ondernemen?

Wij vrouwen kijken vaak over onze eigen expertise heen. Zien vaak niet dat we die expert al ZIJN! En omdat onzekerheid een eigenschap is van zoveel vrouwen onder ons, durven we vaak niet te kiezen voor ambitieuze doelen met de daarbij behorende investeringen in onze bedrijven met als resultaat dat we ons zelf klein houden, blijven hangen in onze twijfels en bedrijfsgroei en persoonlijke ontwikkeling stagneert.

Laatst sprak ik zo’n op en top VAKvrouw en ook zij wilde eerst nog die ene opleiding doen zodat ze nog beter werd en nog meer kon aanbieden terwijl haar prijzen nog steeds veel te laag waren voor al die waarde die ze inmiddels aanbiedt aan haar klanten. Ik vertelde haar dat ze die expert al IS en dat ze helemaal geen extra bevestiging meer nodig heeft door het volgen van een nieuwe opleiding en dat ze alleen maar haar resultaat aan het uitstellen is. Dat het vooral nu aankomt op durven high-end te ondernemen en succes aantrekken. Regelmatig denk ik dat vrouwen bang zijn voor hun eigen succes?!

En dit is precies waar het omgaat. Kiezen voor je eigen succes in je bedrijf!
Het ECHT kiezen en gaan staan voor je eigen waarde en daar een prijs voor vragen die vele malen hoger uitkomt dan dat je nu doet met uurtje factuurtje of kijken wat de concurrent doet.

Gelukkig zijn er ook ambitieuze vrouwen die wel kiezen voor hun eigen succes en bedrijf, die ook bang zijn maar die het wel aangaan en die investeren in zichzelf en in hun bedrijf en zo alles eruit halen wat er in ze zit zodat ze blij en energiek hun leven leven, enorme voldoening hebben van hun werk en uitgedaagd worden waardoor ze innovatief blijven ondernemen.

Hoe zou het voor je zijn als je al je talenten inzet en laat zien!! waarmee je zo ontzettend van betekenis bent voor anderen? Dat je met jouw expertise zoveel anderen helpt en er bovendien uitstekend mee verdient (geen gehobby, geen 2 banen erbij) en een professioneel bedrijf opbouwt, helemaal op jouw voorwaarden zodat je het leven leidt dat jij wilt, met zoveel vrijheid en voldoening!

Een van mijn prachtige klanten, Janita Schutte van Jouw Stijl & Kleur, is zo’n VAKvrouw die afgelopen jaar durfde te kiezen.

Ze stapte in het programma Succes Trek Je Aan waar ze echt haar twijfels over had (wie zit er nu op mij te wachten, kan ik het wel waarmaken, verdien ik de investering wel terug). Ondertussen voelde ze tot in haar tenen het verlangen om te groeien met haar bedrijf! Ze had altijd voor iedereen gezorgd, nu werd het haar tijd!

Ze had er nog een baan bij. 2 volle dagen werken waarvan één de zaterdag was. Ze wilde meer tijd voor haar sociale leven en nog meer van betekenis zijn voor haar medemens.

Tijdens het programma heeft ze zichzelf zo overtroffen en wist ze niet dat er zoveel meer in haar zat. Ze is gegroeid in zelfvertrouwen, in haar eigen waarde, in geloven in haar bedrijf en helemaal achter haar productaanbod en de daarbij behorende uitstekende prijzen staan wat resulteerde in een eerste verdubbeling van haar omzet! Ze besloot haar baan op te zeggen en kan niet wachten tot ze de focus helemaal op haar eigen bedrijf kan richten. Omdat ze veel zichtbaarder is geworden wordt ze inmiddels van alle kanten benaderd voor opdrachten. Hoe mooi is dat!

Ook voor Janita is kiezen voor high-end ondernemen life-changing!

Om succesvol ondernemerschap te leren én om jezelf daarbij opvallend en high-end te presenteren en positioneren, helemaal passend bij jou en je bedrijf, is een transformatie nodig. En die vraagt tijd! Tijd om te veranderen in inzichten, in uiterlijk, in businessmodel, in prijzen, in persoonlijke groei. Tijd om te leren anders te ondernemen en begeleid te worden tijdens het implementeren!

Het jaarprogramma, biedt daarom alle exclusieve begeleiding en ondersteuning die nodig is als je intensief wilt werken aan je bedrijf zodat ook jij je ideale bedrijf opbouwt helemaal op eigen voorwaarden, met klanten waar jij het allerliefst mee werkt en waarbij je ook nog eens goed verdient!

Ben jij die gedreven vakvrouw die worstelt met (zichtbaar) ondernemerschap en zou je het liefst minder willen werken, tijd creëren en ook nog eens goed verdienen? Wil je net zoals andere klanten die je voor zijn gegaan in mijn jaarprogramma boven jezelf uitstijgen, keuzes maken die life-changing zijn, je waarde ontdekken die je biedt en je verdienkracht empoweren zodat je impact en omzet verdubbelt?

Meld je dan nu aan voor een geheel vrijblijvend gesprek hierover via info@succestrekjeaan.nl. We bekijken samen of het jaarprogramma bij je past. Waarom zou je nu nog wachten als je echt die drive voelt om verder te willen groeien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *