Astrid Mast I Succes Trek Je Aan I Dress up for business

Dress-up for Business

Help schreef ze me voor de vakantie, ik ben bezig m’n branding opnieuw neer te zetten en heb binnenkort een fotoshoot voor m’n nieuwe site en het moet echt anders! Ik hou van jurkjes met bloemenprinten. Dat heeft altijd bij mijn business gepast, de gastvrijheid en warmte die ik daarmee uitdraag. Alleen voelt het niet helemaal meer passend nu ik met m’n bedrijf een high-end productaanbod ontwikkel.

Dit hoor ik bij veel van mijn klanten. Dat de uitsraling niet meer past bij waar ze nu staan met hun bedrijf. Daarbij vertellen ze me vaak dat ze voor het mooie iets te zwaar zijn en graag wat zouden willen afvallen alleen lukt dat niet.

Hoe mooi is het om te leren het accent te verleggen op alles waar je wel tevreden over bent. Het is de kunst om blij te zijn met dat wat er is. Mijn ervaring is dat als je accepteert wat er is de druk van de ketel is en dat werkt veel positiever door, ook in je bedrijf.

Kleding heeft een grote invloed op je humeur, gevoel en zelfvertrouwen. Dress-up for Business voor een positieve vibe!

 

Wat is jouw handelsmerk?

Ik sta bekend om het dragen van kleur en m’n opvallende ringen.

Ben je zoekende naar jouw unieke stijl, laat je inspireren door de modebladen van september. Die staan bomvol met nieuwe mode. En volg mij op Insta en Facebook waar ik schrijf over styling, persoonlijke ontwikkeling en business.

Afgelopen week ging ik aan de slag voor 2 klanten die beiden werken aan een nieuwe branding en spotte ik voor jou alvast 5 trends!

En zo ben ik in sneltreinvaart weer gestart.

 

What’s new? 5 trends

  1. Een prachtig warm palet aan diepe kleuren is dit najaar te vinden in de winkels (bruin, camel, cognac, bordeau, groen, geel). Superfijn voor de warme types onder ons die eindelijk weer eens flink hun basis kunnen aanvullen met bruin!
  2. Voor de koelere types is er heel veel aan blauwtinten tot aan dieppaars en natuurlijk het zwart en grijs voor een mooie basis. Wel oppassen met zwart als je wat lichter van kleurtype bent. Het staat namelijk snel te hard.
  3. Prints blijven in. Stevige ruiten, bloemen en stippen, er mag veel gecombineerd worden met elkaar. De dierenprint is nog steeds hot. Een nieuwe variant is de zeebraprint. Voor degene die zwart/wit staat en van prints houdt een leuke afwisseling.
  4. De wijde broek met hoge taille die voor lange benen zorgt. Niet voor iedereen weggelegd maar als het bij je past dan is het een prachtige aanvulling op je eigen collectie.
  5. De lange doorknoopjurk. Deze zomer zag je ze al in het modebeeld. Dit najaar zet deze trend door. Mooi met een lange laars eronder. Stoer en meer casual met een sneaker.

 

Zin in Dress-up for Business?

Ik begin steeds meer zin te krijgen in het najaar. Zeker nu het weer omslaat in herfstachtig en we meer laagjes in onze outfit nodig hebben.

Wil je meer hulp omdat je zoekende bent naar jouw next level in outfits passend bij je bedrijf?

Download dan hier het gratis  3-Stappenplan ‘Jouw Next Level in Outfits’. Kun je direct aan de slag.

Hoe je in 3 stappen zichtbaar en zelfverzekerd succes aantrekt, je professionaliteit uitdraagt en doorbreekt met je bedrijf naar een volgend level. Helemaal op de manier die bij jou past, waarbij je je zelfverzekerd voelt en waar jij van gaat shinen!

Heb je meer hulp nodig dan is de Clinic Kleur & Stijl je Succes op 19 september iets voor jou! Je leert alles maar dan ook echt alles over jouw powerkleuren, jouw stijl en DE 5 Gouden Stylingtools. In slechts 1 dag!

Speciaal voor die POWERvrouwen die het belang van hun uiterlijke presentatie zien en verder willen groeien MAAR die het lastig vinden zichzelf next level te presenteren. En ook niet goed weten welke kledingstijl het beste bij haar past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *