Dit kostte me veel energie afgelopen half jaar

De vakantie staat voor de deur! Vanmiddag sluit ik voor 3 weken de deuren.

Vakantie in eigen land. Voor ons niet onbekend. Al jaren zijn we namelijk verliefd op Ameland. En ondanks dat we vakantieplannen hadden gemaakt naar Griekenland besloten we toch ook 2 weken Ameland te boeken. Gelukkig maar want Griekenland ging niet door.

Daarom kijken we er dit jaar des te meer naar uit om de boot naar Ameland te nemen. Heerlijk genieten van de stilte, de natuur, het strand, de zee, de prachtige luchten en weidse uitzicht. Fietsen en wandelen afwisselen met veel terras zitten. Voor mij de perfecte combinatie om me weer op te laden. Daar ben ik wel aan toe 😉.

  

Wel/ niet

Terugkijkend op het afgelopen half jaar merk ik dat de ‘wel of niet doorgaan’ beweging me veel energie kostte. Wel of niet m’n event door laten gaan eind maart bij Mart Visser, wel, niet, wel, niet. Uiteindelijk lastte ik het af ondanks het feit dat we toen nog met 100 personen bij elkaar mochten komen. We vonden het niet verstandig om het door te laten gaan. Achteraf gezien een heel goed besluit.

Toen kwam m’n gloednieuwe Italië-retreat in de knel. Ik had al 3 deelnemers en had plaats voor 8. Vanaf maart wisten we niet goed of we er nu wel of niet heen zouden kunnen eind juni. Onzekere tijden voor iedereen. En iedere keer als ik erover sprak met geïnteresseerden haakten ze af. Want wie ging er nu in vredesnaam nog naar Noord-Italië. En dat snapte ik natuurlijk volkomen.

Wel lastig als ondernemer om ermee te dealen. Uiteindelijk werd het hem niet in juni. Net iets te vroeg om hier de eerste retreat te organiseren. Inmiddels is het prachtige kleinschalige retreat-vakantiepark in Italië weer open en is het er zalig vertoeven. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet zeggen ze dan ;). Volgend jaar mei/juni staat ie weer op het programma. En dat voelt prima.

En zo waren er nog zoveel andere dingen om naar uit te kijken die allemaal eerst wel en toen niet doorgingen. Je herkent het vast wel. Ik weet niet hoe jij dit wel/niet mechanisme hebt ervaren maar ik werd er behoorlijk moe van.

  

Wel!

Wat heel stabiel doorliep waren de coachingsgesprekken met m’n klanten. Van live gingen we naar Zoom-calls en kon ik iedereen verder begeleiden. Daar ben ik superblij en dankbaar voor. Ondertussen hebben een aantal dames doorgeboekt want hoe fijn is het om een goede coach te hebben zeker in deze rare tijd waarin we als ondernemer flink uitgedaagd worden.

Ik kijk er nu al naar uit om dit na mijn vakantie weer vol energie op te pakken. Het geeft mij zoveel voldoening om vrouwelijke ondernemers en professionals te begeleiden naar de beste versie van zichzelf, groei in leiderschap en next level met hun bedrijf. 

Maar eerst hou ik heerlijk vakantie op Ameland met m’n gezin.

  

Coaching

Overweeg je zelf al geruime tijd een coach in de arm te nemen? Wel-niet, wel-niet doen ;). Als je na de vakantieperiode weer goed in beweging wilt komen met je bedrijf en wilt werken aan je groei in zichtbaarheid en persoonlijk leiderschap, raad ik je aan het wel te doen. 

Vind je het fijn persoonlijk kennis te maken? Plan dan een Barista-koffie uurtje in met me, na de vakantie. Dan ontmoeten we elkaar live, kijken we of het vertrouwd voelt en of we een klik hebben. Hoor ik ook graag jouw plannen voor de komende maanden en thema’s waar je aan wilt werken waarvan je nu al weet dat ze je groei in de weg zitten. Geef ik je tips over mogelijkheden binnen jouw bedrijf en groei in zichtbaarheid en bekijken we samen of ik je verder zou kunnen begeleiden. 

Zullen we een koffietje doen na m’n vakantie? Klik hier voor mijn agenda. 
 
Ik wens je een heerlijke zomermaand toe en spreek je graag weer in september. 

Op jouw groei in zichtbaar leiderschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *