Succes

Dit is waar het succes van jouw bedrijf afhankelijk van is

Ik geloof dat het succes van je bedrijf afhankelijk is van jouw innerlijke groei als ondernemer.

En ik ben er ook van overtuigd dat het voor jouw innerlijke groei belangrijk is om hulp te krijgen van professionals zoals een (business)coach. Zo ga je patronen herkennen én doorbreken. Komen blinde vlekken aan het licht. En ontdek je hoe je de regie (weer) neemt over jezelf en je bedrijf en zo veel krachtiger in het leven staat.

  

Leren

Zelf heb ik dat écht moeten leren om de regie te nemen. Vanuit een druk en leuk leven is het een hele uitdaging voor me geweest om dicht bij mezelf te komen en te blijven. M’n eigen koers te varen, wat er ook gebeurt om me heen. M’n eigenheid te mogen omarmen, te zijn wie ik wil zijn. Krachtig en kwetsbaar. En op een high-end wijze te ondernemen op een manier die bij mij past.

Nu ik ook mantelzorger ben voor m’n moeder, wat af en toe best pittig is, ben ik zo ontzettend dankbaar dat ik die innerlijke groei heb doorgemaakt. Scherp zien wat bij mij hoort en wat van de ander is. Vanuit m’n kernwaarden leven. Persoonlijk leiderschap tonen op een zachte manier. Mezelf niet boven m’n moeder plaatsen maar in de stroom blijven staan onder haar in de fontein (boek van Els van Steijn) zodat het met ons beide goed gaat. En ondertussen leid ik m’n bedrijf met heel veel voldoening en loopt het gewoon lekker, ook en juist in deze tijd!

Heb jij bepaalde verlangens? Verlangens waarvan je weet dat het hoog tijd wordt jezelf niet meer klein te houden? En wil je daarvoor gaan?

Maar…

  

Bezwaren

Loop je ertegenaan dan je je bijvoorbeeld schuldig voelt richting je partner, kinderen en/of ouder(s)? Of loop je alsmaar achter de feiten aan omdat je het gevoel hebt van alles te ‘moeten’? Mis je support? Klap je dicht bij dominante klanten/familieleden?
Weet je even niet meer wat te doen?

En …
Wil je daarin écht stappen zetten omdat je merkt dat je steeds meer van jezelf verwijderd raakt?

Dat je je niet meer laat afleiden door anderen. Dat je je eigen koers gaat varen, echt gaat zeggen wat jij te zeggen hebt. Zodat je voor een leven en een bedrijf gaat vol impact en voldoening.

Houd daar aan vast en ga je groeiproces aan. Ook als je bepaalde angsten daarvoor moet overwinnen..

  

Stappen zetten

Triggert het je en zou je graag hierover eens in gesprek met me willen omdat je merkt dat je nog lang niet alles eruit haalt wat er in je zit?

Mail me dan even. Weet dat ik vanaf december weer plaats heb voor 2 nieuwe coachklanten. Dus wacht niet te lang met reageren als je al een tijdje merkt dat je alleen blijft aanmodderen.

Op jouw persoonlijk leiderschap!

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *