Dit ga ik voor je doen

Naast dat ik je heel graag inspireer tijdens het KansenJournaal live op INSTA, iedere werkdag om 10.00 uur tot en met 6 april, bedacht ik nog iets. Iets heel productiefs, efficient en effectief. Om vooral uit de angst te komen en te blijven zodat je als ondernemer de mogelijkheden blijft zien voor jouw bedrijf.

  

Samenwerkdag

Ik ga, voor iedereen die dat wil, samen met je werken aan je bedrijf, zodat ook jij in beweging blijft en in mogelijkheden en kansen blijft denken en ondernemen. Maandag 23 maart start ik met de eerste samenwerkdag. Van 10.30 uur – 16.00 uur, direct dus na het KansenJournaal van 10 uur.

Het klinkt zo eenvoudig werken aan je bedrijf maar dat is het niet. Vaak ben je vooral druk met het werken in je bedrijf en heb je niet echt een langere termijn visie. De hele wereld staat inmiddels op z’n kop. Hoe ga je daarmee om. Wat nu? Waar zou je naar toe willen werken? Wat is strategisch slim in jouw business, wat ga je veranderen in je aanbod?

  

Vertragen

Door het Corona-virus worden we gedwongen te vertragen, naar binnen te keren, te voelen. Wat is nog belangrijk?. Waar krijg je energie van. Wat inspireert je. Doe je nog steeds wat bij je past? Heb je regie over je eigen leven? Kleed je je zoals je zou willen?  Besteed je genoeg tijd en aandacht aan jezelf? Ben je zichtbaar genoeg als vakvrouw? Allemaal vragen waar je waarschijnlijk nu meer tijd voor hebt om bij stil te staan.

Iedere maand organiseerde ik voor m’n klanten een Daadwerkelijke Doe Dag. Jarengeleden ben ik gestart met het combineren van online en live ontmoetingen in mijn programma’s die ik aanbied.  Die combinatie werkt perfect. Lang leven internet!

Afgelopen weekend dacht ik, deze DOE dag is altijd zo enthousiast ontvangen en er wordt zo met focus effectief en productief gewerkt aan doelen.  Klanten zijn blij en voelen zich altijd zo tevreden na zo’n samenwerkdag…
Dit wil ik komende 3 weken, iedere maandag (23 & 30 maart en 6 april) GRATIS faciliteren en aanbieden, aan IEDERE vrouwelijke ondernemer & professional die wil werken aan haar bedrijf, kansen wil leren zien en wat steun kan gebruiken in deze lastige tijden. Je hoeft dus geen klant te zijn. Iedereen is van harte welkom!

Daadwerkelijke Doen Dag I Succes Trek Je Aan

Tijdens de DOEdag beantwoord ik al je vragen en gaan we samen aan de slag. Speciaal voor jou als je het  fijn vindt om je te verbinden en in de actie wil. Maar ook voor al je vragen over je business en over persoonlijke struggles die zich aandienen. Want geloof me heel veel ondernemers worden nu helemaal op zichzelf teruggeworpen. Dat vraagt moed, lef en vertrouwen in jezelf. In de spiegel durven kijken en werken aan persoonlijke ontwikkeling is niet altijd gemakkelijk. Deze tijd vraagt om zichtbaarheid in leiderschap met alle uitdagingen die zich nu aandienen. Ik ben er voor je en help je graag verder!

  

Online Doe Dag

Hoe doen we dat samen?
De online Doe Dag is een dag waarop we 3x een half uur samen online komen via ZOOM en aan het werk gaan met je eigen doelen voor die dag. Ik begeleid de dag en kijk en voel wat nodig is om extra in te brengen om deze samenwerkdag energiek en effectief met elkaar aan te gaan. Kun je niet de hele dag, geen probleem, kijk op welke van de 3 tijdstippen je wel kunt. Zo werk je toch een deel van de dag samen met andere ondernemers aan je bedrijf.

Meld je aan voor de Online Doe Dag van 6 april via deze link. Dan zien we elkaar via ZOOM maandag online. Zorg wel dat je ZOOM hebt aangemaakt op de laptop!

POWERVROUW, blijf jezelf ontplooien en trek jezelf niet terug, zeker NU niet!  Blijf jezelf overwinnen! En heb je meer hulp nodig, wil je meer 1:1 begeleiding dan kan dat natuurlijk ook! Bel me gerust op 06-13708867 of mail naar info@succestrekjeaan.nl

Stay tuned, stay healthy & keep moving.

Liefs, Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *