Trommelgeroffel….. daar is ze dan!

Daar is ze dan. Mijn allereerste boek. Vanaf vandaag in de pre-sale.

Een spannend en uniek moment. Want hoe vaak schrijf ik nou een boek??

Trommelgeroffel.

De stijlbijbel van Astrid Mast.
Voor zelfstandige professionals.
Met 101 tips en geheimen over hoe je als vrouw stijlvol groeit in business.
Met oefening en gratis feedback.

Wat vind je ervan? Laat het me alsjeblieft even weten door me gewoon terug te mailen. Ik ben namelijk zooooo benieuwd en nieuwsgierig naar jouw reactie!

  

Het schrijfproces

Afgelopen maanden heb ik met zoveel plezier geschreven aan mijn boek, mijn legacy speciaal voor jou! Mijn hele leven kwam tijdens het schrijven in een sneltreinvaart voorbij. Kleuterfoto’s lieten mij weer heel duidelijk zien hoe blij ik werd van mijn eigen styling. Het zat er al jong in. Maar ook werd me weer glashelder waarom ik doe wat ik doe. Waarom omgangsvormen zo belangrijk zijn in business doen met elkaar. Hoe ik al vanaf mijn eerste baan werd getriggerd te handelen naar mijn kernwaarden en hoe ik dat nog altijd doe in mijn business, waardoor het heel goed met mij gaat en ik de leukste klanten aantrek.

Het is een boek geworden waarin ik je heel graag verder begeleid in het krachtig neerzetten van jou, als personal brand. Zodat je je unieker presenteert en positioneert op een manier die zo past bij jou. Waardoor jij echt van zoveel meerwaarde en voelbaarder wordt voor jouw klant die vervolgens voor jou kiest omdat hij of zij zo bij je past.

Alles maar dan ook alles komt samen in dit boek. 25 jaar ondernemerschap met alle ups en downs. Al mijn kennis, kunde en ervaringen deel ik met je zodat ook jij verder groeit met je bedrijf of in je baan.

Het is niet zomaar een boek

Zoals je weet zet ik mijn klanten graag in beweging. Daarom is mijn boek niet zomaar een boek. Het is boek geworden bomvol inspiratie waarbij je in de actie gaat door de oefeningen te doen. Oefeningen die gaan over jouw personal brand geweldig verder uitbouwen. Maar ook inzichten krijgen over wat er van binnen allemaal speelt bij jou en hoe je dat naar buiten toe vertaalt. In die beweging zit altijd de sleutel naar groei dus aan de slag! Te beginnen bij stap 1 meteen het boek bestellen. 😀

  

Pre-sale cadeautje

Je ontvangt dan direct een cadeautje van mij, het e-book communiceren met kleuren. Zo kun je gelijk aan de slag met het krachtiger neerzetten van je personal brand.

  

Lancering

11 november (in de middag) lanceer ik haar feestelijk bij Mart Visser Headquarters in Amsterdam. En jij kunt daarbij zijn. Na je bestelling ontvang je te zijner tijd een officiële uitnodiging en zit jij wellicht op de eerste rij voor een vriendenprijs. Vanaf nu dus in de pre-sale, de stijlbijbel van Astrid Mast!

Zou super zijn als je hem vandaag al bestelt zodat je als een van de eersten het boek ontvangt.

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *