Dat ‘rekjesmoment’ ga ik nooit meer vergeten!

Tot tranen toe was ze geroerd toen ze ‘haar rekje’ met kleding zag. Speciaal geselecteerd voor haar, helemaal op haar wensen en stijl afgestemd.

Eerst maar even zitten en bijkomen van het moment. Met een lekkere cappuccino in haar hand genoot ze van het moment dat ik de kleding stuk voor stuk aan haar presenteerde en uitlegde waarom ik dit gekozen had voor haar en waar ze het allemaal mee kon combineren.

Het meeste kocht ze want alles paste zo goed en stond haar geweldig. De broeken en tops waren een schot in de roos. Met haar lange benen en armen kwam ze vaak lengte te kort.

  

Opleveren

Los van de geslaagde outfits leverde haar VIPdag Take the Lead nog meer op.

Dit gaf ze me een dag later via de app terug.

De dag met jou heeft veel indruk op me gemaakt. Ik heb geslapen als een roos en de diepere lagen zijn ook aan het werk gegaan. Heeft meteen inzicht gegeven voor een werksituatie. Gebrek aan focus als voorzitter van een vergadering geeft een rommelige bijeenkomst. Zeker met twee deelnemers die elkaar niet liggen, stevige persoonlijkheden hebben en verander-moe zijn. Ga ik mee aan de slag.

Het rekjesmoment ga ik nooit meer vergeten.

  

VIPdag

Nu je dit zo leest heb jij wellicht ook interesse in zo’n VIPdag waarbij jij en de groei van je bedrijf de hele dag centraal staan. En jouw garderobe aan het einde van de dag weer laat zien wie jij bent zodat jouw zichtbaarheid, regie nemen, keuzes maken en je leiderschap tonen geen enkel probleem is.

In november heb ik 2 plaatsen beschikbaar. Meld je eerst even aan voor een informatief gesprek zodat we samen bekijken of dit is wat je nodig hebt.

Op jouw zichtbaarheid!

  

PS

Deze maand start de 3e groep vrouwen met het online programma Impact met Outfits. Mocht je de VIPdag een te grote stap vinden doe dan mee met het online programma. Je kunt je nog t/m morgen 29 oktober aanmelden. En met code POWER doe je ook nog mee voor een heel aantrekkelijke prijs.

  

Feestelijk aanbod

Weet dat je daanaast ook nog een geweldige extra bonus van me krijgt.
Ik neem je namelijk mee naar de showroom van Mart Visser in Amsterdam eind november. Écht?? Ja écht!

En omdat het najaar veel meer vraagt om mixen en matchen verdient het programma zich razendsnel terug want miskopen doe je niet meer!

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar: je kunt je aanmelden via: https://succestrekjeaan.nl/impact-met-outfits/

Daarna sluit de inschrijving en is deelname pas weer mogelijk in 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *