mindset

Dank, dank, dank

Nadat ik uitgeroepen was tot een van de beste businesscoaches voor vrouwen ontplofte m’n mailbox. Ook op de socials stroomde de felicitaties binnen. Het voelde als jarig zijn. En dan niet 1 dag maar een hele week.

Ik voel me zo enorm erkend, gesteund en gewaardeerd. Om stil van te worden. Nogmaals dank je wel voor deze enorme waardering.

  

Hart werken 😉

Een reactie die het meest voorkwam en die ik helemaal niet zo herkende is: Gefeliciteerd Astrid, daar heb je hard voor gewerkt.

En toen dacht ik, heb ik er zo hard voor gewerkt? En een nog interessantere gedachte … Is dat dan de voorwaarde om uitgeroepen te worden tot 1 van de beste businesscoaches voor vrouwen. Het antwoord is natuurlijk Nee. Het gaat hier om iets heel anders.

Gevoelsmatig werk ik met m’n hart (en niet hard;)) en met een diepgewortelde missie om de zichtbaarheid en impact van vrouwen te vergroten. Zodat veel meer vrouwen groeien in hun persoonlijk leiderschap, de regie durven nemen en zo de maatschappij verbeteren met hun vrouwelijke energie. Daarvan krijg ik energie en vleugels. Dat inspireert me zodat ik innovatief bezig blijf en mezelf ook blijf ontwikkelen.

  

Mindset

En toch hoor ik vaak van mijn klanten dat ze vinden dat je hard moet werken om je geld te verdienen. Dat het niet ‘te gemakkelijk’ mag gaan want anders verdien je het niet succesvol te zijn. Dit is een heel beperkende mindset en maakt dat je vaak (onbewust) een moeilijke weg bewandelt. Stel dat je moeitelozer onderneemt en succesvol bent en helemaal niet het gevoel hebt dat je hard werkt.

  

Het kan!

Het kan! Ik doe veel voor mijn bedrijf EN plan daarnaast regelmatig tijd in voor mezelf! Want DAT is juist een voorwaarde om succesvol te zijn. Zodat ik fit, energiek en in balans blijf en zo er maximaal voor m’n klanten kan zijn. Daarom ben ik helemaal blij met deze nominatie.

Een klant schreef:

Gefeliciteerd Astrid, zeer verdiend! Met jouw bedrijf “Succes Trek Je Aan” maak je dat letterlijk en figuurlijk waar. Kijk nog altijd met goed gevoel terug op de VIPdag die ik  jaren geleden bij jou heb gedaan. Van de inzichten, tips en personal shopping samen heb ik nog steeds veel profijt! Daarnaast ben je ook altijd innovatief bezig en jezelf aan het ontwikkelen, ook nu weer met je online programma. Top!

Merk je dat je veel te hard werkt. Weinig regie hebt over je bedrijf/leven en kost dat je bakken met energie waardoor een burn-out op de loer ligt. Deze maand heb ik nog 1 plaats voor persoonlijke (business) coaching. Vind je het fijn om even te sparren met me en te kijken of ik je verder kan helpen? Mail direct dan even naar info@succestrekjeaan.nl.

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *