Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan

Bij jou gaat het allemaal zo makkelijk?!

Vorige week stuurde ik je een mail over een quote van Coco Chanel; wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijven onderscheiden. Ik deelde er een foto bij van mezelf genietend van een uniek straatje in Den Bosch.

Dat heb ik geweten! De reacties op mijn outfit waren overweldigend! Dank daarvoor!

Een paar deel ik er graag met je 😉

– wat zie je er weer f*cking goed uit!

– Mooi Astrid, wat ben je toch goed bezig!!!!

– helemaal verliefd op je outfit, mooi!

– toffe tas, As.

Mijn ego wordt natuurlijk stiekem gestreeld. Maar waar het mij vooral om te doen is, is jou helpen met jouw zichtbaarheid in business en er ook f*cking goed uit zien.

 

Zichtbaar zijn

Dat is, weet ik van heel veel vrouwen die ik afgelopen jaren geholpen en gesproken heb de grootste uitdaging; durven zichtbaar te zijn. Durven uit te komen voor wie je nu bent. Blij zijn met jezelf. Dat vraagt de regie in handen nemen. Eerlijk durven zijn en laten zien waar jij voor staat EN volhouden in doorpakken in je professionele transformatie.

Zichtbaar durven zijn.. ik heb het zelf ook moeten leren want ook bij mij ging het niet vanzelf. Terwijl vrouwen vaak denken dat het bij mij allemaal vanzelf gaat. Dat het succes me komt aanwaaien, dat ik weinig tegenslag ken. Nou ik help je snel uit de droom! Op ieder nieuw level in business kom je voor uitdagingen te staan en dat geldt ook voor mij. Zichtbaar zijn is voor mij gelukkig geen issue meer. Het werd wel een uitdaging!

 

Proces

Waar ik dit jaar vooral mee te dealen heb gehad is dat als vrouwen mij zien, ze direct geraakt worden in hun eigen pijn. En dan gebeuren er allerlei dingen achter mijn rug. Oordelen en vergelijken voel ik in de onderstroom maar ik kan er niet exact de vinger opleggen. Deze vrouwen zien mij, en hun verlangen naar er goed uitzien en tevreden zijn over zichzelf en hun business worden direct getriggerd. Het is iets waar ik me heel erg bewust van ben EN weet dat het vooral over het proces van de ander gaat en niet over mij. Dat heb ik dit jaar echt moeten afleren om het eens niet eerst bij mezelf te zoeken.

Ik bleef wel zichtbaar, maar minder. Het voelde namelijk best wel onveilig. Ik deelde alleen foto’s van mezelf als ik er zin in had. Inmiddels ben ik los van die onderstroom en voelt het als een verlichting.

 

Professionele coaching

Het was een hele grote hobbel die ik moest nemen en gelukkig stond ik er niet alleen voor. Want naast m’n sociale vangnet met hele lieve vriendinnen en m’n gezin investeer ik altijd in professionele coaching. Zodat het ondernemen vooral heel leuk blijft en ik me persoonlijk verder kan ontwikkelen en mezelf blijf stretchen om verder te groeien met m’n bedrijf. Want ondernemen is en blijft jezelf ontwikkelen en spiegelen.

Daarom zit ik volgende week met m’n coaches en 7 andere vrouwelijke ondernemers voor een retreat op Ibiza. Heel vervelend! 😉 Gelijkgestemde vrouwen die allemaal verder willen groeien met hun bedrijf, die investeren in zichzelf. Vrouwen die allemaal naar zichzelf durven te kijken en willen reflecteren. Ik kan niet wachten. Misschien dat ik af en toe een foto post op Insta of FB, als ik zin heb. 😉 Hou social media in de gaten.

 

Aan de slag

Mocht je na het lezen van deze blog nu denken, ik loop tegen zaken aan in m’n business, persoonlijke ontwikkeling of image. Dan is het misschien hoogtijd om professionele hulp in te schakelen. Schroom niet en neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek via info@succestrekjeaan.nl. Dan kijken we samen naar waar jij nu staat, waar je naar verlangt en welke mogelijkheden ik voor je zie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *