succes trek je aan

Ben jij die Uitgesproken Ondernemer op Niveau

Wil jij ook op een hoger niveau ondernemen, een total branding die helemaal past en een smashing uiterlijke presentatie waardoor je je talenten en het leven leeft waar je naar verlangt?

 Lees dan snel verder…

 Op 10 november is het namelijk zover. Dan organiseer ik het Business Event Uitgesproken Ondernemen op Niveau.

Een gloednieuw event over

Hoe je jezelf en je bedrijf, als totaalconcept, uitgesproken presenteert en positioneert waardoor je uniek bent en opvalt!
En zo haal je het succes en klanten met gemak naar je toe en onderneem jij op niveau!

Hoe meer uitgesproken en uniek je onderneemt hoe meer je jezelf onderscheidt en zichtbaar wordt en hoe makkelijker klanten jou kunnen vinden.

Maar wil je dat?

Het gros van de vrouwelijke ondernemers kiest toch voor niet willen opvallen, vaak vanuit een bescheidenheid. Maar ook vanuit niet durven en veilig in hun comfortzone blijven waar geen groei zit terwijl ze vaak zo keigoed zijn in hun vak. Eigenlijk ontnemen ze hun potentiële klanten de kans om te kunnen groeien omdat ze zelf niet zichtbaar zijn.

Dat kan en moet echt anders!

Voor al die vrouwelijke ondernemers die zich hierin herkennen en die het eigenlijk zat zijn om onder hun niveau te werken en heel graag door willen breken en professioneel zichtbaar willen worden gaan we op
10 november helemaal los! En het wordt supergaaf!

We gaan aan de slag met:

 • Jezelf en je bedrijf als totaal concept uitgesproken presenteren en positioneren.  Dat je één bent met je bedrijf en dat het beeld dat je neerzet, zo uniek en onderscheidend is en daardoor zo aantrekkelijk voor jouw klanten.
 • Je hoogste waarde bieden met het leukste werk dat je doet met de beste klanten en zo op een hoog niveau anderen helpen met je expertise.
 • Het ervaren van vrijheid als uitgesproken ondernemer en helemaal niet het gevoel hebben dat je aan het werk bent omdat je je ideale leven en talenten leeft!  En dat je daarnaast ook nog eens super goed verdient.

Mij is het gelukt toen ik besloot om op een hoger niveau te willen ondernemen. Ik ging een visie ontwikkelen, mindsets veranderen en me helemaal focussen op high-level ondernemen, een total branding en een smashing uiterlijke presentatie. En het heeft mijn leven veranderd.

Voor het totaalconcept vliegen er experts die dag in die jouw helpen met het positioneren van je merk en krijg je tips over het belang van het design van je website voor je merk en je uitstraling. Allemaal met als einddoel jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Is het event wat voor jou? Dan kun je dat nu alvast aangeven en krijg jij op 15 oktober, wanneer de ticketverkoop opengaat, voorrang en dus als eerste de gelegenheid je ticket aan te schaffen tegen een superverjaardagsprijs die alleen op 15 oktober geldt!

Geef je dus nu op, dan krijg je als eerste 15 oktober een speciale link waarmee je rechtstreeks kunt boeken! Ik zou het geweldig vinden als jij erbij bent!

Ja, ik ben geïnteresseerd

[15 INSPIRATIETIPS] OMDAT IK 15 OKTOBER JARIG BEN EN 50 WORD.

Van 1 tot en met 15 oktober trakteer ik jou iedere dag op een inspiratietips over bijna 50 en succesvol ondernemen.

 

 1. 1 OKTOBER  [PERSOONLIJK]
  Beweeg op zondag en geniet van je welverdiende RUST! Maandag is vroeg genoeg om weer te knallen met je bedrijf!
 2. 2 OKTOBER [IMAGE]
  Kleren maken de vrouw en haar inkomen. Welke leeftijd je ook hebt, maak werk van je uiterlijke presentatie en neem daarmee jezelf en je bedrijf serieus.
 3. 3 OKTOBER [BUSINESS]
  Bepaal het verdienmodel dat bij jou en je bedrijf past en omarm het! Ik koos een aantal jaar geleden voor high-end ondernemerschap. Ik ontdekte namelijk dat ik veel liever met minder klanten werk die de ambitie hebben om op een hoger niveau te werken en daarvoor flink willen investeren dan dat ik met veel klanten werk die heel weinig investeren.
 4. 4 OKTOBER [PERSOONLIJK]
  Op woensdag plan ik geen zakelijke afspraken. Echt een dag om rustig aan op te starten en te kijken wat ikzelf nodig heb. Dat kan van alles zijn; een cappuccino drinken met een vriendin, lekker aan lummelen thuis, de natuur in op m’n fiets of toch in creatieflow een blog schrijven of programma’s uitwerken. Niets hoeft alles mag. En als ik mezelf die ruimte geef, kan ik de hele dag genieten van de ontspanning en onstaan de mooiste ideeën.
 5. 5 OKTOBER [IMAGE]
  Draag eens vaker een #dress! 2 jaar geleden riep ik de donderdag uit tot #dressday. De dag waarop ik altijd een #dress draag en andere vrouwelijke ondernemers uitdaag ook een #dress te dragen. Want hoe mooi is het als vrouwen veel meer hun vrouwelijkheid kunnen laten zien als ondernemer naast hun prachtige krachtige andere kwaliteiten.
 6. 6 OKTOBER [BUSINESS]
  Hoe meer je investeert in jezelf en in je bedrijf hoe meer je klanten aantrekt die willen investeren in zichzelf via jou. Als jij namelijk niet investeert in jezelf waarom zouden klanten dat dan wel doen?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *