studio

Back to business, zo word je na de vakantie geen sloofje (meer) van je bedrijf

Neem zelf de regie! Om maar meteen met de deur in.. je business .. te vallen.

In de vakantie heb ik door rust te nemen en regelmatig de stilte op te zoeken hele mooie inzichten opgedaan. Als ondernemer vanaf een afstandje kijken naar m’n bedrijf werkt voor mij heel goed.

De vakantieperiode is ook een mooie tijd om te reflecteren. Wat ging goed en ga ik dus mee door. Wat ging niet goed en neem ik dus afscheid van.

Dit alles vanuit m’n verlangen om te blijven groeien als mens en als ondernemer zodat ik succesvol blijf ondernemen.

  

Zelfreflectie

Hoe is dat voor jou?
Herken je ook dat verlangen om te blijven groeien in ondernemerschap?

Wist je dat de belangrijkste eigenschap voor een ondernemer ‘leiderschap’ is. Jij wilt als ondernemer groeien, dat betekent dat je dat ook zelf moet regelen. 😉 Niemand gaat dat voor je doen, jij bent verantwoordelijk én hebt de regie.

Afgelopen maandag stond ik op de zichtbaarheidsmarkt van Profit First voor Professionals Event van Femke Hogema en deelde ik op het podium tips om je impact en invloed te vergroten als ondernemer.

  

Leiderschap

Tijdens de ‘mini’ workshops ‘draag vandaag al uit wat je morgen wilt bereiken’ die ik verzorgde bleek maar weer eens hoe lastig kennisondernemers het vinden om de regie te pakken en hun leiderschap ook echt te laten zien in hun presentatie.

In hun vak zijn ze een kei, het zichtbaar ondernemen en de regie nemen over hun bedrijf moeten ze vaak echt leren. Je bedrijf is je voertuig voor persoonlijke ontwikkeling. En die ontwikkeling staat nooit stil kan ik je vertellen!

Groei in leiderschap is voor een groot gedeelte een ‘binnenklus’.
Alle veranderingen die je wilt zijn vaak niet buiten je maar binnen handbereik.

  

Tips

Graag geef ik je een paar tips zodat je je leiderschap pakt en geen sloofje meer bent van je bedrijf.

  1. Blijf daarom investeren in jezelf en maak gebruik van je sterke kanten! Vergroot die uit.
  2. Geloof in jezelf dat je het kan, dat ook jij de regie kan nemen.
  3. Zet eens op een rijtje voor jezelf wat jij belangrijk vindt in het ondernemen. En nog veel belangrijker, waar krijg jij energie van? Ga daar op focussen en zorg dat je jezelf en je doel zichtbaar maakt. Zo houd je de regie over jouw eigen wensen en verlangens.

  

Zin om verder te groeien?

Binnenkort verzorg ik weer een gratis MASTerclass Meer impact en invloed met outfits. 🤩 En daar kun jij bij zijn, als je het verlangen hebt om naar een volgend level te groeien!
Door jezelf via je eigen authentieke presentatie te onderscheiden, vergroot je je zichtbaarheid in persoonlijk leiderschap. Zo maak je meer impact en heb je meer regie. Wat zou er allemaal voor je veranderen in je business?

Inschrijven doe je via deze link.

Erg leuk als je erbij bent!

Mocht je helder hebben dat je vooral wilt groeien in persoonlijk leiderschap en daar begeleiding bij kan gebruiken dan nodig ik je van harte uit voor een inspiratiesessie met mij. Zo neem je de snelste route. Via deze link kom je bij m’n agenda.

YES, ik meld me hier gratis aan voor de MASTerclass!

GO GO GO, laat jezelf zien en horen en Take the lead!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *