Groei in Zichtbaarheid

[Gloednieuw programma] 52 weken Groeien in Zichtbaarheid

De eerste Zichtbaarheids Zoom Meeting was afgelopen week een feit!  Heerlijk om een aantal van jullie die zich hadden aangemeld ook echt te ZIEN in de Meetingroom.

Het ging niet vanzelf. Vorig jaar gaf ik m’n laatste webinar omdat techniek en ik vaak geen goede match zijn. Corona-tijd en nieuwe tools brachten me toch bij de eerste Zoom Meeting. En ik vond het geweldig. Vrouwen in beweging brengen zodat hun energie gaat stromen, ik houd van interactie en die was er, maar helaas wel iets te weinig..   

Want de techniek en de tijd kwamen om de hoek kijken. Tijdens de online meeting zag ik dat m’n wifi niet stabiel was, haperde m’n besturing en vloog de tijd voorbij waardoor de zoom meeting abrupt eindigde. En dat was echt balen kan ik je vertellen. 

  

Eigen maken

Ik heb ervan geleerd. Heb tijd bijgekocht voor de volgende Zoom meeting en een checklist gemaakt die ik, voordat ik live ga extra check. De check gaat nu verder dan alleen kijken of ik een glaasje water paraat heb en of er nog lipstick op m’m tanden zit.😉

Daarnaast heb ik m’n MacBook direct ’s middags weggebracht voor onderhoud en onderzoek. Bleek dat symbolen in Word aan de haal waren gegaan waardoor m’n hele besturing niet meer deed wat ik wilde. Het is gelukkig opgelost en ik realiseer me hoe afhankelijk ik ben van de apparatuur en hun werking. Soms zit het mee soms zit het tegen. En weer door!!!! 

  

Nieuwe kans

Een aantal van jullie kon niet op die datum bij de Zichtbaarheids Zoom Meeting zijn en miste daardoor de primeur, geen nood! Op  dinsdag 2 juni a.s.  geef ik hem nog een keer. De generale hebben we inmiddels achter de rug en ik kijk uit om jouw te zien in de meetingroom!  

  

Nieuw programma

De primeur was de aankondiging van een gloednieuw online programma. Omdat voor veel vrouwelijke ondernemers & professionals het vergroten van hun zichtbaarheid een gevecht is, bedacht ik een vervolgprogramma op de Zoom meeting en mijn laatst verschenen e-book 52 Gouden Inspiratietips voor succes in business. 

Namelijk 52 weken Groeien in Zichtbaarheid. 

Om jou stap voor stap verder te helpen met het vergroten van je zichtbaarheid en groei in persoonlijk leiderschap. Want die onzekerheid voor zichtbaarheid is toch wel een enorme barrière voor velen waardoor groei stagneert.  

Juist nu is zichtbaar zijn als ondernemer belangrijker dan ooit! En daarom doe ik jou het mooie online aanbod ‘52 weken GROEIEN in ZICHTBAARHEID’. Voor meer zelfvertrouwen & impact in zichtbaarheid en persoonlijk leiderschap. Zodat je je ook veel vrijer en comfortabeler voelt.

Met heel veel plezier bied ik je dit programma aan. 

Maar liefst 52 weken werken aan het vergroten van jouw zichtbaarheid op een comfortabele manier! Zodat je iedere week op je gemak een kleine stap kunt zetten en zo op een comfortabele manier werkt aan zichtbaarheid. Het is een proces wat tijd nodig heeft en daarom de 52 weken.

  • Iedere week ontvang je een videoles van mij in je mailbox met een korte oefening om jouw zichtbaarheid te vergroten en te groeien in het nemen van persoonlijk leiderschap.
  • Iedere maand (10x per jaar) ontmoeten we elkaar tijdens de online Lounge Meeting via Zoom voor Q&A en Sparmomenten. 
  • Daarnaast ontvang je tussentijds wekelijks tips en ben ik er voor je in de besloten FB-groep om al je vragen te beantwoorden. 
  • Startdatum juni 2020. 

  

Overwin je angst, en doe mee! In een veilige setting met gelijkgestemde ondernemers. 

Meld je vandaag nog aan, zodat je volgende week al aan de slag kunt. 

Nu wil je natuurlijk weten wat jouw investering is. 
Voor 750 euro exclusief btw bied ik jou dit aan. Omgerekend is jouw deelname dan nog geen €14,50 per week.  

De boost en zelfvertrouwen die het programma geeft is eigenlijk niet in geld uit te drukken.  

Mocht je nu denken, dit lijkt mij wel iets en je twijfelt. 
Plan dan hier een Barista koffie-uurtje met me in. Dan beantwoord ik graag al je vragen en kijken we samen wat jij nodig hebt.  Als je besluit mee te doen aan het programma dan halen we het bedrag van €52,21 (voor het Barista koffie-uurtje) er weer vanaf. 

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *