5 Tips hoe de kleur rood helpt bij krachtige keuzes

4 jaar geleden besloot ik alles te leren over high-end ondernemen en was rood de kleur die ik vooral onder m’n kleding droeg! Omdat ik niet langer wilde ploeteren in m’n bedrijf en een echt succesvolle ondernemer wilde zijn, die financieel onafhankelijk is, de hoogste waarde wil bieden, goede prijzen durft te vragen en geheel op eigen voorwaarden haar bedrijf runt, besloot ik ook zichtbaar meer rood te dragen! De kleur rood ondersteunde mijn doelen. Kiezen voor high-end ondernemerschap was een van de meest krachtige keuzes bleek later en ik liet me coachen door een gespecialiseerde businesscoach want die had ik hard nodig.

Ik voelde zo het verlangen om te groeien! Waar het me toe dwong, was dat ik veel zichtbaarder moest worden want anders zouden mijn ideale klanten me nooit vinden. En daar kon de kleur rood mij ook bij helpen. Want rood is een uitgesproken kleur, met rood ‘val je op’, rood is krachtig en staat voor zelfverzekerd, energiek, besluitvaardig en sprankelend. Met rood ga je in de actie-stand!

Kiezen voor high-end ondernemerschap was life-changing. Het werken met high-end klanten bleek voor mij de beste en leukste manier van ondernemen omdat het mij dwingt het beste uit mezelf te halen. Om al mijn talenten maximaal in te zetten en al mijn waarden te bieden. Ik kan al mijn expertise, kennis en ervaringen van de afgelopen 20 jaar inzetten en delen waardoor mijn klanten in zeer korte tijd veel betere resultaten boeken. Klanten investeren en daardoor kan ik zelf niet meer wegduiken en mezelf klein houden! Het was hoog tijd om mezelf meer uitgesproken te presenteren en dat vond ik doodeng.

Ik kocht 3 jaar geleden een supergave rode jurk en tot op de dag van vandaag is dit de beste powerdress ever! Een dress waarmee ik binnenkom. En afgelopen vrijdag stond ik in in een knalrood pak op m’n business event en dat voelde zo krachtig. Diezelfde kracht zag ik bij al die prachtige deelnemers, gekleed in (a touch of) RED, op het event. Wat een power geeft het als je rood toevoegt aan je outfit. En daarmee zet je de eerste stap naar meer zichtbaarheid, meer impact en een volgend level.

Iets willen veranderen in je bedrijf is 1, het bedenken is 2, het ook echt gaan doen is stap 3! Stap 3 is de meest moeilijke stap omdat je het oude vertrouwde loslaat, uit je comfortzone stapt en niet weet wat het resultaat zal zijn van de veranderingen die je wilt. ‘Rood’ en ‘doen’ gaan prima samen. Door voor rood te kiezen sta je krachtig achter je keuzes en kom je in actie!

Graag deel ik  mijn 5 ROOD Tips

  1. Rood geeft power! Dus heb je belangrijke gesprekken en kun je wel wat extra power gebruiken? Draag dan rood, dat geeft direct energie!
  2. Is Rood too much voor jou? Draag het dan onder je kleding. Niemand die het ziet en toch voel jij de power!
  3. Meer in beeld? Met rood ben je direct in de picture. Gooi die schroom overboord en onderscheid je van de grote massa middelmatige ondernemers.
  4. Vind je het lastig om meer ruimte in te nemen als vrouwelijke ondernemer? Stel jezelf centraal en draag rood! Het helpt je direct want naast dat mensen veel minder om je heen kunnen laat je zelf ook zien dat je je eigen positie inneemt.
  5. Meer geloven in jezelf en in je bedrijf en zelfverzekerder willen zijn zodat je impact durft te hebben op je klanten? Kies voor rood, je draagt het dan uit en andere zien je zelfvertrouwen ook al voelt het bij jezelf nog niet zo.

 

Om succesvol ondernemerschap te leren én om jezelf daarbij opvallend en high-end te presenteren en positioneren, helemaal passend bij jou en je bedrijf, is er naast je opvallend presenteren een transformatie nodig. Zelf had ik al die verandering nooit alleen kunnen maken, als dat wel zo was geweest dan had ik dat natuurlijk zelf allang gedaan! En ik weet uit ervaring dat zo’n transformatie tijd nodig heeft want het is een heel proces. Waarom zou jij het alleen willen doen? Hoe fijn is het als je tijdens dat proces intensief geholpen wordt!

Mijn jaarprogramma, biedt daarom alle exclusieve begeleiding en ondersteuning van mij die nodig is zodat ook jij je ideale bedrijf creëert helemaal op eigen voorwaarden, met klanten waar jij het allerliefst meewerkt en waarbij je ook nog eens goed verdient!

Ben jij die gedreven vakvrouw die verder wil groeien en worstelt met het ondernemerschap en zou je het liefst minder willen werken maar wel meer willen verdienen? Wil je net zoals andere klanten die je voor zijn gegaan in mijn jaarprogramma boven jezelf uitstijgen, keuzes maken die life-changing zijn, je waarde ontdekken die je biedt, je verdienkracht empoweren zodat je impact en omzet verdubbelt?

Meld je dan nu aan voor een geheel vrijblijvend gesprek hierover via info@succestrekjeaan.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *