Waarom ondernemer Ria haar geloofwaardigheid verloor.

Een paar dagen geleden belde Ria mij. Ria is zelfstandig ondernemer met een praktijk aan huis. Haar bedrijf loopt goed, aan omzet heeft ze niets te klagen.

Maar … ze liep tegen een aantal dingen aan en daar had ze continue last van. Wat haar het meeste dwars zat was dat klanten haar regelmatig niet serieus namen. Ze miste in het contact dan het overwicht en verloor zo haar geloofwaardigheid. En dat frustreerde haar enorm en het zat haar dagelijks in de weg. Want ze is een vakvrouw, deskundig met veel ervaring en weet waar ze het over heeft. Ze wil klanten tijdens haar behandelingen en lessen aanzetten tot actie en ze in beweging zetten om te komen tot maximale resultaten en dat is bijna niet te doen als je je leiderschap niet laat zien.

eZine week 6
Ria wil leren hoe ze zichzelf optimaal presenteert als ze voor de groep staat. Ze wil weten hoe ze overwicht houdt en zo geloofwaardig overkomt en klanten verder met haar willen in plaats van dat klanten regelmatig een overstap maken naar een concurrent. Want dat gebeurde. Hierdoor miste ze omzet, wat voor haar nog niet eens het grootste probleem was. Ze wil leren hoe ze van haar frustratie afkomt want die zit haar vaak in de weg. Klanten voelen dat en dat is niet prettig.

Ze heeft zich inmiddels aangemeld voor het 4-maandenprogramma Beter Kleden, Meer Verdienen. Want daarin leer je hoe je jezelf optimaal presenteert zodat je je ondernemerschap toont en gaat staan voor je bedrijf.

Voor Ria en voor veel andere ambitieuze ondernemers en leidinggevenden is het cruciaal hoe je jezelf kleedt! 

Ria heeft vaak te informele kleding aan omdat dat aan de ene kant goed past bij haar vak als therapeut.  Haar outfits ondersteunen vaak niet haar deskundigheid en expertise en hierdoor mist ze overwicht. Geeft de regie onbewust uit handen en verliest zo haar geloofwaardigheid als deskundige.

Merk jij ook dat je regelmatig de regie uit handen geeft? Dat je jezelf niet stevig genoeg neerzet en daardoor jezelf en je klanten tekort doet? Wil je verder groeien met je bedrijf of in je loopbaan en merk je dat je uiterlijke presenatie jouw deskundigheid bij lange na niet uitdraagt waardoor anderen niet zien hoe goed jij bent? En zou je hiermee geholpen willen worden.

Doe dan mee aan het 4-maandenprogramma en klik op de onderstaande button voor een vrijblijvend verkenningsgesprek:

Ja, ik meld me graag aan

Op 17 maart a.s. start voor de allerlaatste keer het 4-maandenprogramma Beter Kleden, Meer Verdienen. Daarna komt het niet meer terug! Heb je interesse en wil je gebruik maken van de early bird prijs? Geef je dan direct op voor een gratis vrijblijvend verkenningsgesprek, want vandaag is de laatste dag dat dit super aanbod geldt!

Vanaf 13 februari a.s. gaat de prijs omhoog. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus wacht niet langer en meld je nu aan voor het gesprek zodat we samen bekijken of dit programma geschikt is voor jou.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *