Succes Trek Je Aan Astrid Mast

Voor deze vrouwelijke ondernemers maak ik een diepe buiging

Nu het einde van 2016 nadert, kijk ik met dankbaarheid terug op die momenten en personen die zo’n indruk op mij hebben gemaakt. Dit jaar gaat mijn enorme bewondering en waardering uit naar een bepaalde groep ambitieuze vrouwelijke ondernemers.

Het zijn de vrouwen die een ontzettend lastige keuze hebben gemaakt om de regie (weer) te nemen over hun eigen leven door te investeren in hun bedrijf terwijl de partner het er niet mee eens was. Deze kracht- en prachtvrouwen zijn helemaal in zichzelf gaan geloven en hebben het aangedurfd, tegen het advies van hun partner in, te gaan voor eigen succes en te kiezen voor onafhankelijk zijn. Chapeau!

Succes Trek Je Aan Astrid Mast

 

Voor deze vrouwen maak ik een hele diepe buiging.

Het vraagt namelijk zo’n lef en moed om keuzes te maken die zo haaks staan op de keus of wens van een geliefde.

Deze vrouwen, waarop de wereld zit te wachten omdat ze het verschil kunnen maken, zijn uit hun comfortzone gegaan, zijn de onzekerheid tegemoet gegaan en vertrouwden op hun eigen girlpower. Met heel m’n hart begeleid en help ik ze met hun groei en het realiseren van hun doelen.

 

Ik ben het zoveel tegengekomen het afgelopen jaar tijdens mooie, diepgaande gesprekken.

Wij vrouwen hebben regelmatig goedkeuring nodig van onze partner. Als deze onze niet 100% steunt of vertrouwen geeft investeren we vaak niet in onszelf of in ons bedrijf. In de gesprekken met mij zie ik vrouwen zich dan weer terugtrekken. En dat is helemaal oké! Ik weet hoe moeilijk het is om voor jezelf te kiezen.

Gelukkig ben ik in de bevoorrechte positie dat mijn man altijd achter me staat en me vrijlaat om hoge investeringen te doen, zodat ik verder kan groeien met m’n bedrijf. Ondanks dat hij ook de mentaliteit heeft van eerst zien en dan geloven. Dat voelde voor mij, toen ik besloot fors te investeren, wel dubbel want het voelde alsof hij niet in mij gelooft. En dat is absoluut niet zijn intentie, die gedachte zit in mij!

Ik had de moed en kracht om het aan te gaan en tot op de dag van vandaag is dit een van de beste besluiten ooit geweest. Te kiezen voor mijn eigen zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Het heeft mijn leven in heel veel opzichten verrijkt, maar ook het leven van mijn man en mijn gezin.

 

Ik ben enorm trots op al die vrouwen die het zelf zijn aangegaan!

Een van de vrouwen die ik het ook zo gunde afgelopen jaar is Elly. Ze werkt al 20 jaar keihard in haar prachtige bedrijf. Ze is gegroeid en heeft verschillende takken in haar bedrijf en toch blijft er financieel weinig over. Waar het haar helemaal aan ontbreekt is de factor tijd!  En dat breekt haar nu op.

Ik was bij haar in de zaak en zag dat haar man ook meewerkt in haar bedrijf.  Hij liep in een stofjas met daaronder mooie kleding en prachtige glanzende schoenen. En ik zag alleen maar die prachtige hoogglans leren schoenen en ik dacht, deze man investeert in zichzelf. Ondanks zijn (werk) jas droeg hij toch de positie van de directeur uit.

Zij daarentegen houdt al jaren alle ballen in de lucht, draait overuren en heeft daarnaast bijna de gehele zorg voor haar gezin en geen tijd voor zichzelf. Ondertussen kampt ze met lichamelijke klachten. Er moet iets veranderen!

Elly wilde dolgraag meedoen aan het programma Beter Kleden, Meer Verdienen! Haar man was niet enthousiast en stond niet achter haar besluit, maar ze ging ervoor! Het resultaat was dat ze leerde hoe ze haar bedrijf zo kon inrichten dat ze minder ging werken en veel meer ging verdienen. Ze genoot van haar successen, begon zich steeds meer de baas over haar bedrijf te voelen. Ze ging onder haar eigen voorwaarden werken en kon na zoveel jaar eindelijk weer op vakantie met het hele gezin. Lichamelijk ging het ook een stuk beter met haar. Ze wandelt en fietst nu veel meer tussendoor, waardoor ze zich fitter voelt.

Ze vertelde mij later dat ze nu zo’n rijkdom ervaart terwijl ze er nog lang niet is. Ze heeft nog zoveel plannen en ondertussen is ze persoonlijk enorm gegroeid en haar bedrijf ook.

Dit gebeurt er als je kiest voor je eigen bedrijf en geluk! Elly durfde het aan, vertrouwde op zichzelf en leeft nu het leven van haar dromen.

In 2017 zet ik mijn missie voort en wil ik nog veel meer ambitieuze vrouwelijke ondernemers helpen met het verder uitbouwen van een succesvol bedrijf waarbij ze zichzelf op en top krachtig laten zien als leider en professional. Ik leer ze ook hoe ze door excellente marketing en high-end ondernemerschap veel meer verdienen en meer tijd overhouden zodat ze meer tijd kunnen investeren in zichzelf en zo weer energie kunnen opdoen om door te groeien.

 

Wordt 2017 jouw jaar?

Ben jij eraan toe om de uitdaging aan te gaan en verlang je ernaar een onafhankelijke succesvolle ondernemer te zijn en te groeien met je bedrijf?

Misschien overweeg je al een tijd mee te doen met het programma omdat je voelt dat er veel meer in jou zit dan er nu uitkomt en wil je doen wat je het allerliefst doet zodat je bedrijf nog succesvol(ler)  wordt?

Geef je dan direct op voor een geheel vrijblijvend Succes Trek Je Aan gesprek waarin we samen bekijken welke stap in 2017 het beste bij je past. Ik kijk er naar uit jou verder te helpen.

JA, IK WIL GRAAG IN GESPREK!

 

Voor 2017 wens ik je alle goeds toe. Maak er een fantastisch jaar van met keuzes die bij jou passen! En onthoud 1 ding …
Trek vandaag aan wat je morgen wilt bereiken!

Een toost op jouw succes!

1 comment on “Voor deze vrouwelijke ondernemers maak ik een diepe buiging

Reply

Prachtige site Astrid, heel helder, klantverhalen zijn bijzonder en je hebt goed bruikbare producten voor de zakenvrouw.
Gefeliciteerd met deze eigen creatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *