Astrid Mast Succes Trek je Aan

Jouw programma is niet te duur, ik vind het alleen veel geld

Boost je business & je image en verdien uitstekend! Dat is waar ik met mijn klanten aan werk. Simone ondervindt het aan den lijve. Ze is zo’n ideale klant van mij. Je gooit er een kwartje in… Iedere verandering die ze doorvoert, levert haar direct meer voldoening en meer tijd op en de allerleukste klanten. Geen uurtje factuurtje meer maar iedere maand een omzetstijging omdat ze stappen zet, in actie komt en mindsets van overvloed heeft toegepast.

Voordat ze JA zei om mee te doen aan het programma ‘Succes Trek Je Aan’ hikte ze enorm tegen de investering aan. Ze zag de waarde wel, maar vond het gewoon veel geld. Ze was bang dat ze het niet snel zou kunnen terugverdienen. Die gedachte vind ik heel logisch omdat ze met uurtarieven werkte en vast liep in haar tijd! Denken dat je een investering niet snel terugverdient kom ik bij veel ‘uurtje-factuurtje’ ondernemers tegen. Ze houden hierdoor hun eigen groei tegen.

Simone nam de stap, investeerde en veranderde o.a. van businessmodel waardoor ze haar diensten anders ging aanbieden.  In 3 maanden tijd had ze haar investering al terugverdiend. En dat vind ik zo mooi om te zien! Ze leerde haar ‘eigen waarde’ te bepalen door haar prijs af te stemmen op het resultaat dat haar klant behaalt. Ze is in sneltreinvaart een high-level ondernemer geworden en heeft opgeschaald waardoor haar omzet verdubbelde. Echter het allerbelangrijkste voor haar is dat ze voldoening en het plezier weer terug heeft in haar prachtige bedrijf.

 

7 Mindsets voor overvloed

Om te groeien met je bedrijf naar een next level zijn er 7 mindsets voor overvloed nodig die je helpen bij het realiseren. Graag deel ik ze met je.

  1. Het begint allemaal met positief en in overvloed denken. Woorden die overvloed creëren zijn ik BEN gelukkig, ik HEB overvloed. Denk dus altijd in overvloed in plaats van tekort.
  2. Geld is energie. Het is niet egoïstisch maar altruïstisch. Je deelt. Overvloed in geld is een vaardigheid die je kunt leren. Je ontvangt – je gebruikt – je geeft door.
  3. Geef genereus zonder verwachting. Ga geven, dan kun je ook ontvangen.
  4. Je vertrouwt erop dat je altijd genoeg hebt. Je geeft ook als je niet zoveel hebt. Dat is vertrouwen, een beslissing die je hebt genomen. Je zult altijd genoeg hebben.
  5. Denk positief over geld. Behandel het met respect. Koop een mooie portemonnee en eer het.
  6. Stel je voor dat je al overvloed hebt. Je visualiseert het, leeft alsof je het al hebt en kleed je als die persoon. Vanuit die gedachte neem je beslissingen.
  7. Neem actie, ga het doen! Ik zie zoveel ondernemers die van alles willen en bedenken. Vervolgens gaan ze het niet doen, niet uitvoeren. Alleen Actie = Resultaat.  Je acties worden echt beloond.

Dit zijn de 7 Mindsets van overvloed die nodig zijn om zo’n groei als Simone te kunnen realiseren. Én te omarmen dat je uitstekend mag verdienen met je bedrijf. Ik ben heel benieuwd welke van de 7 mindsets jij al toepast en met welke je moeite hebt.

Laat in de comments je reactie achter. Vind ik leuk, ik reageer altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *