3 tips om je bedrijf en je omzet een boost te geven

Wat ga jij doen na deze zomermaanden om je bedrijf en je omzet een boost te geven?

Uit ervaring weet ik dat mensen na de vaak wat rustigere zomermaanden weer bereid zijn te investeren. Wat zou jij met je bedrijf kunnen doen? Maak het jezelf niet te moeilijk want het hoeft niet direct iets groots te zijn of iets nieuws. Waar zou je mee kunnen starten, wat heb je op de plank liggen waarvan je denkt, dit is superinteressant voor mijn klanten?

Tijdens mijn coaching naar klanten merk ik dat ze het lastig vinden om de focus te houden omdat ze vaak van alles ‘leuk’ vinden om te doen. Ondernemers creëren graag omdat ze het ene na het andere goede idee bedenken. Het gevaar is dat ze met heel dingen bezig zijn en niet echt concreet worden over hoe ze er klanten voor gaan vinden.

TIP 1

Maak eens een planning met wat je komende maanden zou willen aanbieden.

Werk het uit en ga stap voor stap aan de slag. Maak vervolgens een tijdsplanning en ga het DOEN! Zo heb ik voor jou en je bedrijf komende maanden een aantal zeer interessante masterclasses, webinars en een event gepland om jou en je bedrijf een boost te geven. Dit geeft mij houvast in wat ik komende doe en concreet aanbiedt. En zo ziet het eruit.

Dit is wat ik voor jou en je bedrijf gepland heb!

  • Donderdag 31 augustus 20.00 uur [GRATIS] online training Reken af met kledingSTRESS en trek SUCCES aan. Mis het niet en meld je direct aan.
  • Donderdag 12 oktober Excellente Succesvolle Sales! Een exclusieve masterclass bomvol met vaardigheden over hoe je fijne gesprekken voert met potentiële klanten en je met gemak een JA krijgt zonder pusherige sales! Vooral geschikt voor vrouwelijke ondernemers die een hekel hebben aan het woord ‘verkopen’. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, het maximaal aantal deelnemers is 10. Interesse? Mail dan direct even naar info@succestrekjeaan.nl zodat je verzekerd bent van een plek!
  • Vrijdag 10 november HET business event Succes Trek Je Aan. Het wordt weer een geweldige dag! Uitnodiging volgt!
  • Donderdag 14 december Succesvol Bloggen & Vloggen! Taal is zo boeiend en cruciaal voor succes! Wat zeg je en wat schrijf je zodat je klant geboeid blijft en zo getriggerd wordt dat ie doorleest en in aktie komt? Tijdens deze exclusieve Masterclass doorloop je het stappenplan en leer ik je hoe je van blog tot vlog komt en leer je alles over het heel simpel maken van een video met je smartphone. Ook voor deze masterclass zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar, het maximaal aantal deelnemers is 10. Interesse? Mail dan direct even naar info@succestrekjeaan.nl zodat je verzekerd bent van een plek!
  • Ben je toe aan intensievere begeleiding om succesvol aan je bedrijf en je image te werken zodat je het bedrijf bouwt dat bij je past? Dan is het jaarprogramma Succes Trek Je Aan wellicht het programma dat bij je past! Vraag via de mail een gratis inspiratiegesprek aan. In september staat de eerste live 2-daagse gepland en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

TIP2

Geef jezelf een presentatieBOOST. En daarmee bedoel ik trek succes aan en laat je zien! Je laat als ambitieuze vrouwelijke ondernemer namelijk aan de wereld zien dat je de moeite waard bent, dat je veel te bieden hebt en deskundig bent. Door jezelf opvallend goed te presenteren en profileren, word je zichtbaar voor potentiUele klanten. En daar liggen jouw kansen!

Vind je het lastig start dan met het 3-stappenplan ‘Reken af met kledingSTRESS en Trek Succes Aan.

TIP3

Zoek en vind je klant. Maar hoe? Stel jezelf de vraag wat past bij jou om te doen? Er zijn zoveel manieren om je klanten te vinden en daarom is het belangrijk om keuzes te maken. Wat ga jij doen of waar ga jij heen. Ga je je richten op presentaties houden, bezoek je netwerkbijeenkomsten, blog of vlog je wekelijks, ga je op socialmedia helemaal los, FB, LI, Twitter of Instagram of wil je de media bereiken?

Zelf ben ik heel blij met FBlive omdat ik een heel groot bereik heb, mensen zien me direct en vragen vaak na de uitzending m’n e-zine aan. Dat zien, creëert vertrouwen, ze leren me kennen en dat schept een band. Facebook beloont je op dit moment als je een video maakt. Ze laten je video vaker zien dan gemiddeld!

Met deze 3 tips heb ik je hopelijk geïnspireerd en tot denken aangezet. Na het denken komt de actie en het succes zit hem in het nu echt DOEN. Daar zit namelijk je groei!

Ik ben heel benieuwd wat jij gaat doen? Laat het me weten door een reactie hieronder te geven.

Mocht je toe zijn aan intensievere begeleiding om succesvol aan je bedrijf en je image te werken zodat je het bedrijf bouwt dat bij je past, onder jouw unieke voorwaarden? Dan is het jaarprogramma Succes Trek Je Aan wellicht het programma dat bij je past! Ik begeleid je een jaar lang intensief met het bouwen van een succesvol bedrijf en ik leer je je zo te kleden dat geen klant met om je heen kan en je impact en omzet verdubbelt.

Vraag een gratis inspiratiegesprek aan. In september staat de eerste live 2-daagse gepland en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Ja, ik meld me graag aan voor een gesprek!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *