Succes Trek Je Aan Astrid Mast

Zo doe ik dat, het leverde mij een geweldige omzetgroei op!

“Ik sprokkel altijd mijn kennis wat bij elkaar”, vertelde Irene me laatst. Al jaren volgen we elkaar en af en toe spreken we af. In haar loopbaan kwam ze wel wat vooruit maar de vaart zat er allang niet meer in, terwijl ze wel de ambitie heeft om verder te groeien!?

Irene is altijd nieuwsgierig naar kennis waarmee ze verder kan groeien. Haar kennis vergaren deed ze door middel van korte cursussen en het volgen van (gratis) challenges waar ze dan even mee verder kon, om vervolgens op haar kabbelende niveau verder te gaan. Echt verder in haar carrière kwam ze er niet mee.

Het ging haar om het investeren. Dat ging ze namelijk niet doen. Want ze kon het allemaal zelf wel. En dat is ook zo, je kunt alles zelf doen. De vraag die bij me opkomt is: heb je dan echt die ambitie om hoger op te komen? Het rijmde niet met elkaar, ambitie hebben en de traagheid in ontwikkeling door het ‘sprokkelen’. In dit tempo gebeurt er weinig als je de ambitie hebt om te willen groeien.

Investeren in kennis en het daarna gaan implementeren kost tijd en geld. En dat is wat ik heel veel ondernemers niet zie doen waardoor ze te weinig omzet en te weinig klanten hebben of waardoor ze hun carrièrekansen laten lopen.

Zo gold dat jarenlang ook voor ondernemer Marije. Ze was veel te versnippert bezig met 2 banen en 3 bedrijven. Ze volgde eens een VIP-dag hier en dan weer een cursus daar en zo was ze altijd wel bezig maar niets beklijfde. Marije ontdekte dat ze door het volgen van een langer programma meer de gelegenheid aan zichzelf bood om echt de diepte in te gaan, te focussen en al het geleerde in praktijk te brengen waardoor ze in korte tijd hogere resultaten bereikte.

 
Succes Trek Je Aan Astrid Mast

 

Toen ikzelf 3 jaar geleden de sprong waagde en ‘BIG’ investeerde in business en marketingkennis, veranderde er veel.

Ik investeerde omdat ik merkte dat ik onder m’n niveau aan het werk was en dat al mijn kwaliteiten niet tot z’n recht kwamen en dat frustreerde mij enorm. De groei binnen m’n bedrijf bleef uit, ik bediende iedereen, ik bood al mijn diensten apart aan en ook nog eens tegen te lage prijzen. Ik bedacht steeds weer nieuwe leuke acties en bleef vakcursussen volgen want ik dacht als ik die kennis ook heb kan ik daardoor weer nieuwe klanten krijgen. Maar zo werkte dat niet.

Ik vond het doodeng om zoveel geld te investeren! Maar ik deed het. Ik koos voor de beste business coaching in Nederland, voelde zo die passie en drang om verder te groeien met m’n bedrijf. Ik had geen idee hoe dat in mijn bedrijf zou uitwerken en wat het mij zou brengen maar ik wist gewoon dat ik het moest doen.

Investeren in programma’s bij mijn business coach leverde mij het volgende op:

  • Ik geloofde in mezelf en ik had vertrouwen in mezelf en dat maakt dat mijn klanten nog meer in mij gingen geloven.
  • Investeren in mezelf betekent m’n bedrijf serieus nemen, want als ik m’n bedrijf serieus neem dan zullen anderen dat ook doen.
  • Mijn eigen waarde ging ik steeds meer zien en voelen en dat maakt dat ik de waarde die ik bied aan mijn klanten steeds hoger kon positioneren, omdat mijn diensten het meer dan ‘waard’ zijn.
  • Door de ongelooflijke waarde van mijn programma’s in te zien durfde ik me (nog) veel meer te kleden als expert, waardoor ik succes naar mij toehaal.
  • Ik was voor 300% gemotiveerd om alles maar dan ook alles uit het programma te halen en heb mezelf daardoor uitgedaagd om regelmatig uit mijn comfortzone te stappen.
  • Door volledige commitment ging ik ook de diepte in en moest door eigen processen, want ik had een doel, een stip aan de horizon waar ik naar toe werkte.
  • Mijn omzet is de afgelopen jaren verdriedubbelt en dat maakt dat ik kan blijven investeren in m’n bedrijf. Maar ook dat ik andere ondernemers de gelegenheid bied om voor en met mij te werken. Zo werk ik aan mijn bedrijf met een OBM (Online Business Manager), een VA (Virtueel Assistent), een tekstschrijfster, een expert voor de branding, een websitebouwer, een fotograaf en met een videoman.

 
Dat voelt zo ontzettend goed. Ik kan al mijn talenten en kwaliteiten inzetten om ambitieuze vrouwelijke ondernemers en CEO’s verder te helpen met hun groei en dat geeft zo’n voldoeningen. Ik kan bijdrage aan het succes van anderen.

 

“Oh ja en de mega-investeringen die ik deed, verdiende ik in hetzelfde jaar makkelijk terug.”

— Astrid Mast

 

Zo deed ik het dus en ik ben heel benieuwd hoe jij het doet!

Hoe laat jij je bedrijf groeien of zorg je dat je carrièrestappen kunnen blijven zetten EN hoe kleed je je daarbij? Klopt je uiterlijke presentatie bij de doelen die je wilt behalen en de klanten die je wilt aantrekken.  Onderneem  jij op de toppen van je kunnen of stagneert je bedrijfsgroei of carrière en heb je veel te weinig omzet?

Deze maand geef ik 3 inspiratiegesprekken weg t.w.v. € 247,00 gratis! Ik inspireer je graag en geef je aansluitend advies over welke stappen jij kan zetten om verder te groeien, om je talenten te leven zodat je met heel veel voldoening je bedrijf runt en genoeg omzet maakt. Wil je in aanmerking komen voor dit gesprek? Meld je dan hieronder direct aan.  Ik heb slechts plaats voor 3 personen!

JA, IK WIL GRAAG HET INSPIRATIEGESPREK!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *