In mijn ‘dress’ draag ik uit dat ik van wanten weet!

Vorige week gaf ik het business event ‘Succes Trek Je Aan’ en het was geweldig! Zoveel mooie ambitieuze ondernemers en zakelijke professionals bijelkaar die allemaal opvallend goed gekleed willen zijn zodat ze succes aantrekken en verder groeien met hun bedrijf.

Een van die ondernemers is presentatiecoach Eva Brouwer. Een vakvrouw die als geen ander weet hoe ze zichzelf op haar eigen podium presenteert.In haar blog schreef ze later wat ze leerde tijdens het event.

In mijn jurkje voel ik me als een vis in het water en straal ik uit dat ik van wanten weet. Ook al draait het uiteindelijk om de inhoud, als je je lekker voelt in de verpakking, is de halve wedstrijd al gewonnen.

Buiten het podium is het lastiger om te beslissen wat ik aan moet. Dan sta ik toch ook vaak te staren naar alle hangertjes, die echt wel vol hIMG_2394angen, maar toch de clichékreet oproepen: “ik heb niks om aan te trekken!”

Enter imago coach Astrid Mast van Colour Me, een kenner op het gebied van kleur en stijl, die een wetenschap heeft gemaakt wat er bij je past. En nog beter, die jou zelf leert wat jou goed staat, zodat je het de rest van je leven zelf kunt doen. Ik was op haar event ‘Succes trek je aan’, waar ze een aantal geheimen prijs gaf om je te kleden zodat je meer impact hebt.

En inderdaad, wat draag ik meestal buiten het podium? Mijn lievelingsspijkerbroek! Te vaak kies je toch voor iets dat lekker zit, of dat toevallig vooraan het wasrek hangt. Terwijl je ook in het gewone leven vaak genoeg situaties hebt, waarbij een meer zakelijke uitstraling goed van pas komt.

Een inzicht dat ik heb opgedaan dankzij Astrid is dat ik me vaak casual aankleed om toegankelijk te zijn. In een jurkje en met hakken voel ik me gauw overdressed en je wil niet overdreven overkomen.

Maar nu denk ik, waarom niet?! Ik daag vrouwen tenslotte uit zichzelf met zelfvertrouwen te presenteren. Dus hup, uit die comfort zone en dingen durven die je normaal niet zou doen. Dan moet ik dat zelf natuurlijk ook doen! Practice what you preach!

Eva is niet de enige, die zich vaak te casual aankleedt tijdens zakelijke gesprekken of bijeenkomsten en worstelt met de vraag ‘wat trek ik aan’?

Veel vrouwelijke ondernemers hebben moeite zichzelf professioneler te kleden. Ze weten vaak niet wat bij ze past, voelen zich hierdoor snel overdressed en zijn bang dat ze dan te overdreven, te opschepperig overkomen. Hierdoor veranderen ze niets en blijf hun resultaat ook hetzelfde terwijl ze wel de ambitie hebben om verder te groeien met hun bedrijf of in hun loopbaan.

Gelukkig kan het ook anders!

Want hoe zou het voor je zijn als je leert wat bij je past, naadloos aansluit met je outfits bij iedere situatie terwijl je helemaal jezelf blijft en zo jouw ideale klanten naar je toehaalt omdat jij jezelf durft te onderscheiden en te laten zien.

Herken jij dit ook bij jezelf? En zou je heel graag verder willen groeien?

Dan nodig ik je van harte uit mee te doen aan mijn gloednieuwe 6-maandenprogramma ‘Beter Kleden, Meer Verdienen’ – the new level -, waarin je alles leert over hoe je jezelf opvallend goed kleedt en presenteert, in kleding die zo bij je past dat geen klant meer om je heen kan. Daarnaast leer je excellente marketing waardoor je omzet verdubbelt.

Ben jij de ambitieuze vakvrouw met een prachtig bedrijf of heb je een super baan en verlang je er naar jezelf te onderscheiden en te leren hoe jij de beste versie van jezelf laat zien, en zo jouw ideale klanten aantrekt en verder groeit? Stel het niet meer uit en geef je nu op voor een vrijblijvend gesprek via info@colourme.nl zodat we samen kunnen bekijken of dit programma bij jou past.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *