Succes Trek Je Aan Astrid Mast blog

Dé blinde vlek van veel kennisondernemers.

Onlangs was ik bij de ontmoetingsdag van Integraal Image Consultants. Heerlijk vond ik het om me te omringen met andere vakgenoten die stuk voor stuk verliefd zijn op hun vak.

‘s Ochtends brainstormde we over prachtige creatieve werkvormen die we kunnen inzetten om klanten nog beter te begeleiden in bewustwording van hun uiterlijke presentatie. ’s Middags presenteerden we onze werkmaterialen aan elkaar en toen gebeurde het…

Collega’s doken op het werkmateriaal. Ze raakten nog meer geïnspireerd, zagen allemaal mogelijkheden om nieuwe kansen om workshops en presentaties te ontwikkelen. Prachtige ideeën waren het, maar er ontbrak 1 ding!

Ineens werd ik weer wakker. Ik had een deja vu. 4 jaar geleden zou ik net zo gedaan hebben als wat zij nu deden. Blijven ontwikkelen en nieuwe ideeën uitwerken. Maar voor wie?

Toen ik ze vroeg hoeveel klanten ze volgende week hiervoor hadden zeiden een aantal, nul! En dat is precies de blinde vlek bij heel veel vrouwelijke kennisondernemers. Het ontbreken van genoeg, goed betalende, ideale klanten. Wat ze niet of nauwelijks doen is high-end ondernemen en excellente marketing toepassen. Dit cruciale onderdeel ontbreekt vaak waardoor ze hun bedrijf niet succesvol op de kaart kunnen zetten, te weinig klanten hebben en daardoor veel te weinig verdienen. Vaak hebben ze er nog een baan bij voor hun inkomen!

Wat ik veel hoor van deze dames is dat ze vooral blijven investeren in ontwikkelen, terwijl ze al zoveel kennis in huis hebben, zulke experts zijn. Waar ze veel te weinig kennis van hebben is succesvol ondernemen en marketing.

Ik spreek uit ervaring want ook ik was dol op ontwikkelen en ben verschillende dealer schappen aangegaan. Van shirtlijn, naar sieraden en dan weer naar make-up. Het leverde mij veel te weinig op. M’n aandacht versnipperde en er was minder tijd over voor het echte advies, de diepgang met klanten en daar baalde ik van. Ondertussen had ik m’n inkoopkosten die terugverdient moesten worden voordat er überhaupt wat overbleef. Het was niet de structurele oplossing om meer te gaan verdienen, om verder te kunnen investeren en naar een hoger level te groeien.

 

Totdat ik besloot dat ik het ECHT anders wilde.

Ik zocht een topcoach die mij alles leerde over succesvol en high-end ondernemen. 3 jaar lang heb ik me gericht op het leren van excellente marketing high-end ondernemen waardoor ik een succesvolle ondernemer ben geworden met het prachtige vak van Image Professional.

Door te besluiten ging ik aan mijn bedrijf werken in plaats van in mijn bedrijf en liet ik mijzelf veel meer zien. Het werd hoog tijd om mijn leiderschapskwaliteiten veel meer uit te dragen zodat klanten direct zien waar ik voor sta. Doordat ik de drive had om verder te willen groeien heb ik stappen durven te zetten met als resultaat dat mijn omzet verdriedubbelt is!

 
Succes Trek Je Aan Astrid Mast blog

 
Herken je de blinde vlek? En blijf je ook maar door ontwikkelen in je vak terwijl je al de expert bent? Ontbreekt het je aan vaardigheden om je bedrijf en jezelf op de kaart te zetten zodat je meer high-end klanten aantrekt en meer gaat verdienen?

 

Dan is dit je kans!

Op 24 november start het 6-maandenprogramma Beter Kleden, Meer Verdienen en er is nog plaats voor slechts 1 persoon!

Overweeg je al een tijd om mee te doen? Geef je dan nu op voor een geheel vrijblijvend gesprek met mij zodat we samen kunnen bekijken of dit programma bij jou past.

In dit programma leer je alles over hoe je jezelf als high-end ondernemer kleedt en presenteert, in kleding die zo bij je past dat geen klant meer om je heen kan. Daarnaast leer je excellente marketing en bouw je verder aan jouw bedrijf, zodat je met gemak en systematisch ideale klanten aantrekt en je omzet verdubbelt.

Ik nodig je van harte uit! Heb je direct vragen, voel je vrij en bel mij op 06-13708867 of mail naar info@succestrekjeaan.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *