modeshow Mart Visser

Geraakt, tot tranen geroerd op m’n event.

Geraakt, tot tranen geroerd op m’n event. Dat is wat er gebeurde met een aantal deelnemers tijdens de geweldige fashion & couture show van Mart Visser waarbij trouwens iedereen op de eerste rij zat.

Waarom maakte de fashionshow zoveel ‘los’?

Het besef dat je mooi mag zijn, je schoonheid mag laten zien en zelfs mag genieten van het vrouw zijn!
En ook dat je zichtbaar mag zijn en gezien mag worden.

Ineens was er die bewustwording toen Mart’s prachtige mannequins de arena betraden. Zo mooi om naar te kijken. Zo sierlijk, zo elegant, zo vrouwelijk, zo stijlvol!

fashion & business event

 

Ik dacht dat ik alles beter kon camoufleren

Ik herkende die emotie wel. Jarenlang vond ik mezelf te vrouwelijk qua rondingen. Ik schaamde me voor mijn billen en borsten. Ik dacht dan dat ik vooral ook alles beter kon camoufleren anders zou ik veel te uitdagend gekleed zijn… Mijn verhoudingen vond ik ook niet kloppen. Kortom weinig redenen om mezelf goed te laten zien.

Inmiddels ben ik daar aardig overheen😉. Ik ben enorm zichtbaar geworden als vrouw en als ondernemer en ben blij met mezelf als ik in de spiegel kijk.

Toch is het voor veel vrouwelijke ondernemers een worsteling om zichtbaar te worden. Ze voelen zich onzeker over hun uitstraling. Vragen zich af of ze wel genoeg te vertellen hebben. Twijfelen over de manier waarop zich het beste kunnen positioneren.

 

Vergroot je zichtbaarheid en je zelfvertrouwen

Uit ervaring weet ik dat hoe meer je werkt aan je zichtbaarheid hoe meer zelfvertrouwen je krijgt. En hoe succesvoller je wordt en sneller doorgroeit met je bedrijf naar een hoger level.

Dat is precies wat er gebeurt met deelnemers in mijn programma’s. Ze durven zich te laten zien, stijgen boven zichzelf uit, maken keuzes die life-changing zijn, ontdekken hun waarde die ze bieden, empoweren hun verdienkracht en verdubbelen zo  hun impact en omzet!

 

In The Lead

Tijdens het event lanceerde ik het jaarprogramma In The Lead.  Om je een jaar te helpen met het positioneren van jou en je bedrijf op een hoger niveau.  Op jouw voorwaarden, met jouw prijzen, met klanten waar je het allerliefst mee werkt.

Ook jij kunt in gesprek met mij over jouw next level. Maar alleen en speciaal voor jou als je

  • Een ton of meer wilt verdienen zonder harder te werken, sterker nog je uren wilt halveren.
  • Jezelf als de nummer 1 wilt positioneren in je vakgebied.
  • High-end programma’s van minimaal 5k wilt ontwikkelen en implementeren.
  • Wilt groeien in persoonlijk leiderschap ‘IN THE LEAD’, op jouw voorwaarden je bedrijf runnen.
  • Intuïtie wilt verbinden aan je bedrijfsstrategieën zodat je nieuwe leads moeiteloos aantrekt.

Kom in gesprek. Meld je aan via deze link.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *