VIP-traject Beter Kleden, Meer Succes

Dit pak staat haar geweldig

“Toen ik die bordeaux-rode blouse aandeed stond daar opeens een véél mooiere vrouw! Zelfs mijn ogen glansden meer! Ik kan niet wachten om met deze outfit op het podium te staan.

En die tas erbij maakt het helemaal af. Eindelijk een professionele tas in plaats van die studentikoze rugzak.”

Dit is wat Karen allemaal schreef na haar VIP-traject Beter Kleden, Meer Verdienen. En wat het haar opleverde!

Meest nieuwsgierig naar het pak

Dit pak staat haar geweldig - Succes trek je aan

“Astrid had voor mij een pak uitgezocht dat al klaar hing in de winkel toen we daar aankwamen. De dag van tevoren stuurde ze al een foto van het kledingrek met alle stukken die ze apart gehangen had en ik was het meest nieuwsgierig naar het pak.

Toen ik het pashok uitkwam en in de spiegel keek kon ik wel een vreugdedansje doen: het pak stond geweldig! Klassiek, maar toch stoer. Zakelijk, maar toch creatief. En dat allemaal terwijl het ook nog eens supergoed bij mij past! Door het ondernemerskompas in te vullen zag ik in waar mijn sterkste punten liggen. En hoe die overlappen met het bedrijf dat ik heb opgebouwd. Astrid leerde me precies hoe ik die punten in mijn kleding kan uitvergroten. Zodat de rest van de wereld die sterke punten ook veel beter kan zien”.

 

Bijna een miskoop gedaan…

Alle kennis en kunde kwam nu samen met als resultaat geweldige nieuwe aankopen. De week daarvoor had Karen bijna nog een miskoop gedaan. Ze had namelijk een blazer bij iemand anders aan gezien en was er helemaal verliefd op. Heel anders dan ze gewend was.  Ze appte me een foto en vroeg wat ik er van vond.

Succes trek je aan VIPdag beter kleden meer verdienen

Vipdag beter kleden meer verdienen

Het jasje was prachtig maar helaas te koel van kleur. Ze mist hierdoor de warmte in haar gezicht en dat tekent meer en maakt bleker. De print was wel exotisch, helemaal passend bij haar stijl. Het model, de belijning, de lengte en het contrast klopte ook. Maar toch was mijn advies niet doen.  Er hangen echt nog veel mooiere exemplaren elders voor je en die ontdekte ze tijdens de VIPdag. Het werd een feest!

De blazer stuurde ze retour.

 

Blijf dicht bij jezelf

Voor Karen werd het een dag met heel veel aha momenten. Want alles wat ze had geleerd in het traject, brachten we nu in de praktijk. Zo kreeg ze nog veel beter inzicht wat bij haar en haar bedrijf past.

De kunst is om vooral heel erg bij jezelf te blijven en niet teveel naar anderen te kijken. Want daar gaat het vaak al mis. Wat bij een ander geweldig staat, kan bij jou tegenvallen en andersom. Ik zie het vaak gebeuren op social media als ik foto’s deel.  Vrouwen die vragen waar ik een item heb gekocht. Als ik dan naar hun profielfoto kijk, zie ik vaak direct al of de kleur wel of niet staat. En naast de kleur zijn er nog zoveel andere kenmerken waar je kritisch op let als je voor die ultieme garderobe gaat waarmee je succes aantrekt.

Wil je in 2019 veel meer zichtbaar zijn met je uiterlijke presentatie en je bedrijf veel meer op de kaart zetten? Maar weet je niet waar te beginnen of wat je precies nodig hebt?  Vraag dan een vrijblijvend en geheel gratis gesprek aan.  Naast de VIPdag en het Jaarprogramma organiseer ik in januari ook weer de Waanzinnige Shoppingexperience.

Ja, ik wil een gesprek

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.