“Dit is een groot cadeau aan mezelf, ik gun het mijzelf”

Mijn kledingkast klopte niet meer bij de persoon die ik inmiddels ben geworden. Als mens en als ondernemer. Ik wist ook niet heel erg goed wat er dan wel bij hoorde. Welke kleuren en stoffen passen dan? 

In mijn kast hingen stukken die ik wel mooi vond maar die ik toch niet aantrok dus ik voelde aan alles dat mijn kleding een upgrade moest krijgen omdat ikzelf was gegroeid en ook mij wilde kleden naar mijn hogere tijdlijn die echt kloppend moet voelen voor mij.

Ik had wel mijn twijfels, was altijd huiverig, ik wil geen kopie worden. Dus niet volle bak kleden kopen en dan een dag later bedenken, wat heb ik nou toch allemaal gekocht.
Ben ik meegegaan in de opwelling van een ander?

Als ik nu terugkijk op de VIPdag heb ik zoveel items gekocht die ik echt graag draag. Een aantal hangen nog wat langer in de kast. Het is gewenning. Maar ik ben er nog steeds heel blij mee want het past allemaal bij mij. Ik ben geen kopie geworden.  Nu draag ik met meer zekerheid mijn kleren.

Ik was enorm verbaasd over het oranje, want zei van tevoren ik wil alles behalve oranje en ik kwam thuis met een heel oranje pak. Krijg ik daar geen spijt van. Maar ik krijg juist hele leuke complimenten zoals wauw wat staat deze kleur jou goed, als ik het oranje jasje of de broek aan heb.

Het kleurenkaartje zit standaard in mijn tas. Nu check ik. Dat geeft mij heel veel rust en duidelijkheid. Ook als ik opnieuw zelf ga shoppen. Want daarom had ik eerder een ratjetoe in mijn kast hangen. Ik vond namelijk heel veel felle kleuren leuk. Een aantal kleuren laat ik nu hangen in de winkels.

Ook heel blij met de bevestiging dat ik heel goed goud kan dragen. Ben ik gek op. Kwam uit de kleurentest. Vond ik heel bijzonder te zien en te voelen wat het met mij doet.

De VIP-dag vond ik heel compleet, ook intensief.

Het was een cadeautje. Ik gunde mezelf deze dag. Om vanaf hier weer door te pakken. Het was mijn intentie om een hele goede basis in mijn kledingkast aan te leggen en dat is goed gelukt.

Ik zal komende seizoenen meer prioriteit moeten maken en zin om verder mijn garderobe aan te vullen. Echt een moment pakken voor mezelf en de stad ingaan en door de rekken te struinen.

Zeker een aanrader.

Ik vind het voor iedere vrouw een aanrader als je een hogere tijdlijn voelt om die dan fysiek ook te maken met kleding en daarbij een expert als Astrid in de arm te nemen.

Om nieuwe stukken aan te vullen daar waar stukken ontbreken.

Zodat je altijd matchende outfits hebt die je ook nog eens goed kunt afwisselen met elkaar.

Zakelijk gezien heeft het mij heel veel complimenten opgeleverd.

Of ik de investering al terugverdiend heb weet ik nog niet. Maar ik weet wel dat het effect heeft op hoe ik mij voel. En als ik mij goed voel dan gaat dat uiteraard uitstralen naar potentiële klanten en nieuwe klanten die aangehaakt zijn.

In die zin speelt kleding absoluut voor mij een heel belangrijke rol.

Want als ik mij er goed in voel dan kan ik ook de juiste energie uitstralen naar nieuwe klanten. Waar ik trouwens ook heel blij mee was is dat je meedacht over mijn presentatie tijdens zoomgesprekken. Welke kledingstukken ik heel goed kan gebruiken voor zoomsessies, kennismaking en groepssessie

Tess Flierswww.tessfliers.com

Denk je nu, dit wil ik ook dan kan dat!

Geef je hieronder op voor een gratis en geheel vrijblijvend inspiratiegesprek met mij. Dan bekijken we samen waar jij nu staat met je bedrijf en welke stap voor jou nodig is om tot een doorbraak te komen. 

Ja, ik wil graag het intakegesprek