Kleren maken de vrouw (en haar inkomen)!

Door jezelf opvallend goed te presenteren word je zichtbaar voor potentiële klanten. Daar liggen je kansen.

Je kleding bepaalt je succes.

Want vrouwen die meer aandacht besteden aan uiterlijke verzorging verdienen meer geld, ongeacht hoe aantrekkelijk ze zijn. Dat is de uitkomst van een recent onderzoek gedaan door de Universiteit van Californië onder meer dan 14.000 mannen en vrouwen in de VS over een periode van 13 jaar na het verlaten van school of studie.

Investeren

Vooral voor vrouwen loont het om te investeren in uiterlijk. Een goede uiterlijke verzorging lijkt namelijk VOLLEDIG verantwoordelijk voor een hoger salaris/inkomen bij vrouwen, aldus de onderzoekers.

“Met andere woorden: vrouwen die meer moeite steken in uiterlijke verzorging verdienden meer geld, ongeacht uiterlijke kenmerken als een mooie huid of een symmetrisch gezicht”, concluderen universitair hoofddocent Andrew Penner en sociologie-alumna Jaclyn Wong, die het onderzoek uitvoerden.

Dit wist ik natuurlijk allang!!  Succes trek je aan en zodra je dat hebt omarmt, gaat er een wereld voor je open.

Zo’n 20 jaar geleden heb ik m’n vak ervan gemaakt. Om samen met ambitieuze vrouwelijke ondernemers te werken aan hun zichtbaarheid voor meer impact, regie over je bedrijf, meer voldoening, meer geld en veel meer plezier.

Visie

Gedreven door mijn visie dat de wereld zit te springen om vrouwelijke leiders. Dat vrouwen hun kansen vergroten door meer hun vrouwelijkheid te laten zien vanuit kracht én kwetsbaarheid. Zodat veel meer vrouwen leiderschapsposities innemen en meer vrouwelijke energie de maatschappij in kan stromen. Zo creëren we met elkaar een betere wereld.

Door jezelf opvallend goed te presenteren, word je zichtbaar voor potentiële klanten. En daar liggen jouw kansen! Je laat als ambitieuze vrouwelijke ondernemer namelijk aan de wereld zien dat je de moeite waard bent, dat je veel te bieden hebt en deskundig bent.

Weg met ‘doe maar gewoon’

Weg met die oer Hollandse calvinistisch inslag van doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg of ze nemen me maar zoals ik ben. Daar red je het namelijk niet mee!

Ik weet dat veel vrouwelijke ondernemers het lastig vinden zichzelf optimaal te kleden en zich niet voluit te presenteren. Laat staan hun bedrijf te laten groeien. Ze blijven hierdoor vaak achter de schermen en zijn zo niet zichtbaar voor potentiële klanten. Hierdoor missen ze opdrachten en kansen en stagneert hun bedrijfsgroei.

Het goede nieuws is dat je het kan leren!

Hoe zou het voor je zijn als je meer investeert in je uiterlijke presentatie en je jezelf opvallend goed leert presenteren en positioneren zodat je succesvol zichtbaar in business wordt en je impact en je omzet verdubbelt?

Je weet nu dat onderzoek heeft uitgewezen dat kleren de vrouw maken en haar inkomen. Je investering heb je dus snel terugverdiend!

Ieder half jaar organiseer ik een Fashion & Business Event ‘Jouw Next Level’ Komend event is op 12 april in samenwerking met couturier en kunstenaar Mart Visser!

Het event staat helemaal in het teken van hoe je jezelf en je bedrijf hoger positioneert. Ik inspireer je op een super high-end locatie. Namelijk de headquarters van Mart Visser! Voor meer informatie en boeken klik hier!

Tot en met 8 april geldt het speciale aanbod van 397 euro excl. btw. Neem je een partner mee dan is je investering in het 2e ticket 197 euro excl. btw. Wacht niet te lang met boeken. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar.

Ik zou het fantastisch vinden als je erbij bent op 12 april a.s.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *