SUCCES
TREK JE AAN

 

Business Academie

 

Helpt ambitieuze Image Consultants met het bouwen van een succesvol bedrijf en zich zo te profileren dat geen klant meer om ze heen kan en hun impact en omzet verdubbelt.

Het Certificatie Jaarprogramma biedt ze de gelegenheid te werken met de succesvolle Succes Trek Je Aan-methode, waardoor ze een succesvolle high-end ondernemer worden die ook nog eens goed verdient.

 

Succes Trek Je Aan Image Coach
– Certificatie Jaarprogramma  –

 • Creëer een uniek bedrijf als succesvolle Image Consultant
 • Leer met de complete Succes Trek Je Aan methode om je klanten te helpen zich zo te kleden dat ze zichtbaar zijn, impact hebben en zo verder groeien met hun bedrijf of in hun loopbaan.
 • Laat je inkomen groeien met 50.000 euro of meer
 • START: juni 2017

 

Een goedlopend bedrijf als Image Consultant is vaker uitzondering dan regel. Het aantal Image Consultants dat er goed van kan leven is veel te weinig in Nederland.

Terwijl er zoveel ambitieuze vrouwelijke ondernemers zijn die worstelen met hun uiterlijke presentatie, waardoor ze niet gezien worden, te weinig impact hebben, geen ideale klanten aantrekken en zo omzet missen. Kleren maken de vrouw en haar inkomen! Daar kun jij iets mee doen!

Speciaal voor ambitieuze Image Consultants die:

 • Hun bedrijf professioneel op de kaart willen zetten
 • Succesvol(ler) en high-end willen ondernemen
 • Veel meer voldoening willen hebben van hun prachtige werk, door verdieping met hun ideale klanten
 • Goed willen verdienen
 • Willen groeien met hun bedrijf naar een hoger niveau
 • Structureel en met gemak klanten leren aantrekken waarmee ze het liefst werken
 • Klanten als een magneet naar zich toehalen

Nu al nieuwsgierig? Dan ga ik graag met je in gesprek. Meld je aan voor het GRATIS intakegesprek en we bekijken samen of dit programma bij je past.

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!

Mijn missie is om samen met jou jaarlijks 1.000 vrouwelijke ondernemers direct te helpen. Daar hebben we 25 gecertificeerde en goed getrainde Succes Trek Je Aan Image Coaches voor nodig!

Ben jij Image Consultant?

 • Vind je het belangrijk dat vrouwelijke ondernemers, CEO’s en professionals zich op en top krachtig presenteren in outfits die bij ze passen, zodat zij het verschil maken?
 • Heb je de missie om deze vrouwen zich bewust te laten worden van de impact van hun uiterlijke presentatie en ze daarbij te helpen?
 • Wil je ze leren hoe ze hun professionaliteit uitdragen en hun deskundigheid laten zien, zodat ze impact hebben, waardoor hun inkomen toeneemt en ze verder groeien met hun bedrijf of in hun loopbaan.

 

En wil het succesvol ondernemen maar niet lukken, omdat je

 

 • Veel te veel kennis weggeeft.
 • Prijzen veel te laag zijn waardoor je veel te weinig verdient.
 • Veel te weinig klanten hebt.
 • Al je diensten apart aanbiedt waardoor je steeds weer nieuwe klanten nodig hebt om goed te kunnen verdienen.
 • Niet weet hoe je aan klanten komt.
 • Geen structuur hebt in werving van nieuwe klanten.
 • Steeds investeert in vakinhoudelijke kennis en zo hoopt op meer klanten.

STAGNEERT JE BEDRIJFSGROEI?

En heb jij het verlangen om van je bedrijf een succes te maken en zoek je een methode en een businessmodel waarmee je als Image Consultant echt het verschil kan maken voor ambitieuze ondernemers, CEO’s en professionals en waar veel kansen liggen om goed te verdienen?

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • Jezelf en je bedrijf op de kaart zet en gaat staan voor je bedrijf
 • Serieus genomen wordt met je bedrijf in plaats van gelabeld worden als de mevrouw van de kleurtjes
 • Potentiële klanten jouw deskundigheid zien
 • Je impact en je omzet verdubbelt
 • Jouw ideale high-end klanten aantrekt
 • Gezien wordt als de expert
 • Vaker en meer podium krijgt aangeboden

De Succes Trek Je Aan Academie biedt de juiste methodiek voor Image Consultants die het echt goed willen doen.

Met de juiste kennis, vaardigheden en mindsets help je klanten zich succesvol te presenteren zodat ze succes aantrekken, zichtbaar zijn, impact hebben, meer verdienen en verder groeien met hun bedrijf of in hun loopbaan naar een hoger niveau.

 

In het Certificatie Jaarprogramma leer je het complete systeem dat hiervoor nodig is.

 

 • Je krijgt hoogwaardige tools om het 4-maandenprogramma ‘Succes Trek Je Aan’ succesvol uit te rollen

 

En leert hoe je:

 

 • Excellente marketingvaardigheden toepast om zo je ideale klanten naar je toe te halen
 • Structureel en met gemak klanten aantrekt waar je het liefst mee werkt
 • Je zo te presenteren als ambitieuze vrouwelijke ondernemer dat klanten als een magneet naar je toekomen
 • Hoe je de Succes Trek Je Aan methode en het high-end ondernemerschap toepast
 • Hoe je zelf – met enorme voldoening – een financieel succesvol bedrijf in de markt zet

 

Met je passie klanten helpen en goed verdienen, hoe mooi is dat!

Bovendien bouw je actief mee aan het neerzetten van deze succesvolle methode in Nederland.

Iedere jaar neemt het aantal zelfstandigen toe.

Volgens de KvK is in 2016 het aantal zzp’ers 1.075.366 (zowel parttime als fulltime) en daarvan is iets meer dan de helft vrouw.

Er zijn zoveel kansen voor Image Consultants om een bijdrage te leveren aan de uiterlijke presentatie van al die  krachtige ambitieuze vrouwelijke ondernemers, CEO’s en professionals die succesvol willen zijn omdat ze ambitie hebben, een missie hebben, verder willen groeien en financieel onafhankelijk willen zijn.

Ja, ik heb belangstelling voor het Succes Trek Je Aan Certificatie Jaarprogramma en ik wil graag een GRATIS oriënterend gesprek!

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!

Wat heb je nodig om dit te bereiken?

In het programma begeleid ik je intensief met je image en business zodat je opvallend goed gekleed en met een excellente marketing, jezelf en je bedrijf zo presenteert dat geen klant meer om je heen kan en je verder groeit met je bedrijf naar een volgend niveau. Ik help je om de nieuw ingeslagen weg in je business en image door te zetten en toch jezelf te blijven!

Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
 

Hoe werkt het Certificatie Jaarprogramma Succes Trek Je Aan Image Coach?

Deelname aan het programma geeft je toestemming om jezelf ‘Succes Trek Je Aan Image Coach’, te mogen noemen.

Wat krijg je als je meedoet aan het Certificatie Jaarprogramma?

3 x trainingsdagen met Astrid. Tijdens deze exclusieve trainingen word je opgeleid om deskundig als GECERTIFICEERD Succes Trek Je Aan Image Coach te werken. Je doorloopt het programma zodat je het 4-maandenprogramma ‘Succes Trek Je Aan’ met gemak zelf uitrolt.

Nadat je het programma hebt afgerond ga je actief met de succesvolle, beproefde en geteste methode klanten werven, een casestudy doen met klanten zodat je ervaring opdoet en krijg je feedback na de afronding van je eerste groep.

4 telefonische Masterminds (telefonische groepstraining van 60 minuten, juni 2017- juni 2018). In deze trainingen krijg je verdieping op alle leerthema’s/modules van het jaarprogramma.

4 Persoonlijke coachsessies met Astrid (30 minuten). Tijdens deze sessies kun je alle dringende vragen stellen over toepasbaarheid, voor jouw bedrijf, vaardigheden, kennis of mindsets, van het programma.

4 Daadwerkelijke Doen Dagen (DDD). 4 Gezamenlijke online DOEN dagen. Je stelt je eigen doel en gaat deze op die dag daadwerkelijk uitvoeren waardoor je zeer effectief aan je bedrijf werkt. Er is online contact met de groep, de voortgang wordt bewaakt en zo werk je, gezamenlijk, zeer productief aan het behalen van je eigen doelen.

MP3’s van alle telefonische trainingen. Je hoeft geen training te missen, omdat alle trainingen worden opgenomen.

Exclusieve Mastermind Groep. Als deelnemer van het Certificatie Jaarprogramma maak je deel uit van een speciale facebookgroep om vragen te stellen, feedback te krijgen en ervaringen over je vak te delen als Succes Trek Je Aan Image Coach. Het versterkt je succes! Ook Astrid zal persoonlijk bijdrage in de discussies van de groep.

 
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan

GRATIS Bonussen t.w.v. € 4.485,-

 • Bonus 1: 1 daagse-training t.w.v. € 997,-
  Hoe je effectief communiceert met kleur en stijl in je outfits zodat je snel resultaat behaalt. Je leert je high-end ondernemerschap vorm te geven in je kleding en zo bewust in te zetten waardoor je je doel snel bereikt.
 • Bonus 2: 1-daagse training t.w.v. € 997,-
  Je stelt die dag je Persoonlijke Ondernemers Kledingkompas samen, dat direct inzicht geeft in hoe je de vertaalslag maakt naar je high-end outfits waardoor je impact hebt, super aantrekkelijk bent voor klanten die in 1 oogopslag je deskundigheid en professionaliteit zien.
 • Bonus 3: shopdag, kapper en fotoshoot t.w.v. € 997,-
  Bij  high-end ondernemen hoort high-end kleden. Oude patronen worden doorbroken en je ondernemerskompas dient als leidraad voor het upgraden van je collectie. Er vindt een fotoshoot plaats en je wordt als high-end ondernemer geportretteerd. Voordat de shoot plaatsvindt wordt er een kapper voor je geregeld.
 • Bonus 4: 1-daagse training Warme Sales t.w.v. € 997,-
  Tijdens de speciale Salesdag ga je aan de slag met het aanleren van een warme manier van salesgesprekken voeren aan de hand van een stappenplan. En mindsets die jou gaan helpen een succes te maken van dit jaarprogramma. Je maakt een plan met persoonlijke doelstellingen en dit presenteer je aan de groep.
  Datum: 12 oktober 2017
 • Bonus 5: 1-daagse training Succesvol Bloggen & Vloggen t.w.v. € 997,-
   Leer hoe je goede teksten schrijft met de juiste taal en opbouw op je website en je blog, zodat klanten onweerstaanbaar naar je toegetrokken worden en jij de juiste klanten krijgt.
  Datum: 14 december 2017
 • Bonus 6: vermelding van je bedrijfsnaam op de website Succes Trek Je Aan Nederland t.w.v. € 497,-
  Als gecertificeerd Succes Trek Je Aan Image Coach krijg je een persoonlijke vermelding met een link naar je bedrijf en doorverwijzingen van Astrid.

Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
 

Wat houdt Certificatie in?

Het Certificatie Jaarprogramma Succes Trek Je Aan – Image Coach is een jaarprogramma waarbij je gecertificeerd wordt om met de Succes Trek Je Aan methode te mogen werken.

Jaarlijkse verlenging om bij de licentie aangesloten te blijven is een vereiste.
Dat houdt in dat je voor € 997,- per jaar de volgende waardevolle zaken ontvangt:

 • Toestemming om jezelf Succes Trek Je Aan Image Coach te noemen
 • Toestemming om met de Succes Trek Je Aan methode (voorheen Beter Kleden, Meer Verdienen-methode) te werken. Een kant en klaar professioneel 4-maandenprogramma. Een bewezen methode, praktisch en getoetst, die je zo mag gebruiken waardoor je meer klanten krijgt en meer gaat verdienen
 • Je maakt gebruik van het werkboek, dat je in pdf-formaat krijgt aangeleverd voor jouw klanten. Ieder jaar ontvang je een nieuwe ge-update versie als je bij de licentie blijft aangesloten.
 • Gebruik van het Succes Trek Je Aan logo in je marketing
 • Je ontvangt een mooi ontworpen schriftelijk certificaat
 • Je wordt opgenomen in de lijst van Succes Trek Je Aan Coaches en gepubliceerd op de website van Succes Trek Je
 • Je ontvangt de salestekst voor je landingspagina die je plaats op jouw website waarin een link is opgenomen die  naar de landelijke pagina verwijst waar alle Succes Trek Je Aan Image Coaches op vermeld staan.
 • Website vermelding wordt gepubliceerd op de website van Succes Trek Je Aan
 • Continue toegang tot de speciale facebookgroep voor vragen en intervisie
 • Gratis deelname aan 1 bijscholings-training
 • Gratis deelname aan het event ‘Succes Trek Je Aan
 • 4x Mastermindsessie (telefonisch) van een uur met onderwerpen die je kennis vergroten op high-end ondernemersvaardigheden en marketing zodat je blijft door ontwikkelen en je bedrijf verder groeit
 • Jaarlijkse overdracht van nieuw opgedane kennis over excellente marketing en high-end ondernemerschap door Astrid zodat je blijft groeien met je bedrijf
 • Doorverwijzing naar potentiële klanten
 • Deelgenoot zijn van de succesformule

 

DIT CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA IS INCLUSIEF:

 • 8 live trainingsdagen op een luxe locatie in het midden van het land (*overnachting niet inbegrepen) en alle bonussen die genoemd staan, vermelding en events
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Alle trainingsdagen een heerlijk en gezond lunchbuffet
 • Werkboek met alle modules, informatie, templates en tips
 • Goody-bag

Ja, ik heb belangstelling voor het Succes Trek Je Aan Certificatie Jaarprogramma en ik wil graag een GRATIS oriënterend gesprek!

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!
Succes Trek Je Aan over Astrid

Oprichter van het Certificatie Jaarprogramma Succes Trek Je Aan Image Coach is Astrid Mast.

Astrid Mast is oprichter van de Succes Trek Je Aan Academie en heeft de afgelopen jaren honderden vrouwelijke ondernemers en CEO’s geleerd zich zo te kleden, dat geen klant meer om ze heen kan en hun impact en omzet verdubbelt. In outfits waarin ze zich stijlvol en krachtig voelen, dat uitdragen en zo hun ideale klanten aantrekken en verder groeien met hun bedrijf of in hun loopbaan. Vanaf januari 2017 leidt Astrid collega-Image Consultants op die de ambitie hebben hun bedrijf professioneler op de kaart te zetten. Ze biedt Image Consultants de mogelijkheid om zich te certificeren en zo met haar beproefde methode Succes Trek Je Aan te mogen werken zodat ze een goedlopend bedrijf opbouwen met hun passie en zo een succesvolle Image Consultant zijn en er ook nog eens goed ermee verdienen.

Astrid is Succes Trek Je Aan Image Coach en gelicencieerd Business Coach van Bouw een Bloeiend Bedrijf.

Ze zet zich vol passie en betrokkenheid in om Succes Trek Je Aan Image Coaches op te leiden tot succesvolle ondernemers die staan voor hun bedrijf en hun vak zodat ze andere ambitieuze vrouwelijke ondernemers en CEO’s  vol zelfvertrouwen, prachtig en krachtig leren te staan voor hun bedrijf zodat ook zij professioneel verder groeien!

Haar visie is succes trek je aan. Letterlijk en figuurlijk, iedere dag opnieuw! Elke dag krijg je de kans succes aan trekken.

 
© 2017 SUCCES TREK JE AAN