3 Gouden tips die leiden tot een ‘JA’ van de klant!

Herken je dat, dat je weet dat je klanten heel goed kunt helpen maar dat ze het zelf nog niet nodig vinden of denken dat ze geen hulp nodig hebben omdat ze het zelf kunnen.

Jij weet beter. Jij ziet allerlei mogelijkheden voor je klant en weet dat als je ze helpt dat ze enorm zullen groeien op persoonlijk en zakelijk vlak.

Als image & business coach weet ik dat mijn klanten zich veel zelfverzekerder voelen omdat ze geleerd hebben hoe ze zich het beste kunnen kleden zodat ze met veel meer impact zichzelf presenteren en profileren en zo hun marktpositie vergroten. Ik weet ook dat mijn klanten veel meer voldoening hebben uit hun werk en het leven kunnen leiden dat ze echt willen als ze veel meer gaan verdienen omdat ik ze leer hoe verdienkracht werkt! Hoe ze met een specifiek verdienmodel hun aanbod doen waardoor hun inkomen verdubbelt.

Maar wat als je klant dat zelf in eerste instantie nog niet ziet in een gesprek met jou?

De kunst is om je klant mee te nemen van onbewust onbekwaam, naar bewust bekwaam!

Mijn 3 GOUDEN tips voor jou!

  1. Ga niet verkopen maar ga in gesprek! Je klant is niet voor niets op je pad gekomen en heeft een probleem die die graag opgelost wil hebben.
    In een gesprek met jou vraag je altijd wat de klant als lastig ervaart, waar worstelt ie mee. Dit is de kapstok van het gesprek want problemen zijn er om opgelost te worden. Vraag ook door op wat het met de klant doet. Bij mijn klanten zit het vaak op onzekerheid, niet heel zichtbaar durven te worden en angst voor succes. Stel ze vervolgens gerust want ze zijn niet de enige met deze vraagstukken. Heel veel ondernemers worstelen met dezelfde problemen.
  2. Vraag naar het verlangen van je klant. Wat zou je klant heel graag willen, hoe ziet de ideale situatie eruit! Als je ondernemers vraagt naar hun verlangen dan weten ze daar eigenlijk altijd een antwoord op te geven. Je hoort vaak aan hun stem dat ze enthousiast worden over hun verlangen. Er gaat hoop en energie vanuit en jij kunt als geen ander je klant helpen met het realiseren van deze verlangdoelen.
  3.  Maak je klant warm voor het aanbod. Nu je problemen en verlangens van je klant in beeld hebt weet je ook of je ze kunt helpen met jouw diensten. Als dat zo is ga je verder in gesprek en kun je doorgaan op wat jij de klant kan bieden en welke resultaten dat oplevert.

Een goede vraag (in mijn business) is: Hoe zou het voor je zijn als je jezelf met veel meer impact en zelfvertrouwen presenteert. Is het interessant voor je? Zal ik je wat meer vertellen over mijn aanbod. Wat je ook kunt vragen is; denk je dat ik je kan helpen? En zo kom je steeds dichterbij de JA, ik wil.

En zo neem je je klant mee van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam. Klanten hebben vaak geen idee dat ze enorme kansen laten liggen en jij bent ervoor ze om ze dat te laten inzien en ze verder te helpen naar een hoger level!

Succes verzekerd! Het vraagt wel om heel veel oefenen, meters maken, goede vragen stellen en nog veel meer excellente salesvaardigheden, zeker als je een high-end ondernemer bent of wilt worden.

Als business- en imagecoach is het mijn missie om ambitieuze vrouwelijke ondernemers zoals jij te helpen met het bouwen van een lucratief bedrijf EN het neerzetten van een powervrouw! 
Ik weet uit ervaring dat goede prijzen vragen voor de vaak bizar hoge waarde die je biedt de grootste persoonlijke worsteling is. 
En daar wil ik je mee helpen want ook jij kunt dit echt veranderen door, simpel, het stellen van de juiste vragen!

Speciaal voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers en professionals die het zat zijn om te weinig te verdienen en te weinig klanten te hebben en nu een lucratief bedrijf willen bouwen, heb ik een gloednieuwe Masterclass Excellente Salesvaardigheden ontwikkeld die ik eenmalig los aanbied! In 2018 is deze Masterclass onderdeel in mijn jaarprogramma Succes Trek Je Aan.

Ik weet namelijk dat er maar 1 manier is om meer klanten en veel meer omzet te behalen. Namelijk te leren hoe jouw verdienkracht werkt. Te leren hoe klanten krijgen precies werkt, hoe je met ze in contact komt, hoe je het gesprek kunt voeren dat de klant “JA” zegt en daarbij niet schromen om een goede prijs te vragen zodat je goed verdient met je bedrijf.

Wat leer je tijdens de Masterclass Excellente Salesvaardigheden op 12 oktober a.s.?

In de Masterclass krijg je super waardevolle, gedetailleerde informatie over excellente salesvaardigheden waarmee je een succesvol bedrijf creëert.

Je leert:

  • hoe je succesvolle inspiratiegesprekken voert, waarin je met gemak je aanbod doet.
  • 7 Mindsets voor excellente salesgesprekken.
  • Hoe je inspiratiegesprekken voert die voor 95% leiden tot een “JA” van de klant.
  • Succesfactoren om een NEE van een klant te voorkomen

 Als bonus ontvang je mijn zeer waardevolle en succesvolle SALESSCRIPT, direct toepasbaar tijdens al je gesprekken.

 Als je volledig voor je bedrijf wilt gaan en je herkent de worsteling van te weinig verdienen en vind het lastig de juiste vragen te stellen dan is deze Masterclass helemaal voor jou!

Mail direct naar info@succestrekjeaan.nl dan nemen we contact met je op voor een intake zodat we er beiden van overtuigd zijn dat dit de Masterclass voor jou is!

Omdat het een Masterclass wordt in een exclusieve setting, is er plaats voor maximaal 10 personen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Dus heb je interesse laat het ons direct weten.

Ja, ik heb interesse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *