'IN THE LEAD'

 

- Jaarprogramma -

 

Een jaarprogramma waarin je werkt aan je persoonlijk leiderschap en verder bouwt aan een succesvol high-end bedrijf. Ontdek hoe je jezelf en je bedrijf op een hoger niveau presenteert en positioneert zodat je ZICHTBAAR SUCCESVOL & ‘IN THE LEAD’ bent, waardoor geen klant meer om je heen kan en je impact & omzet verdubbelt!

 

Speciaal voor die ambitieuze vrouwelijke ondernemers en leading professionals die willen groeien met hun bedrijf naar een hoger niveau zonder harder te hoeven werken.
Nog meer op hun eigen voorwaarden hun bedrijf willen runnen en daar een goede boterham mee willen verdienen.

Ben je die ambitieuze vakvrouw die zichzelf en haar bedrijf ZICHTBAAR & SUCCESVOL op de kaart wil zetten en zo haar marktpositie claimt? Kan je niet wachten om ‘het nieuwe ondernemen’ te leren waarin je bedrijfsstrategieën verbindt met intuïtie en je nieuwe leiderschap empowert? Zodat je moeitelozer onderneemt en die klanten aantrekt die bij je passen en met liefde jouw prijzen betalen omdat ze jouw waarden zien.

Tijdens het ‘IN THE LEAD’ jaarprogramma begeleid ik je intensief met het verder uitbouwen van jouw bedrijf door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daar valt of staat namelijk jouw succes mee.
Ik leer je alles over jezelf onderscheidend en high-level presenteren en positioneren zodat je…

 • Die succesvolle ondernemer wordt die IN THE LEAD is
 • Een helder high-end aanbod hebt, keep it simpel.
 • Een geweldig bedrijf creëert met ideale klanten waar jij het liefst mee werkt
 • weet welke stappen je strategisch zet om je prijzen op niveau te brengen zodat je verder groeit met je bedrijf naar een hoger level
 • Klanten als een magneet naar je toehaalt
 • Op jouw eigen voorwaarden onderneemt

Door je krachtiger en onderscheidender te presenteren en positioneren met je bedrijf en te kleden, in outfits die perfect bij je persoonlijk­­heid en zakelijke ambitie passen, voel je je zelfverzekerd en prachtig en draag je dat uit. En zo…

 • Groei je in je persoonlijk leiderschap
 • Bouw je een geweldig succesvol bedrijf
 • Draag je stijlvol, vrouwelijk en op een eigentijdse manier uit dat jij die vakvrouw bent die je klanten zo hard nodig hebben
 • Zien potentiële klanten de kracht en professionaliteit van jou en je bedrijf
 • Versterk je je reputatie en krijg je vaker podium
 • Word je als toonaangevend leider opgemerkt en serieus genomen

‘Binnen 2 maanden zette Esther 12.000 euro om!’

Nadat Esther besloot mee te doen aan het programma, een investering die ze best spannend vond, ging alles in een stroomversnelling. Binnen 2 maanden zette ze 12.000 euro om en had Esther haar investering dubbel en dwars terugverdiend! Ze was toe aan zichzelf en haar bedrijf meer op de kaart te zetten, ook in haar kleding. Door de versnippering van haar werkzaamheden miste ze de focus in haar eigen bedrijf. Door te leren hoe ze haar productaanbod kon versimpelen ging er een wereld voor haar open. Ze hield focus op haar eigen bedrijf en bouwde de andere werkzaamheden af en doet nu waar haar hart ligt in kleding waarin ze zich heerlijk voelt en waarmee ze haar kwaliteiten uitdraagt.

Esther Kaastra, HSP & WERK

 
‘Mijn tarieven zijn enorm gestegen en die vraag ik nu moeiteloos!’

Door het programma bij Astrid heb ik geleerd om mij te focussen op datgene wat ik wil. “Alles wat je aandacht geeft groeit”, dat heb ik gemerkt. Door Astrid een andere mindset aan het krijgen. Vooral ook op het financiële vlak. Wat wil ik verdienen wat is mijn dienst waard. Hoeveel tijd steek ik daar in en staat de gevraagde prijs in verhouding? Wat voor leuke dingen wil ik in mijn dagelijkse leven doen, wat kost dat en wat moet ik er voor doen om dat terug te verdienen, is dat haalbaar? Mijn tarief is 20% hoger dan toen ik begon. Dat vraag ik nu moeiteloos.

Door niet meer alles adhoc en wat op mijn pad kwam te doen, maar op planning en marketing acties te focussen kreeg ik meer rust.

Ik vind het programma fijn om te volgen omdat ik niet alleen ben. De andere dames en mijn buddy inspireren mij. We zitten niet allemaal in het zelfde vakgebied en dat is juist fijn.

Ilse de Zwart, trouwambtenaar

 

Nu al nieuwsgierig? Dan ga ik graag met je in gesprek.
Omdat ik exclusief werk met veel persoonlijke aandacht is er in het jaarprogramma beperkt plek. Om er zeker van te zijn of er een goede match en energie is tussen ons voor een langere samenwerking met duurzaam resultaat, plan ik een gratis en vrijblijvend strategiegesprek. 

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!

Ik geloof dat JIJ ook het verschil kunt maken!

Puur en alleen door je visie en je mindset dat je een high-level ondernemer wilt zijn. ‘In The Lead’ zijn en jezelf en je bedrijf op een hoger niveau positioneren levert jou het leukste bedrijf op met de beste klanten én een geweldig goed inkomen. Ga jij de uitdaging aan? Het programma is speciaal voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die hun vak verstaan, een toonaangevend leider willen zijn, die impact willen maken, die hun bedrijf nog steviger willen neerzetten zonder daar harder voor te werken. Die kiezen voor ‘het nieuwe ondernemen’ waarbij intuïtie en strategieën samengaan. Die 100% verantwoordelijkheid nemen over hun bedrijf. Die diepgang in persoonlijke coaching zoeken en zo het verschil maken!

Ben jij die ambitieuze vrouwelijke ondernemer of leading professional en wil je daarnaast…

 

 • De ‘leading lady’ zijn, met jouw natuurlijke leiderschap en toonaangevend in de markt
 • Hét bedrijf dat echt bij jou past helemaal op jouw eigen voorwaarden
 • Een goed inkomen zodat je het leven leidt dat je wilt en verder investeert en groeit met je bedrijf
 • Zichtbaar succesvol in stijlvolle, vrouwelijke & eigentijdse outfits die jouw deskundigheid volledig onderstrepen.

‘Binnen 2 weken was de investering geen enkel probleem meer’

Angelique investeerde in het programma. Had op dat moment niet het geld op de plank liggen. Maar ze voelde dat ze het moest doen, voor haarzelf, voor haar bedrijf. Binnen 2 weken nadat ze JA zei kwam er een geweldige high-end klant op haar pad en waren de financiën geen enkel probleem meer.

Nu zie ik wat het mij allemaal in korte tijd heeft opgeleverd. Ik voel me op en top ondernemer en wil ook alleen met topondernemers werken. Ook dit traject draagt weer bij aan waar ik met mijn bedrijf naar toe wil. Ik zit weer lekker in mijn vel. Ik koop veel gerichter kleding en val niet voor iedere leuke aanbieding. Het zal mij zeker nog meer geld gaan besparen.

Het heeft mij doen inzien dat blijven investeren belangrijk is. Dat zet ik ook voort, in het vertrouwen dat mijn ontwikkelingen alleen maar verder groeien en de topondernemers op mijn pad komen.

Angelique van der Meyden, Het Virtuele Regelhuis

 
Monic Bleijenberg

‘Mijn capaciteiten zijn nu wel zichtbaar’

 Mijn capaciteiten waren onvoldoende zichtbaar voor anderen en ik wilde daar graag verandering in brengen. Door het programma kan ik de basis van mijn bedrijf goed vorm geven. Dat geeft mij als ondernemer veel vertrouwen. Alles viel samen. Ook ontvang ik nu veel positieve reacties over mijn uiterlijke presentatie. Dat geeft mij veel zelfvertrouwen, stabiliteit en zorgt voor een positief gevoel. Mijn mindset heeft een complete metamorfose ondergaan.

Monic Bleijenberg, Snit & Naald

 

IN THE LEAD! Durf jij het aan? Met mij werken is een absolute uitnodiging.

De grootste uitdaging is te kiezen voor jezelf en je bedrijf en ervoor te gaan staan. De regie nemen en persoonlijk leiderschap verder ontwikkelen zorgt ervoor dat je verder groeit met je bedrijf naar een hoger niveau. Met zichtbaar succesvol jezelf presenteren haal je het succes naar je toe. Dat geeft een boost in zelfvertrouwen en eigenwaarden. Jezelf presenteren wordt steeds makkelijker. Zowel live voor de groep, tijdens een presentatie, op het podium, in netwerkomgevingen als online op video. Ook al ben je introvert, bescheiden of twijfel je regelmatig.

 Stel je voor dat je situatie zo is:

 

 • Je bent een toonaangevende ondernemer/professional.
 • Je hebt de regie in handen en het ideale bedrijf neergezet.
 • Je hebt een goed inkomen omdat je hebt geleerd hoe je een high-end aanbod ontwerpt, hogere prijzen durft te vragen en structureel ideale klanten aantrekt die zien dat jouw aanbod de prijs helemaal waard is.
 • Je onderneemt moeitelozer omdat je niet meer vanuit je ratio maar vanuit intuïtie je verbindt met je bedrijfsstrategieën. Je kent de signalen zodat je dicht bij je intuïtie blijft.
 • Je uren zijn gehalveerd.
 • Je weet hoe je jezelf en je bedrijf onderscheidend en high-end presenteert en positioneert waardoor je zichtbaar bent en je impact verdubbelt.
 • Je weet hoe je zichtbaar & succesvol je leiderschap in outfits uitdraagt als vrouwelijke ondernemer waardoor je continue kansen creëert en je marktpositie claimt.

‘Ik cijferde mezelf weg en vond een ander altijd beter’

Ik heb niet alleen belangrijke veranderingen doorgevoerd qua verdiensten maar zeker ook als persoon. Zonder deze persoonlijke ontwikkeling had mijn bedrijf geen groei door kunnen maken Ik heb geen bedrijfje maar ik heb een bedrijf. Ik heb wat te bieden! Dat heb ik o.a. ook zichtbaar gemaakt in het verhogen van mijn tarieven. Ik ben veel krachtiger en zelfverzekerder geworden. Het heeft me als persoon enorm veranderd, sterker gemaakt. Ik ben veel zichtbaarder geworden en m’n bedrijf ook!

Janita Schutte, Único

 
‘Ik heb direct mijn prijzen bedrijfstrainingen verhoogd naar waarde waardoor ik meer verdien’

Het resultaat voor mijn klanten is zo groot en heeft direct impact op hun eigenwaarde, zelfvertrouwen en uitstraling.  Sinds ik het programma heb gevolgd heb ik direct mijn prijzen
van mijn VIP-dagen en bedrijfstrainingen verhoogd naar waarde waardoor ik meer verdien.

Daarnaast heb ik een duidelijk inspirerend aanbod in diensten gecreëerd en ben ik gaan schrijven over resultaten in plaats van alleen maar schrijven over wat ik doe.

Tevens ben ik inspiratiegesprekken gaan inzetten om meer klanten te krijgen. Zakelijk gezien heeft het me opgeleverd dat ik een serieus bedrijf heb. Dat ik mezelf duidelijk op de kaart gezet heb en complimenten krijg over mijn uitingen op social media. M’n prijzen zijn verhoogd en ik ben trots op de stappen die ik heb gezet.

Ik sta nu steviger in mijn schoenen omdat ik zoveel kennis op het gebied van marketing en sales heb, een schat aan informatie waar ik op terug kan vallen.

Marcella Veldhuis, Stijlinspirator

 

Is het interessant voor jou? Meld je dan nu aan voor het gratis en vrijblijvende strategiegesprek.  Omdat ik persoonlijk en exclusief werk en er beperkt plaats is in het jaarprogramma is het van belang dat er een goede match en energie is voor een fijne samenwerking met een duurzaam resultaat. Samen bekijken we of het jaarprogramma bij jouw doelstellingen past.

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!

Wat heb je nodig om dit te bereiken?

In het programma begeleid ik je intensief met groeien in persoonlijk leiderschap, het positioneren van je next level business,’in the lead’ zijn, je high-level presentatie en intuïtieve marketing. Zodat alles klopt met wie jij bent, waar je voor staat en wat je wilt uitdragen met je bedrijf! Onderscheidend, uniek, eigenzinnig, helemaal jij! En zo kan geen ideale klant meer om je heen en groei je verder met je bedrijf naar het hoger level. Ik help je om ‘In The Lead’ te zijn, om je transformatie en implementatie van je nieuw ingeslagen weg te ondersteunen en te supporten. Zodat je werkelijk resultaat boekt!

 

Hoe werkt het jaarprogram­ma ‘IN THE LEAD’ en wat krijg je als deelneemt?

De start van jouw jaarprogramma begint met de exclusieve VIPdag IN THE LEAD (individueel). Een dag waarop we samen intensief aan de slag gaan met jouw business. We stellen je jaardoelen voor 2021 en je leert hoe je iedere 2 maanden je acties bepaalt die bijdragen aan het behalen van je jaardoelstelling. We zoomen in op hoe het nu gaat binnen jouw bedrijf. Bespreken jouw verlangens maar ook waar je nu tegenaan loopt en maken een plan van aanpak voor jouw doorbraak. We bepalen welke stap je het eerste gaat zetten. Daarna volgt het complete programma.

3x LIVE 2-daagse IN THE LEAD. Iedere live 2-daagse bestaat uit het succesvol opbouwen van je high-levelbedrijf, imagecoaching, persoonlijke ontwikkeling en intuïtieve marketing. Je leert alles over high-end ondernemerschap en hoe je jezelf en je bedrijf high-level en zichtbaar presenteert en positioneert. IN THE LEAD, dus op jouw voorwaarden, helemaal passend bij wie jij bent. Je werkt aan je eigen zichtbaarheid. Leert hoe je je expertise en leiderschap uitdraagt én gaat het ook laten zien!  En zo claim je je marktpositie, trek je succes aan en bereik je snel resultaten.

De live bijeenkomsten IN THE LEAD worden begeleid met 11 modules. Je ontvangt tijdens de eerste 2-daagse het complete werkboek met alle lesstof en handige checklists om snel inzicht te krijgen in hoe je jezelf en je bedrijf optimaal positioneert waardoor je ideale klanten aantrekt.

8 Coachcalls (individuele zoomsessies van drie kwartier). Individuele begeleiding en coaching tijdens het groepsprogramma om je intensief te helpen met de groei van je bedrijf en de persoonlijke processen die daarbij komen kijken. Maar ook om de voortgang te bewaken en maximaal te ondersteunen in het veranderingsproces. Je krijgt coaching op blokkades in persoonlijke ontwikkeling, feedback, inspiratie en een stok achter de deur om te implementeren en om echt aan de slag te gaan en continue stappen te blijven zetten om snel resultaten te bereiken.

12 MAANDTHEMA’S INTUITIEF ONDERNEMEN (onbeperkt toegankelijk). In de online leeromgeving van Succes Trek Je Aan ontvang je iedere maand een thema. 12 belangrijke thema’s over: eigenwaarde, zelfvertrouwen, leiderschap, zichtbaarheid, focus, schuldgevoel, money, mindsets, vrijheid, bescheidenheid, loslaten en moed/lef. Per thema ontvang je iedere maand een blog, een feel friday vlog, een activatie, een meditatie/visualisatie en een affirmatie. Deze unieke online leeromgeving helpt je om versneld te groeien in je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

4 Daadwerkelijke Doen Dagen (van 10.00 – 16.00 uur). Iedere 3 maanden een gezamenlijke online DOEN dag. Tijdens deze dagen stel je je eigen doel en gaat die dag daadwerkelijk uitvoeren. Er is online contact met de groep, de voortgang wordt bewaakt en zo werk je, gezamenlijk, zeer productief in een hoge versnelling aan het behalen van je eigen doelen.

4 MasterMinds via skype (van een uur).  Deze masterminds zijn exclusieve online trainingen op specifieke onderdelen uit het jaarprogramma met als doel jou versneld te helpen met het vinden van klanten met aansluitend het behandelen van vragen en het geven van feedback.

Deelname aan besloten Facebook discussiegroep. 24/7 support en ondersteuning die nodig is om je te begeleiden in het veranderingsproces. Alle deelnemers krijgen toegang tot een online-discussiegroep, zodat je gedurende het programma vragen kunt stellen en ondersteuning krijgt en elkaar feedback kunt geven over de leerstof die allemaal bijdragen aan je zakelijke succes.

Je doorloopt belangrijke stappen waar­door je snel leert:

 • Hoe je een succesvol high-level bedrijf opbouwt dat bij jou past, helemaal op jouw voorwaarden, waarmee je de hoogste waarde biedt zodat jij je klanten het beste helpt, er goed mee verdient en hierdoor het leven leidt dat jij wilt.
 • Hoe je effectief communiceert met je outfits zodat je snel resultaat behaalt. Je leert je high-level ondernemerschap vorm te geven in je outfits en zo bewust in te zetten waardoor je je doel snel bereikt. Tevens leer je hoe je je presenteert en positioneert voor iedere gelegenheid. Je Persoonlijke Ondernemerskompas geeft direct inzicht hoe je de vertaalslag van jouw kwaliteiten maakt naar high-level outfits waarmee je stijlvol, vrouwelijk en eigentijds je deskundigheid en professionaliteit laat zien. Potentiële klanten zien dat direct!
 • Hoe je systematisch en intuïtief een klantenstroom op gang brengt zodat je moeiteloos en met gemak high-level klanten aantrekt.
 • Hoe je een lucratief productaanbod creëert. Geen geworstel meer met uurtarieven of je klant laten bepalen wat je aanbiedt.
 • Welke mindsets er voor zorgen dat je superaantrekkelijk bent voor klanten.
 • Hoe je excellente intuïtieve marketing & high-end ondernemerschap toepast zodat je ideale klanten jou vinden.

 
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan

Bonussen

 • Deelname aan mijn Business & Performance Event ‘Jouw Next Level’ t.w.v. 997 euro. Een superwaardevol event met interessante thema’s over jezelf en je bedrijf op een hoger niveau presenteren en positioneren.
 • Deelname aan het online programma Impact met Outfits t.w.v. 997 euro waarin je in 5 stappen leert jezelf optimaal te presenteren zodat je impact en zichtbaarheid verdubbelt en je verder groeit met je bedrijf

Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
 

Het program­ma sluit het meeste aan als je in de volgende situatie bent:

 

 • Je bent die ambitieuze ondernemer die al een tijd meedraait, toe is aan de next level en niet langer meer voor minder wilt gaan maar weet niet goed waar te beginnen.
 • Je bent bent supergoed in je vak echter je bent toe aan het professionaliseren van je bedrijf. Echt ondernemen en er goed mee verdienen vind je lastig.
 • Je wilt een (financieel) onafhankelijk en vrij leven
 • Je wilt af van te hard werken en het geworstel van veel te weinig verdienen, veel te veel weggeven en te weinig klanten hebben
 • Je wilt de leading lady zijn! Echt de no. 1 in je vak en je bedrijf ook zo positioneren zodat je je onderscheidt van de rest.
 • Je wilt je persoonlijk leiderschap veel meer ontwikkelen en laten zien en houdt van natuurlijk leiderschap.
 • Je wilt verder groeien met je bedrijf naar een volgend niveau.

Daarnaast werk ik tijdens het program­ma het allerliefst met vrouwen:

 • die compleet de verantwoordelijkheid nemen over hun eigen bedrijf, hun groei en hun resultaten.
 • die kiezen voor succes en alleen voor het beste gaan!
 • die continue blijven investeren in zichzelf en in hun bedrijf.
 • die in de spiegel durven te kijken en zelfkritisch zijn en door te reflecteren succesvol en snel verder groeien.

Ik word nu als professional gezien

“Voordat ik met het programma begon zat ik in een vicieuze cirkel. Ik maakte geen stappen vooruit met mijn bedrijf omdat belemmerende gedachten zoals ‘ik kan het niet en het lukt toch niet’ de boventoon voerden. Tijdens een business event van Astrid besloot ik de sprong te wagen. Ondanks dat ik het eng vond had ik er ook vertrouwen in. Door het volgen van het programma merk ik echt resultaat. Mijn omgeving maakt mooie complimenten. Vinden dat ik er goed uitzie. Ik word jonger geschat, mensen vragen wat er met mij is gebeurd, ik kleed me anders, ik loop anders, ik doe anders en toch ben ik helemaal mezelf! Mijn ‘nieuwe’ uitstraling klopt nu bij mijn aanbod; lingerie ontwerpen en op maat maak. Het  zorgt ervoor dat ik mij professioneel en zeker voel. Dit werkt zowel op zakelijk en persoonlijk vlak door. Ik word serieus genomen en als professional gezien.

Stiene Vogelaar, PMA-Design

 

Meld je aan voor het gratis en vrijblijvende intakegesprek en we kijken samen of het programma past bij jouw doelstellingen. En we bekijken of er een goede match energie is tussen ons voor een langdurige samenwerking en een duurzaam resultaat.

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!

Wie is Astrid Mast?

Het programma wordt geleid door Astrid Mast. “Bevlogen high-level businesscoach en image strateeg”.

 
“Toen ik op 1 december 1997 officieel startte als ondernemer viel alles op zijn plek. Ik had al lang de wens om ondernemer te zijn. Ik ben een mensen-mens, ben van de contacten en verbindingen. Ik wilde me vrij voelen. Wilde mijn creativiteit en zakelijke talent veel beter benutten, en mijn passie voor styling én ondernemerschap combineren. Naast passie en plezier, hecht ik veel waarde aan professionaliteit en financiële onafhankelijkheid.

Daarom help ik gedreven vrouwelijke ondernemers en CEO’s  zichzelf en hun bedrijf  zo te presenteren en positioneren dat geen klant meer om ze heen kan en hun impact en omzet verdubbelt. Ze worden zichtbaar, succesvol en  super aantrekkelijk. Ze leren de regie te nemen over zichzelf en hun bedrijf op hun voorwaarden.  En zo  halen ze die klanten naar zich toe waarmee ze het allerliefst werken en die met liefde hoge prijzen betalen.

Zelf heb ik lang geworsteld met m’n eigen zichtbaarheid en daar heb ik uiteindelijk m’n werk van gemaakt! Grenzen stellen, leiderschap tonen, de regie nemen, ervoor uitkomen dat jij dé expert bent in jouw vakgebied. Het zijn thema’s waar heel veel vrouwelijke ondernemers tegenaanlopen als ze verder willen groeien met hun bedrijf.

Door bewust te kiezen voor onderscheidend en high-levelondernemen en het te laten zien in je eigen positionering heb je zelf heel veel impact en invloed op het succes van je bedrijf. Je creëert kansen, claimt je marktpositie, laat je natuurlijk leiderschap zien, je vergroot jaarlijks je expertstatus en wordt regelmatig uitgenodigd om te komen spreken. En zo bouw je verder aan je ideale bedrijf, je ideale leven in vrijheid, helemaal zoals  jij het wilt. En dat met een riant inkomen!

Het leverde mij een verdubbeling van impact en inkomen op toen ik 5 jaar geleden het roer omgooide en alleen nog maar high-level ging ondernemen.

In de afgelopen jaren heb ik veel ondernemers via mijn programma’s, events, presentaties en workshops bewust gemaakt van de impact van jezelf en je bedrijf onderscheiden en high-level presenteren en positioneren. Velen zijn gegroeid in zelfvertrouwen, hebben de regie genomen, hebben zich durven laten zien, zijn zichtbaar geworden, zijn voor hun bedrijf gaan staan, hebben hun podium gepakt, zijn onweerstaanbaar gaan stralen en hebben hierdoor hun ideale klanten gekregen, zijn veel meer gaan verdienen en succesvol geworden.”

© 2021 SUCCES TREK JE AAN