High-Level

 

EXPERIENCE

RETREAT ITALIË

 

Wil jij groeien in het nemen van meer persoonlijk leiderschap en je zichtbaarheid vergroten zodat je het leven en bedrijf creëert dat bij je past? En vind je dat lastig? Ga mee met Astrid naar Italië voor een High-level Experience Retreat. Gericht op jouw groei in persoonlijk leiderschap voor meer impact, vrijheid en het leven waar jij blij van wordt!

.

 
 

Zomer 2022 is het dan toch zover!?!

Het ziet er naar uit dat er weer gereisd kan worden eind van het voorjaar naar het prachtige Piemonte in het noorden van Italië.
Daar organiseer ik in mei/ juni een exclusieve, kleinschalige retreat voor groei in het nemen van persoonlijk leiderschap en het vergroten van zichtbaarheid.

Gun jezelf de tijd om aan jezelf te werken en even afstand te nemen van je (thuis)situatie. We hebben bizarre maanden achter de rug die veel impact hebben gehad op jezelf, je familie, je sociale leven, je bedrijf of je baan.
Hoogtijd om de stilte op te zoeken en te bezinnen, te voelen en weer te ontdekken waar jij energie van krijgt.
En hoe jij in post corona-tijd een nog betekenisvollere bijdrage kunt leveren aan de wereld.
Een unieke ervaring! Omdat een retreat één van de krachtigste vormen is om te veranderen.
Helemaal gericht op jouw zichtbaarheid en groei in het nemen van persoonlijk leiderschap.

Ga je mee met mij?

 
 

Met maximaal 8 prachtige, krachtige vrouwen.
Italië, dolce vita, de omgeving, het verblijf, de stilte, de ontspanning, het genieten, de mensen, de verbinding,
de gastvrijheid, het eten, shoppen in de geweldige stad Alba en de hoed!

Met volop aandacht en tijd voor bezinning en sparren met elkaar  waarbij je compleet in de watten wordt gelegd!

 

Gun jezelf deze geweldige retreat en ga mee!

Speciaal voor ervaren, ambitieuze en vooral

leuke vrouwelijke ondernemers & professionals zoals jij!

 

 • Zodat je tijd en ruimte hebt, na deze gekke tijd waarin alles op z’n kop stond.
 • Om na te denken en te sparren over hoe nu verder? Wat heeft corona jouw gebracht en waar neem je afscheid van.
 • Omdat je bedrijf/baan al lekker loopt en je verlangt naar meer vrijetijd en ontspanning voor alles wat JIJ belangrijk vindt in het leven. Je bent helemaal klaar met alle ballen in de lucht houden of jezelf op de laatste plek zetten. Je baalt ervan dat je veel te weinig tijd hebt voor je gezin/familie en vriendschappen. Of je blijft rondtollen in je hoofd over ‘wat zal of wil ik nou toch’.
 • Omdat je wel wat meer zelfvertrouwen kunt gebruiken. Je hebt veel impact waardoor je steeds zichtbaarder wordt. Daarbij vragen je (veranderende) lichaam en je outfits een update & upgrade.
 • Regie nemen vind je lastig. Je verlangt ernaar om te groeien in het nemen van persoonlijk leiderschap zodat je meer op jouw manier voldoening in je leven, uit je werk/bedrijf haalt. Hoogtijd voor het uitzetten van je koers zodat je daar focus op houdt.
 • Omdat je het zo verdiend hebt! De retreat zal een bekroning worden op je persoonlijke ontwikkelingsstappen die je zet.

 
Het idee om langer met klanten in het buitenland te verblijven ontstond zo’n jaar geleden. Ik had  6 edities Waanzinnige Shoppingexperience Antwerpen georganiseerd en iedere keer vond ik het verblijf te kort. Ik zag de deelnemers zo genieten van de tijd en aandacht voor zichzelf en elkaar. En de boost die dat opleverde. Meer tijd met elkaar voor meer verdieping door samen te sparren.

En zo vormde zich de Italië-business-retreat. Voor prachtige vrouwen zoals jij.  Om bewust de TIJD te nemen voor persoonlijke groei in leiderschap en zichtbaarheid. Met volop aandacht en verzorging voor jou! Een geweldige boost voor jezelf en je bedrijf of de baan waar je in zit.

De Italië-business retreat wordt een retreat die je nooit meer zult vergeten omdat ik je ga helpen, met jouw groei in zichtbaarheid en persoonlijk leiderschap, op een comfortabele manier!

Daarnaast wordt de retreat een 9+ ervaring. Waarom? Omdat ik het belangrijk vind dat het jou aan niets ontbreekt en jij helemaal oplaadt zodat je de energie hebt om geweldige stappen te zetten. Mijn Italië-team en ik houden ervan jou in de watten leggen! En daarom nodig ik je van harte uit  mee te gaan. Op een prachtige authentieke plek in een land waar gevoel voor samen zijn, verbinden, ontspanning, genieten, mode & puur eten en drinken zo belangrijk zijn. La Dolce Vita!

 
 

WAT GAAN WE DOEN?

We ontmoeten elkaar op Schiphol en vliegen met elkaar naar Turijn in Italië.

Daar worden we opgehaald door mijn Italië-team en staan de auto’s voor ons klaar voor vertrek naar het charmante resort I Muri in het hart van Piemonte.

Je verblijft met 1 van de andere deelnemers in een 2-persoons appartement met ieder een eigen slaapkamer.

 • Voor vertrek hebben we een samen een 1:1 skypemoment. We onderzoeken je persoonlijke ontwikkelingsvraag en kijken waar jouw uitdagingen in business zitten. Waar zit het plezier? Wat is voor jou succes? Wat zou je anders willen in je bedrijf of baan.
 • Ook hebben we een groepsmoment voor vertrek via zoom of skype. Zodat we kennismaken met elkaar.
 • Tijdens de retreat wisselen we training, coaching en masterminds af met bezinning en ontspanning. Er is ruim gelegenheid om je heerlijk te laten masseren, lekker aan het zwembad te zitten/liggen en genieten van de zon of jezelf met een boek te nestelen op je eigen terras.  Iedere maaltijd eten we samen en genieten we van het goede leven en het Italiaanse eten en drinken.
 • Daarnaast gaan we een dag shoppen! In de prachtige, oude stad Alba. Ik begeleid je naar topitems die passen bij jou en de groei in persoonlijk leiderschap die je doormaakt. Niets hoeft alles mag. Al passende ervaar je wat een krachtigere profilering met je doet. Jij bepaalt zelf wat je koopt!
 • Als klap op de vuurpijl doe je mee aan een unieke workshop gericht op het vergroten van jouw zichtbaarheid.
  Je maakt je eigen hoed tijdens de workshop ‘Een hoed past je goed’. Hoedenontwerpster Chris van Turnhout vliegt speciaal naar het resort om in 1 middag je eigen hoed te maken. Ter voorbereiding geef je aan welke kleur je zou willen. Samen kijken we naar welk model jou het beste staat en welke vorm je kiest en welke maat je hebt.

 • Na de retreat hebben we nog een 1:1 borgingsgesprek. Hoe is het gegaan met al je opgedane kennis en inspiratie in je veranderingsproces nadat je weer een aantal weken thuis bent. Wat heeft de groei in persoonlijk leiderschap  en zichtbaarheid je gebracht?

 
 

Gun jij jezelf de tijd en de ruimte om mee te gaan? En merk je dat je echt toe bent aan bezinning en sparren met gelijkgestemde vrouwen zodat je (weer) eigenaar wordt over je eigen leven.

 

Irma van der Linden, Irma van der Linden Retraits
Astrid is een warme en spontane vrouw die met haar professionele aanpak en kritische oog een perfect kleding- en stijladvies kan geven. Ik was op zoek naar mijn stijl en het gevoel met wat me nu eigenlijk goed stond totaal verloren. Dat bleek achteraf met mijn innerlijke proces en groei te maken te hebben en door het advies van Astrid op te volgen, voel ik me nu weer als een vis in het water en op mijn plaats binnen mijn onderneming en bij mijn klanten.

 

Petra van Beek, secretaris beleidsdirecteur HRM
Astrid is een stralende professional die de kunst verstaat om uiterlijk en innerlijk aan elkaar te verbinden en je daarmee in je kracht te zetten. Daarbij daagt Astrid je op een positieve manier uit om kritisch naar jezelf te blijven kijken, je te stretchen in je ontwikkeling en je business naar een next level te brengen.

Jolien Slavenburg, Kernzaken
Trots op Astrid Mast, ze staat vol in haar natuurlijke kracht vaart steeds meer op haar intuïtie, wat haar groots maakt. Een spirituele vrouw met twee benen in de klei die een rolmodel is voor veel vrouwen die uit hun eigen schaduw mogen stappen om zich trots te tonen aan iedereen die ogen heeft om te kijken.

 

Waarom zou je meegaan?

 

 1. Omdat je in één van de mooiste landen van Europe geïnspireerd en uitgedaagd wil worden over waar JIJ nu staat, waar je heen wilt en laat ZIEN wie je bent en waar JIJ voor staat met je bedrijf of in je baan.
 2. Omdat je een ervaren ondernemer of professional bent met een heerlijk bedrijf die altijd in ontwikkeling is en openstaat voor groei in persoonlijke ontwikkeling en verandering en vernieuwing. Je wilt (nog) meer groeien in persoonlijk leiderschap waardoor je meer de regie neemt.
 3. Omdat je wilt veranderen en veel meer vanuit je gevoel wilt ondernemen en minder vanuit je ratio.
 4. Omdat je er aan toe bent om met een aantal gelijkgestemde ondernemers een aantal dagen exclusief in het buitenland te verblijven.  En zo veel tijd hebt voor bezinning en sparren met elkaar over hoe verder met je business of je baan. Echt qualitytime voor jezelf.
 5. Omdat je ervan houdt om groei in persoonlijk leiderschap en zichtbaarheid & pleasure te combineren op een superleuke en effectieve manier.
 6. Omdat je begrijpt dat kiezen voor jezelf en afstand nemen van de dagelijkse hectiek dé manier is om te groeien.
 7. Omdat je jezelf het beste gunt.
 8. Omdat je advies wil over jezelf zichtbaarder profileren. Tijdens een van de excursies naar de stad Alba is er gelegenheid voor het shoppen van nieuwe outfits die helemaal uitdragen wie jij bent.
 9. Omdat je het geweldig lijkt een hoed te maken voor meer groei in jouw zichtbaarheid.
 10. Omdat je nieuwe inzichten en inspiratie wilt over jezelf, je leiderschap, je zichtbaarheid, je bedrijf, je baan, je manier van ondernemen. Een geweldige boost voor jezelf én je ondernemerschap!

 

All-inclusive retreat houdt in:

 • Alle overnachtingen in het I Muri resort op basis van 2-persoons appartementen waarbij je samen met een andere deelnemer het appartement deelt en ieder haar eigen slaapkamer heeft.
 • Alle faciliteiten (het resort is helemaal voor ons alleen) inclusief het zwembad.
 • Alle maaltijden inclusief drinken. Vanaf aankomst op I Muri tot aan vertrek).
 • Dineren in fantastische restaurants.
 • Een excursie op vrijdag naar de prachtige stad Alba waar ook geshopt kan worden.
 • Een workshop ‘een hoed staat je goed’. Je gaat je eigen zomerhoed maken onder begeleiding van hoedenontwerpster Chris. Alle materialen zijn inbegrepen.
 • Massage van 1/2uur
 • 1: 1 coaching door Astrid naast de groepscoaching door Astrid
 • Al het transport tijdens het verblijf in Italië.
 • Schoonmaken appartement, gebruik van handdoeken en beddengoed.
 • Toeristenbelasting.

Exclusief vliegticket, reis- en annuleringsverzekeringen en kledingaankopen.

 

Ga mee en laat 2022 het jaar worden waarin JIJ gekozen hebt om te groeien in persoonlijk leiderschap en zichtbaarheid. Waardoor je veel meer de regie neemt over je eigen leven, je baan, je bedrijf. Helemaal passend bij jou!

Ben je er klaar voor? 

 
 

WAT IS JOUW INVESTERING?

 
De High-level Experience Retreat bedraagt 2.750 euro excl. btw en excl. ticket. Daarvoor krijg je een totaal verzorgd en ontzorgd all-inclusief magisch retreat in Italië van 5 dagen met mij.

Dus .. ben jij die ervaren vrouwelijke ondernemer of professional die toe is aan verandering? Die wil werken aan de groei van haar persoonlijk leiderschap en haar zichtbaarheid?  Meld je dan nu aan voor een informatief verkenningsgesprek. Je bent van harte welkom.

 
JA, IK GA MEE!
 
©2016- 2022 SUCCES TREK JE AAN