Business & Performance Event

 

Jouw Next Level

 

– In samenwerking met MART VISSER
Gun jij jezelf en je bedrijf het allerbeste? Wil je je zichtbaarheid vergroten en werken aan je performance zodat je jezelf en je bedrijf op een hoger niveau presenteert en positioneert? Verlang jij naar het nieuwe ondernemen wat je heel veel tijd, geld en voldoening oplevert? Dan is dit je kans om door te breken naar
Jouw Next Level! Ready voor Mart & Astrid?

 
 

Business & Performance Event

‘Jouw Next Level’

Binnenkort organiseren we een gloednieuw event ‘Jouw Next Level’ in samenwerking met couturier en kunstenaar, Mart Visser. Een 2-daags live event over business & performance

Vorig jaar was ik ook toe aan mijn Next Level. Al jaren was ik fan van Mart Visser en dacht weleens; hoe mooi zou het zijn als ik zijn label kan verbinden aan mijn event. Vorig jaar bezocht ik zijn expositie en show en sprak ik hem. We merkten dat er een geweldige open en eerlijk energie is samen. De ideeën vlogen over de tafel. Hoe dat komt? We delen een gezamenlijke missie en dat is dat wij vrouwen willen stylen en zo maximaal empoweren. Dat ze zich mooi én krachtig voelen en zo zich stevig en zichtbaar positioneren en verder groeien met hun bedrijf.

Een droom werd werkelijkheid!


Ontdek hoe jij jezelf en je bedrijf naar de next level tilt.

Presenteer en positioneer jezelf zichtbaar, krachtig en stylish  waardoor je je onderscheidt en gezien wordt.

Laat je inspireren in de ambiance van Mart Visser Headquarters, met een fantastisch fashionshow, voor jouw next level.

Dress up! Kies je favoriete designer items in de concept store en haal succes met gemak naar je toe.

 

Ben je nu al geïnteresseerd, wees er dan snel bij en meld je alvast via info@succestrekjeaan aan. We zetten je op de lijst en je wordt als eerste op de hoogte gehouden. Er is namelijk plaats voor slechts 50 ambitieuze vrouwelijke ondernemers. We houden namelijk van een persoonlijk en exclusief event! En de vorige edities waren zo uitverkocht.

Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan_Business_Event_ism_Mart_Visser

n.t.b.

2020

Aanvang 10.00 uur

Einde 17.00 uur

Locatie Mart Visser Headquarter Amsterdam 

Dresscode Your Favorite Colour

 

Een impressie van april 2019:

 

Wat gaan we doen? 

Jouw Next Level in Business

 • Hoe jij jezelf en je bedrijf naar de next level tilt.
  Uniek en onderscheidend op niveau je positie claimen, terwijl je helemaal jezelf blijft en verder groeit met je bedrijf.
 • Het 5  stappenplan Jouw Next Level voor succesvol ondernemerschap. Het nieuwe ondernemen levert je tijd, geld, voldoening, ontspanning en heel veel plezier omdat je op een intuïtieve manier moeiteloos succesvol leert ondernemen.
 • Dé mindsets die je een next level ondernemer maken. Welke overtuigingen heb je nodig om GROOTS te ondernemen en je op een uitgesproken manier te presenteren en profileren waardoor je persoonlijk leiderschap laat zien.
 • Mijn 10 Succesfactoren waarmee ik big business creëerde en ik van een uurtarief van 77 euro ging naar een jaarprogramma van 10K. Empower je verdienkracht en brand los.

Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan

Daarnaast krijg je ook:

Jouw Next Level in Performance

 • Onder professionale begeleiding van Mart’s mannequin werken we aan je houding, je manier van lopen en staan en van kijken.
 • Een wervelende prêt-porter en haute couture show gepresenteerd door Mart Visser.
 • Inspiratie over hoe je jezelf stylish, op een exclusieve en elegante manier presenteert. En zo leer je hoe je je professionaliteit uitdraagt waarmee je moeiteloos ideale klanten aantrek.
 • Je favoriete designer-items shoppen in de Concept Store van Mart Visser met natuurlijk deskundig advies. En denk nu niet dat zo’n designer-item niet voor jou is weggelegd. Een geweldige dress of mooie broek shop je al vanaf 89 euro. En weet dat Style geen maat kent. Mart z’n collectie loopt van maat 34 tot en met maat 48.
 • Show your Shapes. Aan de hand van je persoonlijke bodylijn leer je hoe je je sterke punten accentueert. En krijg je inzicht welke vormen van dresses, jasjes en broeken jouw het beste staan.

Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan_Business_Event_ism_Mart_Visser
Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan_Business_Event_ism_Mart_Visser

Ben jij klaar voor Jouw Next Level?

Samen met Mart Visser nodig ik je graag uit voor het unieke en gloednieuwe Business & Performance Event
‘Jouw Next Level’.

Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan_Business_Event_ism_Mart_Visser
 

Reserveer nu je plaats voor dit geweldige 2-daagse
Business & Performance Event ‘Jouw Next Level’

Er zijn slechts 50 tickets beschikbaar
omdat we een heel persoonlijk en exclusief event willen houden.

De prijs van het ticket  is 997 euro excl. btw. Als extra mogelijkheid bied ik je een partnerticket aan van 497 euro excl.btw. 
Neem een businessvriendin, partner of klant mee. Kun je er samen je voordeel mee doen. Bij het aanmelden geef je aan of je wel of niet gebruikmaakt van het partnerticket.


De prijs is inclusief koffie, thee, frisdrank, luxe lunch, wine & bite na afloop, een uitgebreid werkboek en uiteraard een stijlvolle goodiebag!

 
Houd mij op de hoogte!
 
 
Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan
Het ‘nieuwe ondernemen’… Mij is het gelukt toen ik 5 jaar geleden besloot om op een hoger niveau te willen ondernemen. Een van de beste besluiten ever. Ik ging een visie ontwikkelen. Leerde m’n intuïtie te combineren met m’n businessstrategieën. Kwam los van vastgeroeste mindsets. Ging me helemaal focussen op high-level ondernemen, met een branding en een smashing uiterlijke presentatie die bij mij past. Ik investeerde royaal. Liet me coachen door een van de beste businesscoaches van Nederland. Wilde groeien in mijn persoonlijke leiderschap. En leren hoe ik effectief omga met de weerstand die dat oproept. Door de regie te nemen leerde ik op mijn eigen manier high-level ondernemen, op mijn voorwaarden. Ik ontwikkelde het nieuwe ondernemen. En het heeft mijn leven veranderd. Dat ik m’n omzet per maand zag stijgen terwijl ik minder uren werkte, was een fantastische bijkomstigheid.
 

Even voorstellen.. couturier en artist Mart Visser 
Sinds Mart Visser een potlood of penseel kan vasthouden, tekent hij hoofden, koppen en gelaatsuitdrukkingen.
Zijn werk als couturier en modeontwerper gaat over het aankleden van individuele vrouwen. De kracht van zijn werk ligt in de persoonlijke aandacht voor iedere vrouw die zijn creaties draagt. Hij leeft zich in en vertaalt zijn intuïtieve idee voor haar naar een driedimensionale creatie.

Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan_Business_Event_ism_Mart_Visser
 
Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan_Business_Event_ism_Mart_Visser_in_afwachting_van_show
 

Ik deel met jou mijn 10 Succesfactoren hoe ik een high-level ondernemer werd en het ‘Nieuwe Ondernemen’ ontwikkelde. Door te kiezen voor een veel slimmer en effectiever businessmodel kreeg ik veel meer voldoening uit m’n bedrijf. Ik creëerde tijd! En dat is goud waard. Ik stapte af van m’n uurtarief van 77 euro en bied nu programma’s aan van 15K. Heel graag inspireer ik jou en help ik je verder met Jouw Next Level.

 
 
Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan

Wees er snel bij!  Er zijn slechts 50 tickets beschikbaar. De investering voor dit unieke en gloednieuwe 2-daagse Business & Performance Event is 997 euro excl. btw. en ik bied je een 2e ticket aan voor 497 euro excl. btw. Kom dus gezellig samen. De prijs is inclusief koffie, thee, frisdrank, lekkere wijntjes, een luxe lunch, wine & bite na afloop, een uitgebreid werkboek en uiteraard een stijlvolle goodiebag.

 
Houd mij op de hoogte!
 
Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan_Business_Event_ism_Mart_Visser

Wat zeggen eerdere deel­nemers over het Business Event?

 
 
Jolien Slavenburg, Kernzaken
Trots op Astrid Mast die een inspirerend event verzorgde samen met kunstenaar en modeontwerper Mart Visser voor ondernemers. Vol in haar natuurlijke kracht. En steeds meer varend op haar intuïtie, wat haar groots maakt. Een spirituele vrouw met twee benen in de klei die een rolmodel is voor veel vrouwen die uit hun eigen schaduw mogen stappen om zich trots te tonen aan iedereen die ogen heeft om te kijken. Leuk om bij te zijn! Dank voor de leuke dag en mooie contacten, Astrid! (En ook nog twee fijne nieuwe outfits gevonden uit Marts ‘gewone’ collectie). Inspirerend hoe Mart alleen ontwerpen wil maken die vrouwen van maat 34 t/m 50 prachtig staan en zijn verhaal te horen waarin vrijheid, intuïtie en gewoon doen een belangrijke rol spelen.
 
Ester Oude Nijhuis, De Succesvolle Ambtenaar

Het Business en Fashion event van Astrid (en Mart Visser) was echt geweldig. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ik voelde me de hele dag als een echte vip. Een mooie combinatie van reflectie en nieuwe kennis met als klapper een échte modeshow. Te gek, ik kan het iedere ondernemende vrouw aanraden.

 
Anne Quaars, Anne Quaars

Ik heb het event als ontzettend inspirerend ervaren. Dit event draagt precies uit wat je als ondernemende ambitieuze vrouw zou moeten ervaren. Dat natuurlijk over de  business en de inhoud gaat maar ook hoe je dat aan de buitenkant presenteert zodat je klant meteen kan zien waar je voor staat en wat je te brengen hebt. Dat is wat ik heb geleerd en wat heel waardevol voor mij is.

Astrid is fantastisch in precies te zien wat er bij iedereen nodig is en om te laten zien waar je goed in bent.

 
Ana Maria Santos, Succes.

Onlangs bezocht ik het waanzinnige event Jouw Next Level van Astrid op een geweldige locatie; Mart Visser Headquarters. Astrid is een professional die de wereld van vrouwelijke ondernemers, managers en CEO’s begrijpt en herkent in al haar facetten. Tijdens dit event gaf ze ons in vogelvlucht een kijkje in de keuken van haar nieuwe programma 2018/2019 ‘In The Lead’. Het was een waardevolle dag met tips & trics, nieuwe inzichten en handvatten. En natuurlijk was de modeshow en presentatie van Mart Visser een enorme kers op de taart. Want naast strategie en groei gaan wij vrouwen natuurlijk ook voor de looks!

 
Martha Hiddink, Aerofactor

Voor mij een allereerste ervaring om een dag intrinsiek met je uitstraling bezig te zijn en daar een hele dag kennis hierover te mogen ontvangen en delen onder professionele leiding van Astrid. Samen opweg naar het doel van een sophisticated high-en ondernemer. ’t Was voor mij een leerzame en prima verzorgde dag in hoe je succes aan trekt door te focussen op professionele outfits die laten zien waar jij voor staat.

 
VIP dag Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Wanda Vendrig, Succesvol Scheiden Nederland

Wanda Vendrig vertelde tijdens het event dat ze het zo de moeite waard vindt om zichzelf te voeden en zo voor haarzelf te kiezen, zodat ze vol energie een dag later zelf weer training geeft aan haar coaches. Ze is oprichter van het bedrijf Succesvol Scheiden Nederland.

 
Greet Dol
Greet DolAdviesburo Dol

Ik wil je bedanken voor het te gekke Event Succes Trek Je Aan. Je bent zelf voor mij een prachtig voorbeeld van je eigen product. Je straalt, en doet met veel liefde en passie ‘je werk’. Wat mij opviel is de aandacht die je geeft aan alle deelnemers. Ik heb er veel over mezelf van geleerd, op een ontspannen, gezellige manier.

 

Dress up & shine en haal moeiteloos
het succes naar je toe als next-level ondernemer.

 

 

Op jouw uitstraling als expert.

 
Houd mij op de hoogte!
 
Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan_Business_Event_ism_Mart_Visser

Veelgestelde vragen en antwoorden

Vraag:
Wat leer ik aan business tijdens het high-level business & performance event?

Antwoord:
Het business onderdeel is helemaal gericht op ‘het nieuwe ondernemen’ en loopt als een rode draad door het event. Kijk je uit naar veel meer groei (zowel zakelijk als persoonlijk), meer impact, meer geld, meer vrijheid en meer plezier in ondernemen dan is dit event zeer geschikt voor je.

Vraag:
Als ik deelneem kan ik dan wel mezelf blijven in kledingkeuze en stijl?

Antwoord:
Zeker, dat is zelfs een MUST als je al blij bent met je eigen stijl en keuzes in je professionele performance. Je wordt vooral geïnspireerd om bewuster werk te maken van je uiterlijke presentatie. En de collectie van Mart Visser is zeer afwisselend in kleur, stijl en prints. Wellicht een mooie aanvulling op je bestaande garderobe.

Vraag: 
Gaat de collectie van Mart Visser t/m maat 36?

Antwoord:
Gelukkig niet zeg! De prêt-à-porter collectie gaat vanaf maat 34 t/m maat 50. Stijl kent geen maat!

Vraag:
Heb ik niet een hele dikke portemonnee nodig om een Mart Visser item te kopen?

Antwoord:
Het verrassende van de prêt-à-porter collectie is dat die prima te betalen is. Een mooie dress of een stijlvolle broek vind je er al vanaf 89 euro. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding fantastisch. Mooie stoffen van hoogwaardige kwaliteiten maken dat je heel lang met een item kunt doen.

 

Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan_Business_Event_ism_Mart_Visser
Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan_Business_Event_ism_Mart_Visser
Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan_Business_Event_ism_Mart_Visser

Reserveer je plaats!

Omdat de samenwerking met Mart Visser tijdens de vorige 2-events zo’n goede match was, organiseren we een uniek en gloednieuw Business & Performance Event ‘Jouw Next Level’ najaar 2022.
De prijs van het ticket is 997 euro excl. btw.  Als extra mogelijkheid bied ik je een partnerticket aan voor 497 euro excl. btw. Neem dus een businessvriendin, partner of klant mee en geniet samen van het voordeel. Bij het aanmelden geef je aan of je wel of niet gebruikmaakt van het partnerticket.

De prijs is inclusief koffie, thee, frisdrank, luxe lunch, wine & bite na afloop, een uitgebreid werkboek en uiteraard een stijlvolle goodiebag.

 
Houd mij op de hoogte!

Waarom organiseer ik dit Business Event?

Astrid Mast, een bevlogen businesscoach en image professional met een passie voor high-level ondernemen”.

 
Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan
Ik hou ervan jou te helpen met het uitdragen van je professionele, onderscheidende, unieke vermogen, opvallend en high-level én ik houd van waardevolle en verdiepende gesprekken over jouw hobbels in je ondernemerschap. En dat kwam allemaal samen in de vorige edities van mijn events. Maar er miste iets. Namelijk shoppen.

Al jaren ben ik fan van Mart Visser en dacht weleens; hoe mooi zou het zijn als ik zijn label kan verbinden aan mijn event. Vorig jaar bezocht ik zijn expositie en trof ik hem even. Afgelopen mei sprak ik hem langer en merkte we dat er een geweldige open en eerlijk energie is samen. De ideeën vlogen over de tafel. Hoe dat komt? We delen een gezamenlijke missie en dat is dat wij vrouwen willen empoweren. Dat ze zich mooi en krachtig voelen en zo verder groeien.

Met veel plezier en liefde nodigen wij je uit voor hét unieke Fashion en Business Event ‘Jouw Next Level’ en gaan we samen aan de slag met jouw image & business en kun je direct jouw favoriete designer-items shoppen.

©2016- 2022 SUCCES TREK JE AAN