7 Stappen waardoor jij jezelf ijzersterk positioneert en stijlvol groeit in business.
  • STAP 1 | Hoe je van jezelf een personal brand maakt.
  • STAP 2 | Hoe je zichtbaar wordt met je persoonlijke business stijl. 
  • STAP 3 | Hoe je jouw ondernemersvaardigheden naar een hoger niveau tilt.
  • STAP 4 | Hoe je met etiquette meer omzet maakt.
  • STAP 5 | Hoe je jouw mindset upgradet naar oneindig succes.  
  • STAP 6 | Hoe je leiderschap neemt over jezelf en je bedrijf.
  • STAP 7 | Hoe je strategie omzet in doelen, durven en doen!

De STIJLBIJBEL van Astrid Mast voor Zelfstandige Professionals

 

101 Tips en Geheimen over
hoe je jezelf als onvergetelijke personal brand positioneert.

Inclusief oefeningen en gratis feedback

 

De grootste ontdekking die je daarnaast zult doen is dat omzetgroei gerelateerd is aan jouw gevoel van eigenwaarde.
In De Stijlbijbel leer je hoe je in 7 stappen structureel klanten aantrekt waar jij blij van wordt. Met maar liefst 101 tips en geheimen over hoe je jezelf als onvergetelijke personal brand positioneert. Uniek en onderscheidend!
Het boek is helemaal gericht op het succesvol uitbouwen van jouw personal brand door jezelf superkrachtig te positioneren, inclusief oefeningen en gratis feedback. Ik neem je mee in mijn 25 jaar ondernemerschap waarin ik al mijn (levens) ervaringen, wijsheden, kennis en kunde met je deel. De struggles die ik had met het laten groeien van mijn bedrijf en natuurlijk ook de succesfactoren waardoor mijn bedrijf in een stroomversnelling kwam. Jou in stijl inspireren en in beweging brengen is wat ik het allerliefst doe.

stijlbijbel
 

Verder krijg je in De Stijlbijbel antwoord op vragen van klanten en geef ik je nog veel meer praktische tips over hoe je meer ruimte inneemt en je positie claimt. En zo met meer zelfvertrouwen je zichtbaarheid vergroot en groeit in persoonlijk leiderschap. Ook lees je prachtige verhalen van 10 superleuke klanten die flink doorgegroeid zijn met hun business of in hun loopbaan. De oefeningen in het boek zorgen ervoor dat je echt stappen zet waardoor je verder groeit in je persoonlijke ontwikkeling en je bedrijf naar een hoger level tilt. En om het nog unieker te maken geef ik ook nog eens gratis feedback.

 

Mieke Caris:

‘Wow wat een info en kennis staat er in je boek zeg!
En wat mij erg aanspreekt zijn alle tips en tegelijkertijd de doorgaande leerlijn.
Het leest als een geheel. De tips maken het overzichtelijk’.

 

Annemieke Helling:

‘Ik ben gisteren in je prachtige boek begonnen en het feest is begonnen hoor…
wauw zo mooi. 
To much om te typen, maar de beweging is ingezet ❤️ en wat leest het heerlijk,heb de oefeningen ook gedaan, echt heel verhelderend.
Zo bijzonder om allemaal te lezen… ga vanmiddag hopelijk weer verder smullen!!!’

 

Riëtte Petter:

‘De bijbel uitgelezen! Wat een prachtig document heb je gemaakt, complimenten.
Het gaf me bevestiging op een aantal punten, en fijn om ook meer onderbouwing erbij te lezen. Zo ‘grond’ ik het nog steviger. Mooi gedaan ook met de oefeningen, je zet me gelijk aan het werk.

 

Sandra van den Nieuwenhof:

 ‘Je schrijft precies zoals je praat. Zo herkenbaar, zo lekker te lezen.
En dan is het ook nog eens een ‘doe’ boek’. 

 

 

Bestel je nu het boek dan ontvang je direct een cadeautje van mij, het e-book communiceren met kleuren.
Zo kun je meteen al aan de slag met het krachtiger neerzetten van je personal brand.

 

Ik gun het je zo!

Na 25 jaar ondernemerschap en veel gratis checklists, e-books, stappenplannen over succes in business, geschreven te hebben is hier als kers op de taart mijn eerste echte boek speciaal voor jou! 11-11-22 lanceerde ik haar feestelijk bij niemand minder dan couturier en kunstenaar Mart Visser in Amsterdam.

 

Afgelopen maanden heb ik met zoveel plezier geschreven aan mijn boek, mijn legacy speciaal voor jou! Mijn hele leven kwam tijdens het schrijven in een sneltreinvaart voorbij. Kleuterfoto’s lieten mij weer heel duidelijk zien hoe blij ik werd van mijn eigen styling. Het zat er al jong in. Maar ook werd me weer glashelder waarom ik doe wat ik doe. Waarom omgangsvormen zo belangrijk zijn in business doen met elkaar. Hoe ik al vanaf mijn eerste baan werd getriggerd te handelen naar mijn kernwaarden en hoe ik dat nog altijd doe in mijn business, waardoor het heel goed met mij en mijn bedrijf gaat en ik de leukste klanten aantrek.
Het is een boek geworden waarin ik je heel graag verder begeleid in het krachtig neerzetten van jou, als personal brand. Zodat je je unieker presenteert en positioneert op een manier die zo past bij jou. Waardoor jij echt van zoveel meerwaarde en voelbaarder bent voor jouw klant die vervolgens voor jou kiest omdat hij of zij zo bij je past.

STIJLbijbel

Weet dat ik me jarenlang heb verstopt. Ik hield er niet van om in de spotlights te staan. Dit is niet wat ik van nature in mij heb. Misschien denk je dit helemaal niet van mij, maar ik heb veel moeite moeten doen om zichtbaar te worden.
Ik kwam uit een gezin waarin ik mij als een kameleon bewoog en mij voortdurend aanpaste naar de situatie. Ik stelde mij onzichtbaar op om zo min mogelijk tot last te zijn van mijn ouders, want die hadden genoeg met elkaar te stellen.
Uit ervaring weet ik dat heel veel vrouwen zich herkennen in die kameleon.
Dat is voor mij de reden geweest om dit boek te schrijven. Om zichtbaarder te worden, je ruimte in te nemen, leiderschap te tonen en om te gaan staan voor wie jij bent en wat jouw waarde is.
Hoe zou het voor je zijn als je door het lezen van mijn boek jezelf als onvergetelijke personal brand positioneert? Dat je je zichtbaarheid en zelfvertrouwen vergroot omdat je veel meer je ruimte inneemt en zo meer impact en invloed creëert? Wat gaat er dan voor jou veranderen? 

STIJLbijbel

Bestel het boek nu en ga morgen al aan de slag met je personal branding!

Voornaam
Achternaam
E-mailadres