'IN THE LEAD'

 

- Persoonlijk Coachingstraject -

 

Ontdek hoe je jezelf en je bedrijf op een hoger niveau presenteert en positioneert zodat je ZICHTBAAR SUCCESVOL & IN THE LEAD bent.

Een coachingstraject waarin je werkt aan je persoonlijk leiderschap en verder bouwt aan een succesvol high-end bedrijf

 

In the Lead is een coachingstraject, wat zorgt voor groei met je bedrijf naar een hoger niveau zonder harder te hoeven werken.

Speciaal voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers en leading professionals die willen groeien met hun bedrijf naar een hoger niveau zonder harder te hoeven werken.

Wil je nog meer op je eigen voorwaarde je bedrijf runnen en daar een goede boterham mee verdienen?

Ben je die ambitieuze vakvrouw die zichzelf en haar bedrijf ZICHTBAAR & SUCCESVOL op de kaart wil zetten en zo haar marktpositie claimt?

Wil je ontdekken hoe ‘het nieuwe ondernemen’ jouw bedrijfsstrategieën moeiteloos verbindt met jouw intuïtie en zo je nieuwe leiderschap empowert?

Zodat je moeitelozer onderneemt en die klanten aantrekt die bij je passen en met liefde jouw prijzen betalen omdat ze jouw waarden zien.

Tijdens het ‘IN THE LEAD’ coachingstraject begeleid ik je intensief met het verder uitbouwen van jouw bedrijf door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.  Ik ben er van overtuigd dat daar jouw succes mee valt of staat.

Ik leer je alles over jezelf onderscheidend en high-level presenteren en positioneren zodat je…

 • Die succesvolle ondernemer wordt die IN THE LEAD is.
 • Een helder high-end aanbod hebt, keep it simpel.
 • Een geweldig bedrijf creëert met ideale klanten waar jij het liefst mee werkt.
 • Klanten als een magneet naar je toehaalt.
 • Op jouw eigen voorwaarden onderneemt.
 • Weet welke stappen je strategisch zet om je prijzen op niveau te brengen zodat je verder groeit met je bedrijf naar een hoger level.

Voel je zelfverzekerder door je beter te presenteren en positioneren in outfits die perfect bij je persoonlijke en zakelijke ambitie passen.

Met het ‘in the Lead’ programma wordt jouw innerlijke vuurtje weer aangewakkerd, blokkades opgeruimd, zodat jij je vol zelfvertrouwen durft te positioneren met je bedrijf.

Daarnaast voel jij je zelfverzekerder door je te presenteren in outfits die perfect bij je persoonlijke en zakelijke ambitie passen.

En zo…

 • Groei je in je persoonlijke leiderschap.
 • Draag je stijlvol, vrouwelijk en op een eigentijdse manier uit dat jij die vakvrouw bent die je klanten zo hard nodig hebben.
 • Zien potentiële klanten de kracht en professionaliteit van jou en je bedrijf.
 • Versterk je je reputatie en krijg je vaker podium.
 • Word je als toonaangevend leider opgemerkt en serieus genomen.
 • Bouw je een geweldig succesvol bedrijf.

Veel vrouwelijke ondernemers en professionals die ik begeleid, vinden het lastig de regie te nemen. Ze laten zich leiden, stellen zich te bescheiden op en gaan daardoor vaak over hun eigen grenzen heen. Ze werken daarnaast veel uren tegen te lage tarieven en dat breekt ze op.

Door de regie uit handen te geven halen ze er niet uit wat erin zit.
Dat frustreert. Geeft weinig voldoening en uitdaging en daar worden ze ontevreden maar ook onzeker van. Want hoe dan wel?

Ondernemen onder je eigen voorwaarden is de meest uitdagende manier van ondernemen. Het daagt je uit om uit je comfortzone te stappen. Daar zit je groei en dat geeft uiteindelijk de meeste voldoening. Het vraag persoonlijk leiderschap en zichtbaarheid. Want regie nemen vraagt om keuzes maken. Met welke klanten wil je het liefst werken? Wat wil je aanbieden, wat is nodig voor jouw klant? Welke prijs is het waard? Wil je goedbetalende klanten en hoe krijg je die dan?

Hoe zou het voor je zijn als je vol zelfvertrouwen je volledige potentieel benut. Helemaal op jouw eigen intuïtieve manier en voorwaarden je bedrijf runt en daar goed mee verdient. En dat je jezelf en je bedrijf presenteert op een manier die dichtbij je persoonlijkheid past. Zodat je klanten begeleidt die jouw waarden zien en daar helemaal op vertrouwen. Jij bent de expert en dat laat je ook zien in je gehele performance. Alleen van jou willen ze leren. Zodat je met je bedrijf of in je baan groeit naar een hoger niveau ZONDER harder te hoeven werken!

Ben je die ambitieuze vrouw die plezier wil hebben in het leiden van je bedrijf? En vooral blij wil zijn met jezelf. Groeien is wat je wilt. Zowel je persoonlijk als zakelijk verder ontwikkelen. Niet meer volgens de verwachting van anderen acteren. Niet meer angstig zijn voor zichtbaarder worden en impact maken.
Je wilt je eigen koers bepalen en varen op je eigen kompas. Geen last meer hebben van wat anderen daarvan vinden. Laten zien wie je bent en wat je in huis hebt. Staan voor je bedrijf en dat uitdragen. En succesvol mogen zijn!

Trots op jezelf zijn en op je mooie prachtige bedrijf.

Tijdens het persoonlijke coachingstraject ‘IN THE LEAD’ begeleid ik je intensief met het verder uitbouwen van je bedrijf. Je ontdekt alles over hoe je groeit in het nemen van persoonlijk leiderschap en jezelf onderscheidend en high-level presenteert en positioneert. Met excellente marketing & professioneel ondernemer­schap, helemaal passend bij jou zodat je…

 • IN THE LEAD bent en op jouw eigen voorwaarden onderneemt.
 • Je eigen koers vaart
 • Zichtbaarheid vergroot.
  Je weet hoe je jezelf profileert en vol zelfvertrouwen impact maakt.
 • Ontdekt hoe je je intuïtie veel meer voor je laat werken
 • Klanten waar je het liefst mee werkt als een magneet naar je toehaalt

Door te groeien in persoonlijk leiderschap en dat te laten zien in je outfits en je zichtbaarder te positioneren met je bedrijf  voel je je zelfverzekerd en krachtig en draag je dat uit. En zo bouw je verder aan een geweldig succesvol bedrijf.

Nu al zin om verder te groeien? Dan ga ik graag met je in gesprek.
Omdat ik exclusief werk met veel persoonlijke aandacht en begeleiding voor jou, wil ik zeker weten of er een goede match en energie is tussen ons voor een langere samenwerking.
Daarom plan ik graag een gratis en vrijblijvend gesprek. Zodat we samen bekijken of het persoonlijke coachingstraject past bij jou en jouw verlangens. 

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!

Ik geloof dat JIJ ook het verschil kunt maken!

Puur en alleen door je visie en je mindset dat je een high-level ondernemer wilt zijn. ‘In The Lead’ zijn en jezelf en je bedrijf op een hoger niveau positioneren levert jou het leukste bedrijf op met de beste klanten én een geweldig goed inkomen. Ga jij de uitdaging aan? Het programma is speciaal voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die hun vak verstaan, een toonaangevend leider willen zijn, die impact willen maken, die hun bedrijf nog steviger willen neerzetten zonder daar harder voor te werken. Die kiezen voor ‘het nieuwe ondernemen’ waarbij intuïtie en strategieën samengaan. Die 100% verantwoordelijkheid nemen over hun bedrijf. Die diepgang in persoonlijke coaching zoeken en zo het verschil maken!

Ben jij die ambitieuze vrouwelijke ondernemer met een bedrijf of directeur/eigenaar en wil je daarnaast…

 

 • De ‘leading lady’ zijn, met jouw natuurlijke leiderschap en toonaangevend in de markt
 • Hét bedrijf dat echt bij jou past helemaal op jouw eigen voorwaarden
 • Een topinkomen zodat je het leven leidt dat je wilt en verder investeert en groeit met je bedrijf
 • Zichtbaar succesvol in stijlvolle, vrouwelijke & eigentijdse outfits die jouw expertstatus volledig onderstrepen.

 
 

IN THE LEAD! Durf jij het aan? Met mij werken is een absolute uitnodiging.

De grootste uitdaging is te kiezen voor jezelf en je bedrijf en ervoor te gaan staan. De regie nemen en persoonlijk leiderschap verder ontwikkelen zorgt ervoor dat je verder groeit met je bedrijf naar een hoger niveau. Met zichtbaar succesvol jezelf high-level leren presenteren haal je het succes naar je toe. Dat geeft een boost in zelfvertrouwen en in eigenwaarden. Jezelf presenteren wordt steeds makkelijker. Zowel live voor de groep, tijdens een presentatie, op het podium, in netwerkomgevingen als online op video. Ook al ben je introvert, bescheiden of twijfel je regelmatig.

 Stel je voor dat je situatie zo is:

 

 • Je bent een toonaangevend leider, hebt de regie in handen en het ideale bedrijf neergezet.
 • Je hebt een topinkomen omdat je hebt geleerd hoe je een high-level aanbod ontwerpt, hoge prijzen vraagt en structureel ideale klanten aantrekt die zien dat jouw aanbod de prijs helemaal waard is.
 • Je onderneemt moeitelozer omdat je niet meer vanuit je ratio maar vanuit intuïtie je verbindt met je bedrijfsstrategieën. Je kent de signalen zodat je dicht bij je intuïtie blijft.
 • Je uren zijn gehalveerd.
 • Je weet precies hoe je jezelf en je bedrijf onderscheidend en high-level presenteert en positioneert zodat geen klant meer om je heen kan en je impact en omzet verdubbelt.
 • Je weet hoe je zichtbaar & succesvol je leiderschap in outfits uitdraagt als vrouwelijke ondernemer waardoor je continue kansen creëert en je marktpositie claimt.

 
 

Is het interessant voor jou? Meld je dan nu aan voor het gratis en vrijblijvende intakegesprek.  Omdat ik persoonlijk en exclusief werk en er beperkt plaats is in het jaarprogramma is het van belang dat er een goede match en energie is voor een fijne samenwerking. Samen bekijken we of het jaarprogramma bij jouw doelstellingen past.

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!

Wat heb je nodig om dit te bereiken?

In het programma begeleid ik je intensief met het positioneren van je next level business,’in the lead’ zijn, je high-level presentatie, intuïtieve marketing en je persoonlijke groei. Zodat alles klopt met wie jij bent, waar je voor staat en wat je wilt uitdragen met je bedrijf! Onderscheidend, uniek, eigenzinnig, helemaal jij! En zo kan geen ideale klant meer om je heen en groei je verder met je bedrijf naar het hoger level. Ik help je om ‘In The Lead’ te zijn, om je transformatie en implementatie van je nieuw ingeslagen weg te ondersteunen en te supporten. Zodat je werkelijk resultaat boekt!

Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
 

Hoe werkt het jaarprogram­ma ‘IN THE LEAD’ en wat krijg je als deelneemt?

De start van jouw jaarprogramma begint met de exclusieve VIPdag IN THE LEAD (individueel). Een dag waarop we samen intensief aan de slag gaan met jouw business. We stellen je jaardoelen voor 2019 en je leert hoe je iedere 2 maanden je acties bepaalt die bijdragen aan het behalen van je jaardoelstelling. We zoomen in op hoe het nu gaat binnen jouw bedrijf. Bespreken jouw verlangens maar ook waar je nu tegenaan loopt en maken een plan van aanpak voor jouw doorbraak. We bepalen welke stap je het eerste gaat zetten. Daarna volgt het complete programma.

3x LIVE 2-daagse IN THE LEAD. Iedere live 2-daagse bestaat uit het succesvol opbouwen van je high-levelbedrijf, imagecoaching, persoonlijke ontwikkeling en intuïtieve marketing. Je leert alles over high-end ondernemerschap en hoe je jezelf en je bedrijf high-level en zichtbaar presenteert en positioneert. IN THE LEAD, dus op jouw voorwaarden, helemaal passend bij wie jij bent. Je werkt aan je eigen zichtbaarheid. Leert hoe je je expertise en leiderschap uitdraagt én gaat het ook laten zien!  En zo claim je je marktpositie, trek je succes aan en bereik je snel resultaten.

De live bijeenkomsten IN THE LEAD worden begeleid met 11 modules. Je ontvangt tijdens de eerste 2-daagse het complete werkboek met alle lesstof en handige checklists om snel inzicht te krijgen in hoe je jezelf en je bedrijf optimaal positioneert waardoor je ideale klanten aantrekt.

8 Coachcalls (individuele skypesessies van drie kwartier). Individuele begeleiding en coaching tijdens het groepsprogramma om je intensief te helpen met de groei van je bedrijf en de persoonlijke processen die daarbij komen kijken. Maar ook om de voortgang te bewaken en maximaal te ondersteunen in het veranderingsproces. Je krijgt coaching op blokkades in persoonlijke ontwikkeling, feedback, inspiratie en een stok achter de deur om te implementeren en om echt aan de slag te gaan en continue stappen te blijven zetten om snel resultaten te bereiken.

12 MAANDTHEMA’S INTUITIEF ONDERNEMEN (onbeperkt toegankelijk). In de online leeromgeving van Succes Trek Je Aan ontvang je iedere maand een thema. 12 belangrijke thema’s over: eigenwaarde, zelfvertrouwen, leiderschap, zichtbaarheid, focus, schuldgevoel, money, mindsets, vrijheid, bescheidenheid, loslaten en moed/lef. Per thema ontvang je iedere maand een blog, een feel friday vlog, een activatie, een meditatie/visualisatie en een affirmatie. Deze unieke online leeromgeving helpt je om versneld te groeien in je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

4 Daadwerkelijke Doen Dagen (van 10.00 – 16.00 uur). Iedere 3 maanden een gezamenlijke online DOEN dag. Tijdens deze dagen stel je je eigen doel en gaat die dag daadwerkelijk uitvoeren. Er is online contact met de groep, de voortgang wordt bewaakt en zo werk je, gezamenlijk, zeer productief in een hoge versnelling aan het behalen van je eigen doelen.

4 MasterMinds via skype (van een uur).  Deze masterminds zijn exclusieve online trainingen op specifieke onderdelen uit het jaarprogramma met als doel jou versneld te helpen met het vinden van klanten met aansluitend het behandelen van vragen en het geven van feedback.

Deelname aan besloten Facebook discussiegroep. 24/7 support en ondersteuning die nodig is om je te begeleiden in het veranderingsproces. Alle deelnemers krijgen toegang tot een online-discussiegroep, zodat je gedurende het programma vragen kunt stellen en ondersteuning krijgt en elkaar feedback kunt geven over de leerstof die allemaal bijdragen aan je zakelijke succes.

Je doorloopt belangrijke stappen waar­door je snel leert:

 • Hoe je een succesvol high-level bedrijf opbouwt dat bij jou past, helemaal op jouw voorwaarden, waarmee je de hoogste waarde biedt zodat jij je klanten het beste helpt, er goed mee verdient en hierdoor het leven leidt dat jij wilt.
 • Hoe je effectief communiceert met je outfits zodat je snel resultaat behaalt. Je leert je high-level ondernemerschap vorm te geven in je outfits en zo bewust in te zetten waardoor je je doel snel bereikt. Tevens leer je hoe je je presenteert en positioneert voor iedere gelegenheid. Je Persoonlijke Ondernemerskompas geeft direct inzicht hoe je de vertaalslag van jouw kwaliteiten maakt naar high-level outfits waarmee je stijlvol, vrouwelijk en eigentijds je deskundigheid en professionaliteit laat zien. Potentiële klanten zien dat direct!
 • Hoe je systematisch en intuïtief een klantenstroom op gang brengt zodat je moeiteloos en met gemak high-level klanten aantrekt.
 • Hoe je een lucratief productaanbod creëert. Geen geworstel meer met uurtarieven of je klant laten bepalen wat je aanbiedt.
 • Welke mindsets er voor zorgen dat je superaantrekkelijk bent voor klanten.
 • Hoe je excellente intuïtieve marketing & high-end ondernemerschap toepast zodat je ideale klanten jou vinden.

 
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan

Bonussen

 • Deelname aan mijn business event ‘Jouw Next Level’ t.w.v. 497 euro. Een superwaardevol event met interessante thema’s over jezelf en je bedrijf op een hoger niveau presenteren en positioneren.
 • Deelname aan het online programma Direct Impact met Krachtige Outfits t.w.v. 797 euro waarin je in 5 stappen leert jezelf optimaal te presenteren zodat je impact verdubbelt en je verder groeit met je bedrijf.
 • Professionele fotoshoot in de fotostudio t.w.v. 175 euro.
 • Unieke lipcolourbox met 6 kleuren hoogwaardige lipsticks die allemaal bij je passen. Geen twijfel meer mogelijk over een goede kleur lipstick voor jou! Met deze box heb je 6 kleuren die alle zes passen!
 • 7x Heerlijke uitgebreide lunches op toplocatie. Tijdens de 7 live-bijeenkomsten neem ik je mee voor een heerlijke lunch. Tijd om even te genieten tijdens de intensieve dagen waarin je alles leert over je bedrijf en het maximaal op de kaart zetten en jezelf onderscheidend en uniek presenteren waardoor geen klant meer op je heen kan en zo je impact en omzet verdubbelt.
 • Hairstyling & tips, t.w.v. 147 euro, tijdens een van de live-bijeenkomst ter voorbereiding op de professionele fotoshoot t.w.v. 147 euro.

Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
 

Het program­ma sluit het meeste aan als je in de volgende situatie bent:

 

 • Je bent die ambitieuze ondernemer die al een tijd meedraait, toe is aan de next level en zich high-level wil presenteren en positioneren maar weet niet waar en hoe te beginnen met succesvol veranderen.
 • Je bent bent supergoed in je vak echter je bent toe aan het professionaliseren van je bedrijf. Echt ondernemen en er goed mee verdienen vind je lastig.
 • Je wilt een (financieel) onafhankelijk en vrij leven
 • Je wilt af van het geworstel van veel te weinig verdienen, veel te veel weggeven en te weinig klanten hebben
 • Je wilt de leading lady zijn! Echt de no. 1 in je vak en je bedrijf ook zo positioneren zodat je je onderscheidt van de concurrent.
 • Je wilt je persoonlijk leiderschap veel meer ontwikkelen en laten zien en houdt van natuurlijk leiderschap.
 • Je wilt verder groeien met je bedrijf naar een volgend niveau.

Daarnaast werk ik tijdens het program­ma het allerliefst met vrouwen:

 • die compleet de verantwoordelijkheid nemen over hun eigen bedrijf, hun groei en hun resultaten.
 • die kiezen voor succes en alleen voor het beste gaan!
 • die continue blijven investeren in zichzelf en in hun bedrijf.
 • die in de spiegel kijken en zelfkritisch zijn waardoor ze naar binnen kunnen kijken, kunnen veranderen en zo succesvol en snel verder groeien.

 
 

Meld je aan voor het gratis en vrijblijvende intakegesprek en we kijken samen of het programma past bij jouw doelstellingen. En we bekijken of er een goede match energie is tussen ons voor een langdurige samenwerking.

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!
Succes Trek Je Aan over Astrid

Wie is Astrid Mast?

Het programma wordt geleid door Astrid Mast. “Bevlogen high-level businesscoach en image strateeg”.

 
“Toen ik op 1 december 1997 officieel startte als ondernemer viel alles op zijn plek. Ik had al lang de wens om ondernemer te zijn. Ik ben een mensen-mens, ben van de contacten en verbindingen. Ik wilde me vrij voelen. Wilde mijn creativiteit en zakelijke talent veel beter benutten, en mijn passie voor styling én ondernemerschap combineren. Naast passie en plezier, hecht ik veel waarde aan professionaliteit en financiële onafhankelijkheid.

Daarom help ik gedreven vrouwelijke ondernemers en CEO’s  zichzelf en hun bedrijf  zo te presenteren en positioneren dat geen klant meer om ze heen kan en hun impact en omzet verdubbelt. Ze worden zichtbaar, succesvol en  super aantrekkelijk. Ze leren de regie te nemen over zichzelf en hun bedrijf op hun voorwaarden.  En zo  halen ze die klanten naar zich toe waarmee ze het allerliefst werken en die met liefde hoge prijzen betalen.

Zelf heb ik lang geworsteld met m’n eigen zichtbaarheid en daar heb ik uiteindelijk m’n werk van gemaakt! Grenzen stellen, leiderschap tonen, de regie nemen, ervoor uitkomen dat jij dé expert bent in jouw vakgebied. Het zijn thema’s waar heel veel vrouwelijke ondernemers tegenaanlopen als ze verder willen groeien met hun bedrijf.

Door bewust te kiezen voor onderscheidend en high-levelondernemen en het te laten zien in je eigen positionering heb je zelf heel veel impact en invloed op het succes van je bedrijf. Je creëert kansen, claimt je marktpositie, laat je natuurlijk leiderschap zien, je vergroot jaarlijks je expertstatus en wordt regelmatig uitgenodigd om te komen spreken. En zo bouw je verder aan je ideale bedrijf, je ideale leven in vrijheid, helemaal zoals  jij het wilt. En dat met een riant inkomen!

Het leverde mij een verdubbeling van impact en inkomen op toen ik 5 jaar geleden het roer omgooide en alleen nog maar high-level ging ondernemen.

In de afgelopen jaren heb ik veel ondernemers via mijn programma’s, events, presentaties en workshops bewust gemaakt van de impact van jezelf en je bedrijf onderscheiden en high-level presenteren en positioneren. Velen zijn gegroeid in zelfvertrouwen, hebben de regie genomen, hebben zich durven laten zien, zijn zichtbaar geworden, zijn voor hun bedrijf gaan staan, hebben hun podium gepakt, zijn onweerstaanbaar gaan stralen en hebben hierdoor hun ideale klanten gekregen, zijn veel meer gaan verdienen en succesvol geworden.”

© 2021 SUCCES TREK JE AAN