Over Astrid

 

Een zeer bevlogen business coach en image professional met een passie voor high-end ondernemen

 
Succes Trek Je Aan over Astrid

Astrid Mast

 

Het allerliefst help ik ambitieuze vrouwelijke ondernemers, die willen groeien, met hun bedrijf en met hun kleding zodat ze onweerstaanbaar stralen, op en top stijlvol zichzelf zijn, optimaal zichtbaar zijn voor hun klanten en laten zien waar ze die TOPexpert in zijn en daarmee goed verdienen.

“Toen ik op 1 december 1997 officieel startte als ondernemer viel alles op zijn plek. Ik had al lang de wens om ondernemer te zijn, ik wilde mijn creatieve geest en zakelijke instinct beter benutten en mijn passie voor kleur, kleding én mensen combineren. Naast passie en plezier, hecht ik veel waarde aan high-end ondernemerschap en professionaliteit. Met deze kwaliteiten help ik vrouwelijke ondernemers en CEO’s zichzelf zo te kleden dat niemand om ze heen kan. Hierdoor zijn super aantrekkelijk en maximaal zichtbaar voor hun high-end klanten en worden ze serieus genomen waardoor ze vaker op het podium staan, meer geld verdienen en een ijzersterke reputatie krijgen.

Zelf heb ik jarenlang geworsteld met mijn zichtbaarheid. Als kind droeg ik graag kleur. Vond ik stijlen combineren super interessant en zag ik altijd of kleding ‘klopte’ bij iemand. Vooral als kleding niet klopte raakte ik altijd in verwarring en wist ik niet wat ik aan die ander had. Gaande weg leverde ik mijn kleur en stijl in en vertoonde ik vooral sociaal wenselijk gedrag en kleedde ik me zoals het verwacht werd. En dat voelde natuurlijk helemaal niet goed. Ik raakte mezelf kwijt. Na een burn-out op m’n 23ste besloot ik mezelf niet meer aan te passen aan de verwachtingen van anderen en ben ik mijn autonome ik gaan omarmen.

Met bevlogenheid vervul ik de rol van business coach en image professional, daarbij dankbaar gebruikmakend van mijn mensenkennis en mijn drive om iets voor een ander te betekenen. In de afgelopen jaren heb ik veel ondernemers via mijn programma’s, events, presentaties en workshops bewust gemaakt van de impact van kleding. Door jezelf optimaal te presenteren, neem je jezelf en je bedrijf serieus. Velen zijn gegroeid in zelfvertrouwen, hebben zich durven laten zien, zijn zichtbaar geworden, zijn voor hun bedrijf gaan staan, hebben hun podium gepakt, zijn onweerstaanbaar gaan stralen en hebben hierdoor hun ideale klanten gekregen, zijn meer gaan verdienen en succesvol geworden.”

 

Succes Trek Je Aan Astrid Mast
 
Succes Trek Je Aan
Succes Trek Je Aan ebook de 5 perfecte garderobe basics

Download GRATIS dé 5 perfecte garderobebasics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft om succes aan te trekken!

Ik schrijf me in voor de waardevolle emails op het gebied van image en coaching en ontvang het eBook de 5 perfecte garderobebasics. Voor de emails kan ik mij op ieder gewenst moment weer afmelden.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.

dit veld niet invullen s.v.p.

En ontvang 2-wekelijks tips en adviezen over uiterlijke presentatie.

Privacy waarborg: we verstekken je gegevens nooit aan derden.