Direct Impact met

 

Krach­tige Out­fits

 

Hét online programma voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers en leidinggevenden die het verschil willen maken, zich willen onderscheiden als professional en zo maximaal zichtbaar zijn voor hun potentiële klanten.

 

Met de 5 super praktische styling tools, leer je in 5 weken succesvolle, prachtige krachtige outfits samen te stellen (met je bestaande garderobe!!)

Hierdoor heb je geen twijfels meer over under- of overdressed zijn, presenteer je je professioneel, ben je maximaal zichtbaar en heb je direct impact op potentiële klanten.

 
Direct Impact met Krachtige Outfits Succes Trek Je Aan Astrid Mast
 

Meld je hier­onder aan en je kunt me­teen van start met het online pro­gram­ma Direct Impact met Krach­tige Out­fits.

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!
Direct Impact met Krachtige Outfits het online programma waarin je leert hoe je jouw bestaande garderobe dusdanig optimaliseert naar ‘gepaste’ zakelijke TOP outfits waardoor je direct impact hebt. Je leert welke kleding ‘gepast’ is en aansluit bij verschillende gelegenheden zodat je niet meer het gevoel hebt over- of underdressed te zijn en hoe je je professionaliteit zichtbaar maakt in je outfits zodat je impact hebt en je ideale klanten aantrekt en verder groeit met je bedrijf.

 

Voor veel vrouwelijke ondernemers en leidinggevenden is het lastig zichzelf als professional te kleden. Ze twijfelen of zijn onzeker over hun outfits en dat heeft invloed op hun gehele presentatie. Door vaak op safe te gaan tonen ze niet hun deskundigheid en leiderschap. Vaak zijn ze te neutraal gekleed waardoor ze niet genoeg worden opgemerkt, niet gezien en serieus genomen worden en zo klanten en omzet missen.

 

Dit online pro­gram­ma is speciaal voor ambitieuze vrouwelij­ke onder­ne­mers en leidingge­venden die het lastig vinden om…

 

 • Zich precies goed te kleden en de juiste uitstraling te vinden tussen: vrouwelijk maar niet te soft, zakelijk maar niet te tuttig, niet te uitbundig of overdressed maar ook niet te onopvallend.
 • Voldoende afwisseling aan te brengen in hun outfits voor klanten die ze vaker zien.
 • Zich goed te kleden als ze een bijeenkomst of overleg hebben waarvan ze de deelnemers of de samenstelling van het overleg niet kennen.
 • De juiste balans en mix te vinden voor verschillende gelegenheden terwijl ze het altijd belangrijk vinden er verzorgd en stijlvol uit te zien.
 • Elegant en praktisch te combineren.
 • Aansluiting te vinden bij verschillende ‘dresscodes’ voor verschillende gelegenheid en hoe ze dat dan doen met hun eigen outfits.
 • Zakelijk gekleed te gaan zonder dat het te vaak de kleuren zwart en grijs betreft.

Herken jij dit?

Gelukkig kan het echt anders!
Hoe mooi zou het voor je zijn als je precies weet wat je wilt uitdragen met je zakelijke outfits voor iedere gelegenheid? Dat je exact weet hoe je dat doet met je bestaande garderobe? Dat je outfits samenstelt die precies bij jou EN de gelegenheid passen EN tevens je professionaliteit uitdragen zodat je letterlijk en figuurlijk ‘succes aantrekt’!
Dat wil jij vast ook allemaal!

Wat leer je tijdens Direct Impact met Krachtige Outfits?

 

 • Stap voor stap keuzes maken in hoe jij je wilt presenteren en dat geeft zelfvertrouwen
 • DE 5 styling tools waarmee je succesvolle, krachtige outfits samenstelt waardoor er geen twijfels meer ontstaan over ‘passend’ gekleed zijn en zo direct impact hebt.
 • Jezelf stevig neerzetten door te focussen op je outfits zodat er een consistent beeld ontstaat van jou als ondernemer
 • Een garderobe op maat samenstellen die altijd aansluit bij de situaties
 • Basiselementen om de juiste toon te raken passend bij iedere situatie
 • Juiste outfits voor de juiste gelegenheid/situaties creëren zodat het beeld klopt met wie jij bent en voor 100% aansluit bij de situatie en dat geeft rust
 • Beter kleden (soms weet je gewoon niet hoe je het moet doen)

 

Dat is allemaal mogelijk!

En dat leer ik je heel graag.
Zodat jij je prettig en mooi voelt en zonder getob, getwijfel en onzekerheid
je bedrijf onweerstaanbaar vertegenwoordigt. In outfits die ZO bij je passen, en zo passend zijn bij de gelegenheid dat jij gezien en serieus genomen wordt en zo jouw ideale klanten aantrekt en verder groeit met je bedrijf naar een hoger niveau.

Wat levert het online program­ma je nog meer op?

 

 • Energie! Dit gaat echt over jou (het gaat er niet over hoe andere zich kleden of wat in de mode is).
 • Plezier. Want hoe fijn is het als je iedere dag weet dat je er goed uitziet. Helemaal JIJ en zo passend gekleed voor iedere gelegenheid dat je niet meer gehinderd wordt door twijfels of onzekerheden over je uiterlijke presentatie.

Wat is je investering voor Direct Impact met Krachtige Outfits?

 

Jouw investering in Direct Impact met Krachtige Outfits is slechts € 797,00 (excl. BTW). Daarnaast ontvang je een waanzinnige bonus! Een ticket voor het Business Event Succes Trek Je Aan op 10 november 2017. t.w.v. € 297,00. Een super waardevol event voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers en CEO’s die willen werken aan een krachtige leiderschapsuitstraling én het nog laten zien ook!

Wat houdt het online programma precies in?

 

5 Weken achtereen volg je het persoonlijk online programma via:

1x per week 1 module in je mailbox met Videolessen, Werkboek, speciale opdrachten, vragen en tips.

2 Live Q&A webinars en 24/7 begeleiding via de besloten Facebook groep

 

Na je aanmelding ontvang je direct toegang tot de 5 modules. Kies  vervolgens jouw startmoment voor direct impact met krachtige outfits. 

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!
© 2017 SUCCES TREK JE AAN