Business Event

 

SUCCES
TREK JE AAN

 

Hoe je een high-end ondernemer wordt met een high-end uiterlijke presentatie, waardoor je omzet verdubbelt en carièrekansen toenemen!

 
 

Business Event ‘Succes Trek Je Aan’

Hoe je een high-end ondernemer wordt met een high-end uiterlijke presentatie!

 

Heb jij dat ook?

Dat je het leukste werk doet met de beste klanten en staat voor de hoogste waarde die je kunt bieden en niet kan wachten tot je weer anderen kunt helpen met je expertise. Dat je zo’n vrijheid ervaart en helemaal niet het gevoel hebt dat je aan het werk bent. En dat je daarnaast ook nog eens super goed verdient.

Mij is het gelukt toen ik een visie ging ontwikkelen, mindsets ging veranderen en me helemaal ging focussen op high-end ondernemen en een high-end uiterlijke presentatie. En het heeft mijn leven veranderd.

Marketingdeskundigen zijn het erover eens dat high-end programma’s aanbieden en verkopen de allerbeste manier is om je inkomen fors te laten toenemen. Ze bieden namelijk grote waarde voor je klant waardoor ze de beste resultaten behalen. Daarom willen ze voor een programma hoge prijzen betalen.

Door effectief te communiceren met je outfits heb je de keuze om letterlijk succes aan te trekken! Iedere dag wordt jouw succes bepaald door je manier van kleden en ondernemen.

Waarschijnlijk ben je je er helemaal niet van bewust wat je met je kleding uitdraagt, waardoor je te weinig ideale (high-end) klanten hebt, te weinig omzet maakt en kansen laat liggen. Misschien vind je het lastig jezelf zo te kleden dat je je succes vergroot en uitdraagt omdat je niet weet hoe je een high-end ondernemer wordt, hoe je je high-end presenteert en je professionaliteit laat zien, wat je het beste staat EN wat het beste bij jou past!

Het gevolg is dat je met je outfits niet jouw leiderschap en deskundigheid uitdraagt en hierdoor te weinig impact hebt waardoor je je eigen succes tegenhoudt.

Gelukkig kun je het allemaal leren!

Hoe zou het voor je zijn als je een high-end ondernemer wordt? Dat je je zo kleedt en leert hoe je excellente marketing en high-end ondernemerschap toepast zodat je impact verdubbelt en je omzet stijgt, je grotere opdrachten binnenhaalt, je carrièrekansen toenemen en je dagelijks succes aantrekt omdat je weet hoe je je het beste presenteert. Helemaal passend bij wie je bent!

Op vrijdag 10 november a.s. organiseer ik het Business Event ‘Succes Trek Je Aan’ met als thema:

Hoe je een high-end onderne­mer wordt met een high-end uiterlijke presenta­tie.

Tijdens het Business Event leer je:

 

 • Hoe je een high-end ondernemer wordt.
 • 7 stappen om te zorgen dat je super aantrekkelijk bent voor high-end klanten.
 • DE 5 mindsets die je een high-end ondernemer maken.
 • 3 Bouwstenen voor een succesvolle power pitch.
 • de kracht van je stem! Wát je zegt is belangrijk maar hóe je het zegt is nog veel belangrijker!

 

Daarnaast leer je ook hoe je:

 

 • je impact vergroot door zichtbaarder te zijn, terwijl je helemaal jezelf blijft.
 • professionaliteit uitdraagt en zo ideale klanten aantrekt.
 • laat zien dat je de expert bent zodat je meer overwicht en zeggingskracht hebt.
 • meer gaat verdienen.
 • carrièrekansen in een razend tempo toenemen.
 • jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau tilt.

 
Business Event Succes Trek Je Aan rode loper
Business Event Succes Trek Je Aan rode loper
 

Ik deel met jou dé 7 gouden regels hoe je een high-end ondernemer wordt met een briljante high-end uiterlijke presentatie zodat jouw ideale klanten niet meer om je heen kunnen, je omzet verdubbelt en jij verder groeit met je bedrijf naar een hoger niveau.

Succes Trek Je Aan Zuiderzoet Business Event

NOVEMBER

10

 

Vrijdag 10 november 2017

Aanvang 13.30 uur

Einde 20.30 uur

Locatie Zuiderzoet in Zeewolde

 
Zelf heb ik heel lang niet geweten dat je door je bewust goed te kleden, je zelf impact en invloed had op het aantrekken van high-end klanten. Ik kleedde me en dan ging ik uit van wat ik prettig vond zitten en wat ik leuk vond maar niet of ik aansluiting had bij m’n doelgroep (die high-end klanten waar ik het liefst mee werk), de situatie of gelegenheid en of ik mijn kwaliteiten duidelijk liet zien in mijn uiterlijke presentatie? Daar hield ik me niet mee bezig. En omdat ik me er niet bewust van was, had ik ook niet die high-end uitstraling waarmee ik succes kon aantrekken. Ik liet hierdoor kansen liggen. Ik liet mijn leiderschap en m’n expertise niet zien, werd regelmatig niet serieus genomen, kwam niet in aanmerking voor bepaalde carrièrestappen en miste later als ondernemer omzet.

Mijn onzichtbaarheid zat me in de weg maar dat wist ik toen nog niet. Toen ik me omschoolde naar imagecoach kreeg ik inzichten die mijn leven zo hebben verrijkt en veranderd. Ik leerde namelijk naast wat mij op en top staat qua kleren, vormen, stoffen, details, accessoires en noem maar op OOK hoe ik mijn zichtbaarheid kon vergroten en kwaliteiten (innerlijk) kon laten zien in mijn kleding EN hoe ik trouw blijvend aan mijn eigen authentieke stijl mij het beste high-end kon kleden voor iedere gelegenheid en zo veel meer high-end klanten aantrok. Door effectief te communiceren via m’n uiterlijke presentatie verdubbelde mijn impact en trok ik letterlijk en figuurlijk succes aan.

Achteraf gezien vond ik het ook doodeng om zo zichtbaar te worden door de beste versie van mezelf te laten zien. Twijfels over, heb ik wel genoeg capaciteiten, kan ik het wel, zie mij nou, moet ik niet toch een afgeronde HBO-opleiding in de pocket hebben voordat ik recht van spreken heb. En zo hield ik mezelf jarenlang klein, had m’n zelfvertrouwen een flinke deuk opgelopen en was ik vooral actief ‘achter de schermen’.

Reserveer je plaats!

 

Ik doe je graag een geweldig aanbod. Boek je  je ticket voor dit fantastische en zeer waardevolle business event dan is jouw investering € 297 euro excl. BTW. Daarnaast bied ik je een 2e (partner) ticket aan voor slechts € 97 euro excl. BTW.  Inclusief cappuccino’s, koffie, thee, heerlijk dinerbuffet, uitgebreid werkboek en een goed gevulde goody bag!

Heb je interesse? Boek dan je ticket, zodat je gebruik maakt van dit prachtige aanbod.

 
RESERVEER JE PLAATS
 

Herken jij dit ook?

 

 • Saboteer je je eigen groei door niet zichtbaar genoeg te zijn waardoor je succes tegenhoudt?
 • Weet je niet hoe je een high-end ondernemer wordt?
 • Worstel je met belemmerende overtuigingen die jouw groei in de weg staan?
 • Laat jij vaak niet de beste versie van jezelf zien, omdat je veel te bescheiden bent, waardoor je niet je ideale klanten aantrekt?
 • Word je al zenuwachtig bij de gedachte te ‘moeten’ pitchen?
 • Wil je helemaal jezelf blijven maar mis je nog die high-end uiterlijke presentatie die noodzakelijk is om succes te bereiken?
 • Mis je een visie en mindset die maken dat je een high-end ondernemer bent?
 • Wil je jezelf niet meer klein houden maar ben je regelmatig onvoldoende zichtbaar?
 • Vind je het doodeng om je eigen succes waar te maken?

Je bent niet de enige! Veel vrouwelijke ondernemers en CEO’s durven niet de beste versie van zichzelf te laten zien. Ze hebben moeite om zich op een high-end manier te kleden waardoor ze minder succes bereiken. Stemmetjes als kijk mij nou, wie denk ik wel dat ik ben of doe maar gewoon maken dat ze niet met hun hoofd boven het maaiveld durven uit te steken.  Ze communiceren niet effectief met hun outfits waardoor hun boodschap niet goed overkomt of zelfs hun gezag ondermijnt. Ze laten hun deskundigheid, expertise en leiderschap niet zien en dat frustreert, maakt ze onzeker, waardoor ze gaan twijfelen en dat draagt niet bij aan hun zelfvertrouwen en het verder groeien. Ze hebben te weinig impact.

Hoe zou het voor je zijn als je leert hoe je een high-end ondernemer wordt met een high-end uiterlijke presentatie waardoor je omzet verdubbelt! Dat je veel meer bereikt omdat je impact en invloed hebt, vertrouwen uitstraalt en zo high-end klanten aantrekt en veel meer succes naar je toehaalt. En dan natuurlijk in outfits waarin jij je supermooi en krachtig voelt EN helemaal passend bij jou EN waarin je jezelf als high-end ondernemer presenteert en je deskundigheid en leiderschap laat zien EN waarmee je aansluit bij je doel en de gelegenheid.

Business Event Succes Trek Je Aan Deelnemers

Wil jij ook?

 

 • Leren hoe je een high-end ondernemer wordt?
 • DIE mindsets die je een high-end ondernemer maken?
 • Doorgroeien met je bedrijf en nog succesvolller worden maar laat je je professionaliteit niet genoeg zien.
 • Excellente marketing inzetten zodat je succes aantrekt en high-end klanten moeiteloos naar je toekomen.
 • Powerful kunnen pitchen.
 • Je sales aanscherpen op high-end ondernemen.
 • Je zichtbaarheid vergroten waardoor je vaker op het podium gevraagd wordt en meer in de media komt.
 • Niet meer uitstellen maar laten zien dat je een high-end ondernemer bent.
 • High-end ondernemen en dat uitdragen waardoor je superaantrekkelijk bent voor jouw (potentiële) high-end klanten.
 • Veel meer ideale, high-end klanten naar je toehalen die bij jou passen.

En… ben jij die ambitieuze vrouwelij­ke onderne­mer of CEO, die…

 

 • Gegroeid is met je bedrijf of in je carrière en is je uiterlijke presentatie niet meegegroeid waardoor de uitstraling niet meer klopt met waar je nu staat.
 • Op zoek is naar die high-end uitstraling die bij je past.
 • Zich wil onderscheiden door vooral zichzelf te zijn in high-end kleding die uitdraagt waar je voor staat.
 • Op het niveau van opschalen en floreren zit.
 • Veel meer je professionaliteit wil laten zien waardoor je impact hebt.
 • Af wil van zichzelf altijd op de laatste plaats zetten en meer tijd en aandacht voor zichzelf wil nemen en die investering wil doen die past bij je ambitie waardoor je meer succes bereikt.
 • Staat voor je ondernemerschap en dat nog veel meer wil uitdragen, maar niet goed weet hoe je dat doet.
 • Letterlijk succes wil aantrekken!

 
Business Event Succes Trek Je Aan activiteiten
Business Event Succes Trek Je Aan Astrid Mast
Business Event Succes Trek Je Aan activiteiten

Dan is het Business Event ‘Succes Trek Je Aan’ echt iets voor jou! Je  leert alles over hoe je een high-end ondernemer wordt met een high-end uiterlijke presentatie en hoe je excellente marketing toepast!  Ik leer je dé 7 gouden regels voor een briljante high-end presentatie waardoor je super aantrekkelijk bent voor high-end klanten. Daarnaast deel ik met je DE 5 mindsets die je een high-end ondernemer maken zodat je kunt werken onder je eigen voorwaarden, met de beste klanten en zo verder groeit met je bedrijf naar een hoger niveau.

 

Succes verzekerd!

 
RESERVEER JE PLAATS

Wat leer je tijdens het business event?

 

Dé 7 Gouden Regels voor succesvol ondernemerschap en een briljante presenta­tie.

 

 1. Hoe je een high-end ondernemer wordt.
  Dé 7 gouden tips voor een briljante uiterlijke presentatie. Je leert hoe je je als ondernemer presenteert zodat jouw ideale klanten niet meer om je heen kunnen en jij verder groeit met je bedrijf.
 2. Werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf?
  Wat is het verschil en hoe verander je van ‘in’ naar ‘aan’ je bedrijf werken.
  Vanaf het moment dat ik bewust ‘aan’ m’n bedrijf ging werken zag ik maandelijks m’n omzet stijgen. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen die denk ik voor jou heel waardevol zullen zijn.
 3. Focus op professionele outfits die laten zien waar jij voor staat.
  Hoe doe je dat? Uitdragen waar jij voor staat als persoon, als ondernemer, als professional en voor je bedrijf.
 4. Succesvol power pitchen.
  Welke bouwstenen heb je nodig voor het presenteren van een power pitch?
 5. Excellente marketing en high-end ondernemerschap zodat je ideale, high-end klanten aantrekt.
  Welke stappen zijn hier voor nodig? En hoe dat je dat?
 6. Persoonlijk leiderschap .
  Hoe neem je de regie (weer) over jezelf en je bedrijf en hoe laat je je leiderschap zien in je outfits?
 7. Dé 5 Mindsets die je een high-end ondernemer maken.
  Welke overtuigingen heb je nodig om een high-end ondernemer te zijn en je high-end te kleden waardoor je hoge prijzen kunt vragen?

 
Business Event Succes Trek Je Aan Astrid Mast presentatie

En als klap op de vuurpijl…

gaan we tijdens het business event aan de slag met onze STEM.
Gastspreekster Ilse Huizinga, Jazz zangeres en vocal coach deelt vandaag haar top 5 vocal tips zodat je met jouw stem (nog) meer succes kunt boeken.

Want wist je dat jouw stem goud waard is!

Een lage stem geeft meer autoriteit, terwijl een hoge meer ‘excitement’ oproept. Een zachte stem geeft intimiteit en een luide stem suggereert leiderschap. Een warme stem roept vertrouwen op, terwijl we vluchten voor een scherpe.

Maar wist je dat jij zelf veel invloed hebt op hoe je klinkt? 

Wát je zegt is belangrijk, maar hóe je het zegt is misschien nog wel belangrijker!

Ilse Huizinga is één van de 500 beste jazz vocalisten in de internationale jazz geschiedenis en o.a. bekend van haar 7 CD’s, interviews in magazines en kranten en de hit serie Gooische Vrouwen.

Daarnaast ontvang je super interessan­te bonussen:

 • Een heerlijk, uitgebreid en super verzorgd dinerbuffet op een prachtige locatie aan het Eemmeer.
 • Zo’n heerlijke goody bag met…? (Dat blijft een verrassing.)
 • Een warm netwerk van ambitieuze, inspirerende vrouwen. Ik organiseer dit event voor de 6e keer en krijg iedere keer van de deelnemers terug dat het event zo toegankelijk is en een geweldig goede sfeer heeft.

 
Business Event Succes Trek Je Aan Astrid Mast bonussen goodie bag

Reserveer je plaats!

Ik doe je graag een geweldig aanbod. Boek je  je ticket voor dit fantastische en zeer waardevolle business event dan is jouw investering € 297 euro excl. BTW. Daarnaast bied ik je een 2e (partner) ticket aan voor slechts € 97 euro excl. BTW.  Inclusief cappuccino’s, koffie, thee, heerlijk dinerbuffet, uitgebreid werkboek en een goed gevulde goody bag!

Heb je interesse? Boek dan je ticket, zodat je gebruik maakt van dit prachtige aanbod.

 
RESERVEER JE PLAATS
 

Wat zeggen eerdere deel­nemers over het Business Event?

 
VIP dag Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Wanda Vendrig, Succesvol Scheiden Nederland

Wanda Vendrig vertelde tijdens het event dat ze het zo de moeite waard vindt om zichzelf te voeden en zo voor haarzelf te kiezen, zodat ze vol energie een dag later zelf weer training geeft aan haar coaches. Ze is oprichtster van het bedrijf succesvolscheidennederland.nl.

 
Greet Dol
Greet DolAdviesburo Dol

Ik wil je bedanken voor het te gekke Event Succes Trek Je Aan. Je bent zelf voor mij een prachtig voorbeeld van je eigen product. Je straalt, en doet met veel liefde en passie ‘je werk’. Wat mij opviel is de aandacht die je geeft aan alle cursisten. Alle ingrediënten waren aanwezig, die volgens mij nodig zijn om dit event tot een succesvolle dag te maken. Ik heb er veel over mezelf van geleerd, op een ontspannen, gezellige manier. Ook het eten en de plek vond ik geweldig. Zal dit graag aanbevelen aan anderen.

 
Eva Brouwer
Eva Brouwer, Presentator en dagvoorzitter

Ik was op haar event ‘Succes trek je aan’, waar ze een aantal geheimen prijs gaf om je te kleden zodat je meer impact hebt. Imago coach Astrid Mast van Succes Trek Je Aan, een kenner op het gebied van kleur en stijl, die een wetenschap heeft gemaakt wat er bij je past. En nog beter, die jou zelf leert wat jou goed staat, zodat je het de rest van je leven zelf kunt doen.

Een inzicht dat ik heb opgedaan dankzij Astrid is dat ik me vaak casual aankleed om toegankelijk te zijn. In een jurkje en met hakken voel ik me gauw overdressed en je wil niet overdreven overkomen.

Maar nu denk ik, waarom niet?! Ik daag vrouwen tenslotte uit zichzelf met zelfvertrouwen te presenteren. Dus hup, uit die comfort zone en dingen durven die je normaal niet zou doen.

 

Wie organiseert dit Business Event?

Astrid Mast, een bevlogen businesscoach en image professional met een passie voor high-end ondernemen”.

 
Succes Trek Je Aan over Astrid
Toen ik op 1 december 1997 officieel startte met mijn bedrijf, viel alles op zijn plek. Ik had al lang de wens om zelfstandig ondernemer te zijn, ik wilde mijn creatieve geest en zakelijke instinct beter benutten en mijn passie voor kleur, kleding én mensen combineren. Naast passie en plezier, hecht ik veel waarde aan autonomie, onafhankelijkheid en high-end ondernemerschap.

Met deze kwaliteiten help ik ondernemers zich zo te presenteren dat ze maximaal zichtbaar zijn, zich veel prettiger voelen, onweerstaanbaar stralen en zo veel meer klanten aantrekken en succes bereiken. Met bevlogenheid leer ik vrouwelijke ondernemers excellente marketing en high-end ondernemen zodat ze super aantrekkelijk zijn voor high-end klanten.

In de afgelopen jaren heb ik veel ondernemers via mijn programma’s, presentaties en workshops bewust gemaakt van effectief communiceren via je kleding door het gebruik van kleur, contrast, vorm, stof en stijl in de uiterlijke presentatie. Velen zijn (door)gegroeid in zelfvertrouwen, hebben zich durven laten zien. Zijn zichtbaar geworden, zijn volledig in hun ondernemerschap gaan staan, zijn onweerstaanbaar gaan stralen en hebben letterlijk en figuurlijk succes aangetrokken.

© 2017 SUCCES TREK JE AAN