Succes Trek
Je Aan

 

- Jaarprogramma -

 

Een jaarprogramma waarin je bouwt aan een succesvol bedrijf en leert hoe je jezelf opvallend goed en krachtig presenteert en profileert, excellente marketing en high-end ondernemerschap toepast, zodat geen klant meer om je heen kan en je impact en omzet verdubbelt!

 

Speciaal voor die ambitieuze vakvrouwen die willen groeien met hun bedrijf naar een hoger niveau en gaan voor financiële onafhankelijkheid.

Ben je die ambitieuze vakvrouw die zichzelf en haar bedrijf veel meer op de kaart wil zetten en haar marktpositie wil vergroten? Of ben jij die vakvrouw die nog steeds in loondienst is of er van alles bij doet en diep van binnen weet dat ze het allerliefst ondernemer wil zijn en daar ook goed mee wil verdienen. Mis je te veel ideale klanten en daardoor ook omzet omdat je jezelf te weinig laat zien en niet goed weet hoe je aan die klanten komt waar jij het liefst mee werkt.

Tijdens het Jaarprogramma ‘Succes Trek Je Aan’ begeleid ik je intensief met het opbouwen van jouw bedrijf. Ik leer je alles over jezelf Opvallend En High-end presenteren en positioneren met excellente marketing & professioneel ondernemer­schap zodat je…

 

 • Die succesvolle 5-sterren vakondernemer wordt met een missie
 • Een bloeiend bedrijf creëert met ideale klanten waar jij het liefst mee werkt
 • Welke stappen je strategisch zet om je prijzen op niveau te brengen zodat je verder groeit met je bedrijf naar een hoger level
 • Klanten als een magneet naar je toehaalt
 • Onder jouw eigen voorwaarden onderneemt

Door je krachtig, opvallend en high-end te presenteren en profileren met je bedrijf en te kleden, in outfits die perfect bij je persoonlijk­­heid en zakelijke ambitie passen, voel je je zelfverzekerd en krachtig en draag je dat uit. En zo…

 

 • Bouw je een succesvol bedrijf
 • Draag je nog krachtiger naar buiten uit dat jij die vakvrouw bent die je klanten zo hard nodig hebben
 • Trek je ideale klanten aan die bij jou passen
 • Vergroot je je marktpositie
 • Zien potentiële klanten de kracht en professionaliteit van jou en je bedrijf
 • Groei je zowel persoonlijk als zakelijk
 • Verdubbel je je omzet
 • Versterk je je reputatie
 • Krijg je vaker podium
 • Word je serieus genomen en als leider opgemerkt door klanten, medewerkers en media.

Nu al nieuwsgierig? Dan ga ik graag met je in gesprek. Meld je aan voor het gratis intakegesprek en we kijken samen of het programma bij je past.

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!

Ik geloof dat JIJ ook het verschil kunt maken!

Puur en alleen door je visie en je mindset dat je een high-end ondernemer wilt zijn met een professionele uiterlijke presentatie zodat jij het leukste werk doet met de beste klanten en daar goed geld mee verdient. Ga jij de uitdaging aan? Ik werk alleen met ambitieuze, gedreven vrouwelijke ondernemers en vrouwelijke professionals die willen groeien naar een hoger niveau en die gaan voor succes. Extra interessant is het programma voor Image Consultants want uit eigen ervaringen ken ik de worstelingen die bij het vak horen.

Ben jij die ambitieuze vakvrouw met een bedrijf of professional en wil je daarnaast graag…

 

 • Het bedrijf dat echt bij jou past helemaal onder jouw eigen voorwaarden
 • Meer omzet en meer klanten zodat je groeit met je bedrijf en meer succes bereikt
 • Je businessconcept verder uitbouwen zodat je systematisch klanten aantrekt
 • Een lucratief verdienmodel creëren.
 • Meer je natuurlijke leiderschap laten zien waardoor je de regie houdt over je bedrijf
 • Jezelf professioneel kleden in outfits die jouw deskundigheid uitdragen waardoor je succes aantrekt.
 • Jezelf en je bedrijf op de kaart zetten zodat je maximaal zichtbaar bent voor (potentiele) klanten en in beeld blijven.

 
 

Durf jij het ook aan? Met mij werken is een absolute uitnodiging.

De grootste uitdaging is om een op en top high-end ondernemer te zijn met een high-end uiterlijke presentatie die bijdraagt aan jouw zakelijke succes waardoor je zichtbaar bent voor je ideale klant. Dat je vol zelfvertrouwen jezelf presenteert en onderneemt. Zowel live voor de groep, tijdens een presentatie, op het podium, in netwerkomgevingen als online op video. Ook al ben je introvert, bescheiden of twijfel je regelmatig.

De meest voorkomen­de problemen van vak­vrou­wen met een bedrijf en professio­nals zijn:

 

 • Ze presenteren en positioneren zichzelf en hun bedrijf niet opvallend en high-end zodat ze te weinig verdienen en niet zichtbaar genoeg zijn.
 • dat ze wel verder wil groeien met hun bedrijf maar niet tot actie overgaan omdat ze eigenlijk niet weten hoe ze dat op hun ‘eigen’ wijze doen en waar ze moeten beginnen. Alles blijft zoals het is en ze houden hun eigen succes tegen.
 • Ze weten niet hoe ze met outfits hun expertise uitdragen waardoor ze zich te bescheiden presenteren en niet die klanten aantrekken met wie ze het allerliefst werken.
 • Ze zijn gegroeid met hun bedrijf maar de groei in uiterlijke presentatie is achter gebleven.
 • Ze vinden het lastig hun leiderschap te tonen en de regie te nemen of te houden.
 • Ze houden hun eigen groei tegen omdat ze een angst voelen; kan ik het allemaal wel waarmaken.
 • Ze zijn zich niet bewust van de impact van kleding en laten hierdoor zoveel omzet liggen.

Gelukkig kan het anders! Stel je voor dat je situatie zo is:

 

 • Je weet precies hoe je jezelf en je bedrijf opvallend en high-end presenteert en positioneert zodat geen klant meer om je heen kan en je impact en omzet verdubbelt.
 • Je weet wie je bent als vrouwelijke ondernemer of professinal en hoe je dat uitdraagt in je outfits waardoor je kansen creëert en klanten in overvloed aantrekt.
 • Je toont je leiderschap waardoor je altijd de regie in handen hebt.
 • Je leert het ECHTE ondernemen zodat je GOED gaat verdienen!
 • Je ontwikkelt een lucratief high-end productaanbod en waarmee je systematisch een stroom klanten aantrekt.

 
 

Meld je aan voor het gratis intakegesprek en we kijken samen of het programma bij je past.

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!

Wat heb je nodig om dit te bereiken?

In het programma begeleid ik je intensief met je image en business zodat je opvallend goed gekleed en met een excellente marketing, jezelf en je bedrijf zo presenteert dat geen klant meer om je heen kan en je verder groeit met je bedrijf naar een volgend niveau. Ik help je om de nieuw ingeslagen weg in je business en image door te zetten en toch jezelf te blijven!

Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
 

Hoe werkt het jaarprogram­ma Succes Trek Je Aan en wat krijg je als deelneemt?

3x 2-daagse Live bijeenkomsten op een prachtige locatie. Tijdens deze 6 live bijeenkomsten waarin je alles leert over hoe je jezelf en je bedrijf opvallend en high-end presenteert en positioneert zodat je succes aantrekt als vrouwelijke ondernemer of professional waardoor je snel resultaten behaalt. Je bouwt aan je high-end bedrijf en stijl waarmee je je deskundigheid uitdraagt en die bijdraagt aan je zakelijke succes. Je krijgt intensieve support en ondersteuning die nodig is om je te begeleiden met het uitbouwen van een winstgevend bedrijf en alle persoonlijke veranderingsprocessen die hierdoor ontstaan.

8 online modules ‘Bouw een Opvallend en Succesvol bedrijf in 7 stappen’. Je kunt direct online starten met de eerste modules en krijgt 24/7 support in de besloten Facebookgroep. Voordat de eerste live 2-daagse van start gaat, heb jij al een kickstart gemaakt met je bedrijf!

8 Individuele Skype sessies van een half uur. Individuele coaching en begeleiding tijdens het groepsprogramma om je intensief te helpen met de groei van je bedrijf en de persoonlijke processen die daarbij komen kijken. Je wordt maximaal ondersteunt in het veranderingsproces. Je krijgt feedback, een stok achter de deur om echt aan de slag te gaan en continue stappen te blijven zetten en inspiratie om snel resultaten te bereiken.

4 Daadwerkelijke Doen Dagen. Iedere 3 maanden een gezamenlijke online DOEN dag. Je stelt je eigen doel en gaat die dag daadwerkelijk uitvoeren. Er is online contact met de groep, de voortgang wordt bewaakt en zo werk je, gezamenlijk, zeer productief in een hoge versnelling aan het behalen van je eigen doelen.

4 MasterMinds.  Deze masterminds zijn exclusieve online trainingen op specifieke onderdelen met als doel jou versneld te helpen met het vinden van klanten met aansluitend het behandelen van vragen en het geven van feedback.

Deelname aan besloten Facebook discussiegroep. 24/7 support en ondersteuning is voor al je vragen en om je te begeleiden met de groei van je bedrijf en te helpen in het veranderingsproces. Deel zoveel mogelijk, je krijgt continue feedback enzo bereik je het grootste resultaat.

 

Je doorloopt belangrijke stappen waar­door je snel leert:

 • Hoe je een succesvol bedrijf opbouwt dat bij jou past, helemaal onder jouw voorwaarden, waarmee je de hoogste waarde biedt zodat jij je klanten het beste helpt, er goed mee verdient en hierdoor het leven leidt dat jij wilt.
 • Hoe je effectief communiceert met je outfits zodat je snel resultaat behaalt. Je leert je high-end ondernemerschap vorm te geven in je outfits en zo bewust in te zetten waardoor je je doel snel bereikt. Tevens leer je hoe je je presenteert en positioneert voor iedere gelegenheid zonder een mega collectie nodig te hebben. Je Persoonlijke Ondernemerskompas geeft direct inzicht hoe je de vertaalslag van jouw kwaliteiten maakt naar je high-end outfits waardoor je super aantrekkelijk bent voor klanten die in 1 oogopslag je deskundigheid en professionaliteit zien.
 • Hoe je systematisch een klantenstroom op gang brengt zodat je moeiteloos en met gemak high-end klanten aantrekt.
 • Hoe je een lucratief productaanbod creëert. Geen geworstel meer met uurtarieven of je klant laten bepalen wat je aanbiedt.
 • Welke mindsets er voor zorgen dat je superaantrekkelijk bent voor high-end klanten.
 • Hoe je excellente marketing & high-end ondernemerschap toepast zodat je ideale klanten jou vinden.

 
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan

Bonussen

 • Deelname aan mijn business event ‘Succes Trek Je Aan’ t.w.v. 297 euro. Een van mijn geweldig leerzame en waardevolle events met super interessante thema’s over opvallend en high-end presenteren en positioneren
 • Deelname aan het online programma Direct Impact met Krachtige Outfits t.w.v. 797 euro waarin je in 5 stappen leert jezelf optimaal te presenteren zodat je impact verdubbelt en je verder groeit met je bedrijf.
 • Professionele fotoshoot in de fotostudio t.w.v. 175 euro.
 • Unieke lipcolourbox met 6 kleuren hoogwaardige lipsticks die allemaal bij je passen. Geen twijfel meer mogelijk over een goede kleur lipstick voor jou! Met deze box heb je 6 kleuren die alle zes passen!
 • Luxe exclusieve Italiaanse sjaal in een TOPkleur, helemaal passend bij jou.
 • 6x Heerlijke uitgebreide lunches op toplocatie. Tijdens de 6 live-bijeenkomsten neem ik je mee voor een heerlijke lunch. Tijd om even te genieten tijdens de intensieve dagen waarin je alles leert over je bedrijf en maximaal op de kaart zetten en jezelf optimaal presenteren waardoor geen klant meer op je heen kan en zo je impact en omzet verdubbelt.
 • Hairstyling & tips, t.w.v. 147 euro, op dag 5 van de live-bijeenkomst ter voorbereiding op de professionele fotoshoot t.w.v. 147 euro.

Beter Kleden Meer Verdienen Astrid Mast Succes Trek Je Aan
 

Het program­ma sluit het meeste aan als je in de volgende situatie bent:

 

 • Je bent die ambitieuze ondernemer die zich opvallend en high-end wil presenteren en positioneren maar weet niet waar en hoe te beginnen met succesvol veranderen.
 • Je bent al een tijdje ondernemer, bent supergoed in je vak echter je bent toe aan het professionaliseren van je bedrijf. Echt ondernemen en er goed mee verdienen vind je lastig.
 • Je wilt starten als ondernemer, bent al jaren werknemer, en hebt een missie en vind het doodeng om de sprong te wagen om voor jezelf te beginnen
 • Je wilt een (financieel) onafhankelijk en vrij leven
 • Je wilt af van het geworstel van veel te weinig verdienen, veel te veel weggeven en te weinig klanten hebben
 • Je wilt echt de no. 1 zijn in je vak en je bedrijf ook zo positioneren zodat je je onderscheidt van de concurrent.
 • Je wilt je natuurlijke leiderschap laten zien.
 • Je wilt verder groeien met je bedrijf naar een volgend niveau.

Daarnaast werk ik tijdens het program­ma het allerliefst met vrouwen:

 • die compleet de verantwoordelijkheid nemen over hun eigen bedrijf, hun groei en hun resultaten.
 • die kiezen voor succes en alleen voor het beste gaan!
 • die continue blijven investeren in zichzelf en in hun bedrijf.
 • die in de spiegel kijken en zelfkritisch zijn waardoor ze naar binnen kunnen kijken, kunnen veranderen en zo succesvol en snel verder groeien.

 
 

Meld je aan voor het gratis intakegesprek en we kijken samen of het programma bij je past.

 
JA, IK MELD ME GRAAG AAN!
Succes Trek Je Aan over Astrid

Wie is Astrid Mast?

Het programma wordt geleid door Astrid Mast. “Bevlogen businesscoach en image professional met een passie voor opvallend en high-end ondernemen”.

 

Het allerliefst help ik ambitieuze vrouwelijke ondernemers, die willen groeien, met hun bedrijf en met hun kleding zodat ze onweerstaanbaar stralen, op en top stijlvol zichzelf zijn, optimaal zichtbaar zijn voor hun klanten en laten zien waar ze die TOPexpert in zijn en daarmee goed verdienen.

“Toen ik op 1 december 1997 officieel startte als ondernemer viel alles op zijn plek. Ik had al lang de wens om ondernemer te zijn, ik wilde mijn creatieve geest en zakelijke instinct beter benutten en mijn passie voor styling én mensen combineren. Naast passie en plezier, hecht ik veel waarde aan professionaliteit en financiële onafhankelijkheid.

Daarom help ik gedreven vrouwelijke ondernemers en CEO’s  zichzelf en hun bedrijf  zo te presenteren en positioneren dat niemand om ze heen kan en hun impact en omzet verdubbelt. Ze worden super aantrekkelijk, krachtig en maximaal zichtbaar en  halen zo de klanten naar zich toe waarmee ze het allerliefst werken.  Ze worden serieus genomen waardoor ze vaker op het podium staan, meer geld verdienen en een ijzersterke reputatie krijgen.

Zelf heb ik heel lang niet geweten dat je door bewust te kiezen voor opvallend en high-end ondernemen, je zelf heel veel impact en invloed hebt op je bedrijfsresultaat.
Ik presenteerde me en ging ik uit van wat ik prettig vond zitten en wat ik leuk vond maar niet of ik als gedreven ondernemer krachtig aansluiting had bij m’n doelgroep (die high-level klanten waar ik het liefst mee werk) of gelegenheid en of ik mijn kwaliteiten duidelijk liet zien in mijn algehele bedrijfspresentatie? Daar hield ik me niet mee bezig. En omdat ik me er niet bewust van was, presenteerde en positioneerde ik me ook niet opvallend en high-end. Ik liet hierdoor kansen liggen, werd regelmatig niet serieus genomen, kwam niet in aanmerking voor bepaalde carrièrestappen en miste later als ondernemer omzet.

Mijn onzichtbaarheid en ‘ik vind alles leuk-concept’,  zat me in de weg maar dat wist ik toen nog niet.

Als kind droeg ik graag kleur. Vond ik stijlen combineren super interessant en zag ik altijd of kleding ‘klopte’ bij iemand. Vooral als kleding niet klopte raakte ik altijd in verwarring en wist ik niet wat ik aan die ander had. Gaande weg leverde ik mijn kleur en stijl in en vertoonde ik vooral sociaal wenselijk gedrag en kleedde ik me zoals het verwacht werd. En dat voelde natuurlijk helemaal niet goed. Ik raakte mezelf kwijt. Na een burn-out op m’n 23ste besloot ik mezelf niet meer aan te passen aan de verwachtingen van anderen en ben ik mijn autonome ik gaan omarmen.

Toen ik me omschoolde naar image & businesscoach kreeg ik inzichten die mijn leven zo hebben verrijkt en veranderd. Ik zag namelijk dat, om succes aan te trekken, je totale concept moet ‘kloppen’. Naast die smashing uiterlijke presentatie was opvallend en high-end ondernemen ook essentieel! In een totaal concept denken; waar sta je voor, wie ben je als merk en hoe draag je dat uit zodat je zichtbaar wordt en die uitgesproken, onderscheidende ondernemer wordt op niveau en dat consequent uitdragen!

Het leverde mij een verdubbeling van impact en inkomen en ik trok letterlijk en figuurlijk succes aan.

Achteraf gezien vond ik het ook doodeng om zo zichtbaar te worden door de beste versie van mezelf te laten zien. Twijfels over, heb ik wel genoeg capaciteiten, kan ik het wel, zie mij nou, moet ik niet toch een afgeronde HBO-opleiding in de pocket hebben voordat ik recht van spreken heb, maakte dat ik jarenlang m’n eigen succes tegenhield. Ik hield mezelf klein en dat kwam m’n zelfvertrouwen niet ten goede!

Met bevlogenheid vervul ik de rol van business coach en image professional, daarbij dankbaar gebruikmakend van mijn mensenkennis, mijn persoonlijke ervaringen en mijn drive om iets voor een ander te betekenen. In de afgelopen jaren heb ik veel ondernemers via mijn programma’s, events, presentaties en workshops bewust gemaakt van de impact van jezelf en je bedrijf opvallend en high-end presenteren en positioneren en zo je bedrijf serieus nemen. Velen zijn gegroeid in zelfvertrouwen, hebben zich durven laten zien, zijn zichtbaar geworden, zijn voor hun bedrijf gaan staan, hebben hun podium gepakt, zijn onweerstaanbaar gaan stralen en hebben hierdoor hun ideale klanten gekregen, zijn meer gaan verdienen en succesvol geworden.”

© 2017 SUCCES TREK JE AAN